i

Palautukset ja hyvitykset

TILAUKSEN PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Peruutusoikeus
Haluamme taata asiakkaidemme tyytyväisyyden. Jos haluat peruuttaa tilauksesi sinun on tiedotettava meitä 14 päivän kuluessa tilauksestasi. Toimitetut tuotteet on palautettava 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Tuotteiden palautusoikeus edellyttää, että niitä ei ole käytetty. Palautettavien tuotteiden on sisällettävä: tuote, lisävarusteet, käyttöohjeet, takuu, yms. alkuperäisessä pakkauksessaan.
Tilauksia, joita ei ole vastaanotettu 14 päivän sisällä peruutusilmoituksesta, ei hyväksytä palautettaviksi. Jos palautetut tuotteet, joihin sinulla on palautusoikeus, ovat epätäydellisiä, vahingoittuneita tai likaantuneita, niitä ei hyvitetä.

Palautusmenettely
Tavaroiden palauttamiseksi on noudatettava seuraavaa menettelyä:

  • Vaihe 1 Ota yhteyttä osoitteeseen contact.webshop@kitchenaid.com 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta ja ilmoita tilausnumerosi. Lähetämme sinulle palautusohjeet sähköpostilla. Sinulla on myös oikeus pyytää palautusohjeet oston yhteydessä. Sinä maksat palautuskulut, ja me annamme sinulle tietoja palautuskuluista tuossa samassa sähköpostissa.
  • Vaihe 2 Pakkaa palautettava tuote (vain käyttämättömät tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa ja täydellisenä aitojen etikettien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden ja takuuesitteiden kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää kuljetuksen aikana syntyvät vauriot.
  • Vaihe 3 Tulosta palautusetiketti ja teippaa/liimaa se palautuspakettiin/-paketteihin. Palautusetiketti sisältää kaikki vaadittavat tiedot helpon lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, toimitusosoitteemme, kuljetusyhtiön nimi).
  • Vaihe 4 Palauta tuotteet meille 14 päivän kuluessa.
  • Vaihe 5 Edellyttäen, että vastaanotamme tuotteet hyväkuntoisina, ostosumma hyvitetään sinulle 14 päivän sisällä peruutusilmoituksesta. Ostosumman hyvitys edellyttää tuotteiden takaisin lähetystä. Mikäli vastaanotamme tuotteet epätäydellisinä tai vahingoittuneina, ilmoitamme siitä sinulle.

Palauta verkossa ostetut tuotteet vain yllä kuvatun menettelyn mukaisesti. Verkosta ostamianne tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme tai jälleenmyyjillemme.

 

Palauttamiseen tarvittavat tiedot:

Palautuksen käsittelyn nopeuttamiseksi jaa alla olevat tiedot KitchenAid-asiakaspalvelutiimin kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: contact.webshop@kitchenaid.com 

 

- Minä / me (*) ilmoitan / ilmoitamme (*), että minä / me (*) peruutamme (*) sopimuksemme seuraavien tuotteiden myynnin osalta / seuraavan lähetyksen osalta (*):
- tilattu (*) / vastaanotettu (*)
- asiakkaan etunimi (-et) ja sukunimi (-et)
- Asiakkaan osoite/ osoitteet
- Puhelinnumero
- Tilausnumero
- Tuotteen nimi tai palautettavien tuotteiden lukumäärä
- Palautuksen syy
- Lisäkommentteja, joista meidän on oltava tietoisia?

(*) Poista, jos ei tarvetta

VIALLISET TUOTTEET

Sinun on tarkistettava toimituksen yhteydessä, että lähetys vastaa tekemääsi tilausta. Mikäli lähetys ei mielestäsi ole yhdenmukainen tilauksesi kanssa, älä allekirjoita lähetysluetteloa ja/tai merkitse selvästi eroavuuden luonne lähetysluetteloon. Kirjallinen ilmoitus virheestä on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa, mutta viimeistään kaksi kuukautta toimituspäivästä laskettuna lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact.webshop@kitchenaid.com. Mikäli kyseessä on KitchenAidin valmistusvirhe, tai mikäli KitchenAid on toimittanut sinulle väärät tuotteet, KitchenAid maksaa kaikki tuotteiden palautukseen liittyvät lähetyskulut. Mikäli tuotteita on saatavissa, lähetämme sinulle uuden vahvistusviestin toimituksesta sähköpostilla, ja toimitamme korvaavan tuotteen heti ja automaattisesti meidän kustannuksellamme.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.