ì Brändi

Ammattitason ominaisuuksia

KitchenAid on aina hakenut ammattilaisilta neuvoja, näkemystä ja ehdotuksia kehittäessään tuotteitaan. Myös tuotannossa noudatetaan korkeita laatuvaatimuksia. Ainutlaatuisten KitchenAid-tuotteiden taattu suorituskyky herättää intohimon ruoanlaittoa kohtaan. Kaikki KitchenAid-laitteet on ideoitu, suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä ammattikokkien kanssa. Ne ovat ihanteellinen kumppani keittiöön niin aloitteleville kuin edistyneillekin kokeille. Pitkän yhteistyön myötä olemme kehittäneet tuotevalikoiman, jonka tekniset ratkaisut ja materiaalit saavat aikaan huippuluokan tuloksia. Huippulaadukkaat, tyylikkäät ja suorituskykyiset kodinkoneet tarjoavat uusia mahdollisuuksia ruoanlaittoon ja keittiön sisustukseen. KitchenAid-tuotteiden avulla jokainen, joka suhtautuu ruokaan vakavasti, voi nyt saavuttaa ammattimaisia tuloksia.

Viimeistelty laatu

KitchenAid-kokemus alkaa näkö- ja tuntoaistista. Kaikille KitchenAid-kodinkoneille on ominaista huolellinen suunnittelu, kestävyys, hienostuneet materiaalit, jämäkkyys ja viimeistellyt yksityiskohdat. Ruostumaton teräs sekä näyttää että tuntuu kestävältä ja korkealaatuiselta. Huolellinen suunnittelu sitoo kaikki elementit tasapainoisesti yhteen niin pienissä kuin suurissakin kodinkoneissa.

Ikoninen muotoilu

KitchenAidin pienet ja suuret kodinkoneet ja muut keittiötuotteet ovat aina erottuneet joukosta ajattomalla, selkeällä ja rohkealla muotoilullaan, jota inspiroi ikoninen alkuperäinen yleiskone. Ne tuovat ilmettä keittiöön kuin keittiöön. KitchenAidin pienille ja suurille kodinkoneille on aina ollut ominaista huolellinen suunnittelu, kestävyys, jämäkkyys, materiaalien laadukkuus ja viimeistellyt yksityiskohdat – niin vapaasti sijoitettavissa kuin kalusteisiin upotettavissakin malleissa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.