Skip the navigation
Koti>Yleiskoneet ja lisävarusteet Kuvittele

YLEISKONE JA LISÄVARUSTEET

KitchenAid stand mixer

Kuvittele, mitä kaikkea yleiskoneella ja lisävarusteilla saa aikaan

Yleiskone antaa luovuudellesi siivet. Se saa sinut keksimään uusia makeisia ja suolaisia herkkuja ja on samalla apuna arjessa. Lisävarusteiden avulla voit tehdä mitä vain aina kasvisnuudeleista jäätelöön. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.
Ilmaise omaa makua omalla tyylillä

Jokainen kotikokki on erilainen. KitchenAidin yleiskoneella voit tuoda esiin oman itsesi. Valitse haluamasi tyyli ja persoonaasi sopiva kulho. Tee lempiruokiasi ja hio taitojasi. Kokeile uusia ideoita – se on mestarikokin merkki.


A world of mixing

Sekoittamisen sinfoniaa

KitchenAid-yleiskoneen mukana saat tarvittavat lisävarusteet. Vatkaimella sekoitat taikinat ja paksut seokset. Taikinakoukulla onnistuvat leipä-, pizza- ja pastataikinat, ja vispilällä saat aikaan kuohkeaa marenkia.


TUTUSTU VALIKOIMAAN

Kone moneen käyttöön

Suolaista tai makeaa, valmistelua ja valmistusta – yleiskone auttaa kaikessa.

Shred chicken

Nyhtökanaa

Onko nyhtöliha suosikkisi? Laita paistettu kana kulhoon ja käytä vatkainta, niin valmista tulee hetkessä.

Mash potatoes

Perunamuusia

Tee samettisen pehmeää muusia vatkaimella tai vispilällä koostumuksen mukaan.

Katso, mitä kaikkea voit tehdä
Smash avocado

Avokadososetta

Tämä ravinteikas ainesosa taipuu moneen käyttöön. Yleiskoneella teet siitä kätevästi guacamolea ja muita meksikolaisvivahteisia ruokia.

Luo omanlaisesi

Voit tehdä yleiskoneesta persoonallisen joko itsellesi tai jollekulle muulle. Valitse väri ja kaiverruta koristenauhaan nimi tai muu teksti. Valitse ylimääräinen kulho: valikoimaa riittää kukkakuvioisesta raidalliseen tai taottuun metalliin.


Valitse kulho

Valikoimassamme on valtava määrä upeita kulhoja. Miellyttääkö silmääsi ruostumaton teräs, keramiikka tai lasi? Meiltä löydät juuri oikean vaihtoehdon. Valittavissa on niin kahvallisia ja nokallisia kuin konepesun ja uuninkestäviä malleja. Omanlaisesi omaan kokkaustyyliisi.

Pick your bowl

Lisävarusteilla uusiin ulottuvuuksiin

Yleiskoneen kanssa voi käyttää monenlaisia luovia ja innovatiivisia lisävarusteita. Irrota vain lisävarustekansi ja kiinnitä haluamasi apuväline. Joko sinulla on yleiskone? Hienoa! Lisävarusteet sopivat kaikkiin malleihimme.

TUTUSTU KAIKKIIN LISÄVARUSTEISIIN
Grinding

Kokeile jauhamista ja täyttämistä

Pidä huoli ruoan laadusta jauhamalla liha, kala, kovat kasvikset ja juustot itse lihamyllyllä ja makkarasuuttimella. Sen jälkeen voit tehdä mausteisia pihvejä, kasvismakkaroita tai ravitsevia lihapullia.KATSO IDEAT JAUHAMISEEN JA TÄYTTÄMISEEN

 Freshly picked from the garden

Tuoretta tarjolle

Anna aistien nauttia kauden hedelmien ja vihannesten tuoreesta tuoksusta ja suuntuntumasta. Uudet ideat tuovat vaihtelua ja auttavat saamaan hyvää tekevät ainekset helpommin osaksi jokapäiväistä ruokavaliota. Pilko hedelmät, leikkaa kasvikset nuudelimaisiksi nauhoiksi spiraalileikkurilla tai tee mehukkaita hilloja ja samettisen pehmeitä vauvanruokia.


KATSO IDEAT HEDELMIEN JA KASVISTEN KÄSITTELYYN

Life tastes better with homemade

Itse tehty maistuu paremmalta

Jos tykkäät tehdä asiat alusta loppuun itse, tutustu myös muihin lisävarusteisiimme. Jauha jyvät ja leivo makuhermoja hyväileviä herkkuja. Punnitse ja siivilöi kuivat ainekset automaattisesti kulhoon. Taio luonnollisen makuisia kylmiä jälkiruokia. Kaikki aidoista raaka-aineista itsetehtynä.


KATSO IDEAT

Free to play with pasta

Kokeiluja pastalla

Haluaisitko kokeilla jauhaa jyvät tuoreiksi jauhoiksi? Sen jälkeen voit punnita ja siivilöidä ne automaattisesti – tarkkaa ja helppoa! Sitten voitkin kaulita ja leikata taikinan ja tehdä siitä lempispagettiasi. Tai vaikka kaakaofettucinea.


KATSO TUOREET PASTAIDEAT

Vapauta yleiskoneen voima

mixers

Katso mitä kaikkea voit tehdä ja etsi reseptejä

JATKA TUTUSTUMISTA
Browse the mixers and attachments

Tutki yleiskoneita ja lisävarusteita

OSTOKSILLE