i

K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMEN SURVIN KSB4048TPR

KSB4048TPR - 859711590880

€ 19,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
VÄLIAIKAISESTI LOPPU

BPA-vapaa

Astianpesukoneessa pestävä

Suurille annoksille ja paksuille seoksille

Kun valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella pähkinävoita, hummusta tai muita erittäin paksuja ja raskaita seoksia, saatat tarvita hieman apua.

Ainesosien sekoittamiseen ja ohjaamiseen

Suurten erien ja paksujen seosten – kuten kotitekoisen hummuksen – sekoittamista helpottava BPA-vapaa survin työnnetään K400 Artisan -tehosekoittimen kannen läpi.

Levitteet ja pähkinävoi

Suuria eriä ja paksuja seoksia valmistettaessa survin voi helpottaa seoksen ohjaamista. Sillä voi työntää paksuja ainesosia pyörteeseen ja poistaa ilmataskuja.

Konepestävä

Survin on konepestävä kuten muutkin K400 Artisan -tehosekoittimen lisätarvikkeet. Pähkinävoi valmistuu siis sotkusta huolehtimatta.

Sekoita kovia ainesosia vaivatta

Kovat ainekset ovat usein terveellisiä, sillä ne sisältävät paljon kuituja, proteiinia ja ravinteita.

Niitä kannattaakin lisätä rohkeasti niin keittoihin, kastikkeisiin, tahnoihin kuin dippeihinkin.

Siemenet, pähkinät, jää, kovat hedelmät ja lehtivihannekset hienontuvat tehosekoittimella täydellisesti tuossa tuokiossa.

Herkullista pähkinävoita

Kotitekoinen pähkinävoi on ravinteikasta ja monipuolista.

Erilaisia pähkinöitä voi lisätä niin aterioihin kuin makeisiin välipaloihinkin monessa muodossa.

Samettinen itse tehty pähkinävoi tuo oman lisänsä vaikkapa pikkuleipiin, kananuudeleihin tai curryruokiin – tai siitä voi valmistaa pähkinäisiä energiapatukoita. Maukkaita hetkiä!

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMEN SURVIN KSB4048TPR

K400 Artisan -tehosekoittimen valinnainen BPA-vapaa survin helpottaa ainesten sekoittamista ja parantaa hallintaa. Soveltuu suurille ja erittäin paksuille seoksille. Yleensä survinta ei tarvita, koska tehosekoittimen suorituskyky on erinomainen. Se on suunniteltu tuottamaan täydellistä makua ja käsittelemään kovatkin ainekset niin, että tulos on tasainen, olipa kyse keitosta, vauvanruoasta, pähkinävoista, hummuksesta tai soseesta. Kun aineksia sekoitetaan suurella nopeudella, terän ylle voi toisinaan muodostua ilmatasku, jolloin ainekset eivät sekoitu. Lisätietoja… Survimella voit siinä tapauksessa työntää aineksia sekoituspyörteeseen, jotta saat optimaalisen rakenteen. KitchenAid-tuotteet on suunniteltu siten, että niitä on miellyttävä käyttää ja niiden puhdistus ja huolto on helppoa. Survin on valmistettu kumista ja BPA-vapaasta muovista ja se on konepesun kestävä. K400-tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Voit valmistaa erikokoisia annoksia ja ottaa ne helposti mukaasi yhdessä astiassa. Valittavissa on 500 ml:n sekoituspullo (erinomainen smoothieiden ja mehujen kuljettamiseen), 200 ml:n pieni sekoitusastia, 1 litran sitruspuristin tai suurempi 1,6 litran lasikannu, jossa on sisäkaaret. Sulje

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 5 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.