i

1,4 LITRAN LASIKANNU K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMELLE 5KSB2048JGA

Tutustu Kuvaus
€ 79,00 Arvonlisäverollinen Tee ostoksia nyt

5KSB2048JGA - 859711578750

€ 79,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
  • Turvallinen maksu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus

1,4 litraa yksiseinäinen kannu

Yhteensopiva vain 5KSB4026

Astianpesukoneessa pestävä

Epäsymmetrinen terä ruostumatonta terästä

Ylimääräinen lasikannu tehosekoittimeen

K400 Artisan -tehosekoittimeen lisävarusteena saatavassa aaltokuvioisessa lasikannussa sekoitat kovat tai sitkeätkin ainesosat kätevästi.

Synnyttää tehokkaan pyörteen

Kulmikkaan kannun sisäpuolella on aaltokuvio, joka maksimoi tehon ohjaamalla sisällön terien suuntaan. Saat tasaisia pirtelöitä ja muita välipaloja sitkeistäkin ainesosista.

Parantaa tehosekoittimen suorituskykyä

1,4 litran kannu on suunniteltu optimoimaan K400 Artisan -tehosekoittimen teho. Mukana tulee myös tiivis kansi sekä kahva ja nokka kaatamista varten.

Epäsymmetriset terät

Terävät, 3 mm paksut epäsymmetriset terät sekoittavat neljässä suunnassa ja vetävät ainesosat kohti keskusta. Ne on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.

Kestäväksi suunniteltu

K400 Artisan -tehosekoitin tuo elämääsi lisää luovuutta. Voit täyttää kulmikkaan lasikannun erilaisilla ainesosilla, kuten siemenillä, pähkinöillä, jäällä, pakastehedelmillä ja sitkeillä kasviksilla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pilkkovat kannuun laitetut ainesosat nopeasti. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi terät ovat epäsymmetriset ja ne on sijoitettu neljään kulmaan.

Salsakastikkeista, keitoista ja erikoisohjelmalla valmistetuista smoothieista tulee aina koostumukseltaan sellaisia kuin pitääkin.

Vähemmän sotkua

Keittiökokeilujen pitää olla hauskoja. Unohda siis sotkujen siivoaminen.

Kun parsakeitto, maustetahna tai raikas aamiaissmoothie on valmis, voit täyttää 1,4 litran lasikannun vedellä, lisätä joukkoon hieman astianpesuainetta ja käynnistää itsepuhdistusohjelman. Siinä kaikki!

Lasikannu ja kansi kestävät myös konepesun.

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

1,4 LITRAN LASIKANNU K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMELLE 5KSB2048JGA

Kulmikas lasikannu optimoi K400 Artisan -tehosekoittimen tehon. Sillä saat maukkaita ja tasaisia sekoituksia, valmistitpa ravinteikkaita keittoja, vauvanruokia, pähkinävoita, kastikkeita, dippejä tai aamiaissmoothieita. Tehosekoittimen kannun sisäpuolen kaaret ja kulmat ohjaavat ainekset takaisin terää kohti ja muodostavat tehokkaan pyörteen. Kannussa on tiivis kansi ja kätevä kaatonokka. KitchenAid-tuotteet on luotu kestämään, ja siksi lasikannu ja sen osat ovat konepesun kestäviä. K400 Artisan-tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Lisätietoja… Ne inspiroivat valmistamaan ja säilyttämään monen kokoisia määriä, joita voit ottaa mukaasi kaikkialle. Valitse 500 ml:n sekoituspullo (kätevä smoothieille ja mehuille), näppärä 200 ml:n pieni sekoitusastia, 1 litran sitruspuristin tai 1,6 litran BPA-vapaa muoviastia suuremmille määrille. Sulje

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 5 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.