Skip the navigation
-15%

KANSI KESKIKOKOISILLE SEKOITUSKULHOILLE

KBC90N

2 vuoden takuu

Sekoituskulhon kannet suojaavat seoksiasi. 2 muovikannen pakkaus keskikokoisille ruostumattomasta te...

€ 33,15€ 39,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Pitää aineksesi tuoreena ja turvassa

  Oli aikeissasi sitten kuivien aineiden valmistelu, leipätaikinan kohottaminen tai ruoanlaiton ääreltä hetkeksi poistuminen, KitchenAidin nostettavalla kiinnitysvarrella varustettujen yleiskoneiden sekoituskulhoihin sopivat kannet (KBC90N) suojaavat luomuksiasi, kunnes olet valmis jatkamaan. Pakkaukseen kuuluu 2 kpl pestävää ja uudelleenkäytettävää kantta.

  Kestävää muovia

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetuille 3 litran, 4,3 litran, 4,7 litran ja 4,8 litran sekoituskulhoille

  Konepesun kestävä

  Kulhon kansi seosten säilytykseen

  Taikinan kohottaminen ja seisottaminen, kuivattujen hedelmien liottaminen – joskus resepti vaatii, että ainesten annetaan vain olla hetken aikaa. Laita KitchenAidin sekoituskulhon kansi (KBC90N) ruostumattomasta teräksestä valmistetun kulhon päälle, niin ainekset pysyvät tuoreina. Ne ovat uudelleenkäytettäviä ja konepestäviä (ylätasolla). Kansien ansiosta vähennät myös esimerkiksi kertakäyttöisen kelmun ja folion käyttämistä kotona.

  Mixer-parts-mixing-bowl-cover-silver-mixer-mixing-pastry-top-view

  Uudelleenkäytettävä säilytysratkaisu

  Kun käytät KitchenAid-yleiskoneen kulhojen uudelleenkäytettäviä kansia, mitään ei mene hukkaan. Kätevät kannet on suunniteltu sopimaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin sekoituskulhoihin. Ne suojaavat seoksia mm. pilaantumiselta ja liialliselta kuivumiselta. Kannet eivät kuitenkaan ole täysin tiiviitä, joten ne antavat ainesten myös hengittää esimerkiksi taikinan kohoamisen aikana.

  KA-SDA 22-4093

  Suunniteltu nostettavalla kiinnitysvarrella varustettujen yleiskoneiden kulhoille

  Jos olet ahkera yleiskoneen käyttäjä, ihastut takuulla näihin käteviin kansiin. KitchenAidin kannet sopivat 4,7; 4,8; 4,3 litran ja 3 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin KitchenAid-sekoituskulhoihin. Ne on valmistettu kestävästä, konepesuun sopivasta muovista, ja niissä säilytät kätevästi aineksia tai valmista ruokaa. Ne on helppo sekä napsauttaa kiinni että irrottaa kiireessä.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?