Palautukset ja hyvitykset

TILAUKSEN PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Peruutusoikeus
Haluamme taata asiakkaille täyden tyytyväisyyden. Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa toimitetut tuotteet meille 14 kalenteripäivän sisällä toimituspäivästä, edellyttäen, että niitä ei ole käytetty. Palautettavien tuotteiden on sisällettävä: tuote, lisävarusteet, käyttöohjeet, takuu, yms. alkuperäisessä pakkauksessaan.
Tilauksia, joita ei ole vastaanotettu 14 päivän sisällä alkuperäisestä toimituspäivästä, ei hyväksytä palautettaviksi. Jos palautetut tuotteet, joihin sinulla on palautusoikeus, ovat epätäydellisiä, vahingoittuneita tai likaantuneita, niitä ei hyvitetä.

Palautusmenettely
Tavaroiden palauttamiseksi on noudatettava seuraavaa menettelyä:

  • Vaihe 1 Ota yhteyttä osoitteeseen kitchenaid@frucon.net ja ilmoita tilausnumerosi. Lähetämme sinulle palautusohjeet sähköpostilla. Sinä maksat palautuskulut, ja me annamme sinulle tietoja palautuskuluista tuossa samassa sähköpostissa.
  • Vaihe 2 Pakkaa palautettava tuote (vain käyttämättömät tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa ja täydellisenä aitojen etikettien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden ja takuuesitteiden kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää kuljetuksen aikana syntyvät vauriot.
  • Vaihe 3 Tulosta palautusetiketti ja teippaa/liimaa se palautuspakettiin/-paketteihin. Palautusetiketti sisältää kaikki vaadittavat tiedot helpon lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, toimitusosoitteemme, kuljetusyhtiön nimi).
  • Vaihe 4 Palauta tuotteet meille seitsemän päivän sisällä.
  • Vaihe 5 Edellyttäen, että saamme tuotteet hyvässä kunnossa, ostosumma hyvitetään sinulle 30 päivän sisällä. Mikäli vastaanotamme tuotteet epätäydellisinä tai vahingoittuneina, ilmoitamme siitä sinulle.

Palauta verkossa ostetut tavarat vain yllä kuvatun menettelyn mukaisesti. Verkosta ostamiamme tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme tai jälleenmyyjillemme.

VIALLISET TUOTTEET

Sinun on tarkistettava toimituksen yhteydessä, että lähetys on oikein. Mikäli lähetys ei mielestäsi ole yhdenmukainen tilauksesi kanssa, älä allekirjoita lähetysluetteloa ja/tai merkitse selvästi eroavuuden luonne lähetysluetteloon. Sinun on annettava meille kirjallinen ilmoitus ongelmasta 24 tunnin sisällä toimituspäivästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kitchenaid@frucon.net. Mikäli vika on KitchenAidin valmistusvirhe, tai mikäli Frucon² on toimittanut väärät tuotteet, niin Frucon² maksaa kaikki tuotteiden palautukseen liittyvät lähetyskulut. Mikäli tuotteita on saatavissa, lähetämme sinulle uuden vahvistusviestin toimituksesta sähköpostilla, ja lähetämme sinulle korvaavan tuotteen heti ja automaattisesti meidän kustannuksellamme.

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.