Skip the navigation
-15%

VIHANNESLEIKKURI - JA SUIKALOINTILISÄVARUSTE

5KSMVSA

2 vuoden takuu

Vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste kaikkiin yleiskoneisiin salaattien valmistamista varten.

€ 118,15€ 139,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Raastaminen ja viipalointi on helpompaa kuin koskaan ennen

  Vihannesleikkurin avulla voit helposti lisätä tuoreita aineksia valmistamiisi aterioihin. Monikäyttöisen vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen avulla viipaloit, puserrat, raastat ja suikaloit vaikka mitä porkkanoista suklaaseen.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Kolme sylinteriä (viipalointi ja keskikarkea tai karkea raaste)

  Leveä syöttöputki

  Konepesun kestävä

  Säilytyskotelo

  Pakkauksen sisältö

  Tuoreainesten valmistelu käy käden käänteessä, kun käytössä on KitchenAidin vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste 5KSMVSA. Liitetään yleiskoneeseen pikkutarkkaa leikkaamista varten.

  Vähennä valmisteluaikaa vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen avulla

  Yksi lisävaruste, monta tuoretta vaihtoehtoa. Tämän keittiön sankarin avulla voit siirtyä enemmän vihanneksia sisältävään ruokavalioon, valmistaa enemmän ruokia alusta asti itse tai vain piristää aterioita hieman. Tässä on nopea tapa lisätä viipaloituja tai raastettuja tuoreita aineksia suosikkisalaatteihin, alkuruokiin, lisukkeisiin ja pääruokiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

  Muuta yleiskoneesi mahtavaksi vihannesleikkuriksi

  Ruoanvalmistuksen ei tarvitse enää ikinä olla tylsää. Lisää KitchenAidin suikalointilisäosa minkä tahansa yleiskoneen kiinnityspäähän, ja ruoanlaitto muuttuu täysin. Voit kokeilla kaikkia niitä reseptejä, joita olet lykännyt, koska ne sisälsivät liikaa aikaa vievää leikkaamista ja viipaloimista. Herkulliset ja helpot tuoreet ainekset erittäin vähällä vaivalla. Miksi et kokeilisi?

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

  Nopeasti vaihdettavat sylinterit säästävät aikaa

  Vaatiiko resepti erilaisia vihannesten valmistelutapoja? Onnistuu. Yleiskoneen lisävarusteeseen voi lisätä nopeasti vaihdettavat sylinterit. Näin vaihdat terää sekunneissa, kun haluat siirtyä toisentyyppiseen leikkaamiseen. Valitse vain sopiva terä ja napsauta se paikalleen leikkurilisäosan runkoon. Siirryt kurkkujen viipaloinnista kaalin raastamiseen käden käänteessä.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

  Salaattien lisäksi valmistat myös röstiperunat ja juustoiset tacot

  KitchenAidin leikkurilisävaruste tarjoaa monia tapoja lisätä tuoreita aineksia aterioihin. Kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää hoitavat homman uskomattoman helposti. Ne sopivat vihannesten valmisteluun kastikkeita, röstiperunoita tai patoja varten, juuston raastamiseen uunileipien päälle tai salaattien piristämiseen uusien koostumusten avulla. 

  Viipaloiva teräsylinteri leikkaa esimerkiksi kurkun, kesäkurpitsan tai sellerin kauniin tasaisiksi viipaleiksi. Keskikarkea raastinterä sopii täydellisesti juuston sekä esimerkiksi porkkanoiden ja muiden kovien vihannesten raastamiseen. Karkea raastinterä selviää kaikista vihanneksista ja raastaa esimerkiksi kaalin maukasta ja rapeaa coleslaw-salaattia tai wokkia varten.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

  Viipaloi ja raasta turvallisesti ja helposti

  2-In-1-syöttöpainin on erittäin käytännöllinen. Sen avulla leikkurilisävaruste leikkaa halkaisijaltaan sekä suuret että pienet hedelmät ja vihannekset täydellisesti. Suuren syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 6 cm. Pienen syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 3,5 cm. Se lisää samalla laitteen turvallisuutta. Käytä aina syöttöpaininta ainesten työntämiseen teriä kohti, jotta sormesi pysyvät turvassa. 

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

  Lisävaruste on kätevä säilyttää

  KitchenAidin vihannesleikkurista on iso apu, mutta se vie vain vähän säilytystilaa. Se toimitetaan omassa kätevässä säilytyskotelossaan, jotta voit pakata lisävarusteen ja kolme siihen sisältyvää terää helposti keittiön kaappiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

  Helppo puhdistaa

  Viipaloinnin, suikaloinnin tai raastamisen jälkeen voit sujauttaa kaikki kolme terää ja syöttöpainimen huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Leikkurin rungon ja raastinlisävarusteen voi pestä käsin saippuavedellä. Aseta pestyt ja kuivat osat säilytyskoteloon odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

  Tony

  KitchenAidin vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste

  Tämä on hyvä lisävaruste yleiskoneeseeni. Sitä on helppo säilyttää ja käyttää. Se raastaa ja viipaloi vihannekset juuri samankokoisiksi, joten ne on helppo valmistaa.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?