Skip the navigation
-30%

YLEISKONE 4,8L - ARTISAN LASIKULHOLLA

5KSM156HBEGR

5 vuoden takuu

Sekoita, vaivaa ja vatkaa ikonisella yleiskoneellamme 4. 8L.

4 mukana toimitettava lisävaruste
€ 559,30€ 799,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Keittiösi monipuolisin kodinkone

Pohditko, mitä KitchenAid Artisan 156 -yleiskoneella voi valmistaa? Usko tai älä, lähes mitä tahansa. Monipuolinen yleiskone vatkaa, vispaa, sekoittaa, raastaa, vaivaa ja soseuttaa. Se on siis täydellinen valinta arjen sankarikokeille.

Nostettava kiinnitysvarsi

Kiertävä sekoitusliike ja 10 nopeutta

3 sekoituslisätarviketta

Ruostumaton teräskulho

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Lankavispilä, taikinakoukku ja vatkain toimitetaan nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun KitchenAid-yleiskoneen 5KSM125 mukana, joten olet heti valmis valmistamaan upeita luomuksia kotona.

4 Mukana toimitettava lisävaruste

Toivota ikoninen Artisan-yleiskone tervetulleeksi keittiöösi

Tämä suosittu Artisan-malli tuo mukanaan sadan vuoden ammattitaidon. KitchenAid-yleiskoneiden tuttu pyöristetty muotoilu, kestävyys ja monipuolisuus ovat ansainneet legendan maineen ja tehneet KitchenAidista MAAILMAN SUOSITUIMMAN YLEISKONEMERKIN(1). Voit luottaa Artisan-yleiskoneeseen niin keksien, perunamuusin, lihamurekkeen kuin leivänkin valmistuksessa.

Lifestyle 156 grey

Tehokas, nopea ja perusteellinen

KitchenAidin yleiskone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu ainutlaatuisella kiertävällä sekoitusliikkeellä varustettu yleiskone. Mitä se tarkoittaa? Vatkaimen akseli pyörii yhteen suuntaan ja itse vatkain toiseen suuntaan. Vatkaimella on vähintään 59 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten ainekset sekoittuvat täysin. 


KitchenAid Artisan 156 -yleiskoneen 10 nopeutta takaavat juuri sen tarkkuuden, jota tarvitset kulloiseenkin työhön. Liikuta nopeudensäätövipua ja anna vatkaimen tehdä raskas työ puolestasi. Valitse nopeus 1 kevyeen sekoittamiseen, nopeus 6 vatkaamiseen ja nopeus 10 nopeaan vaahdottamiseen. Voit vaahdottaa kerman alle minuutissa(2). Valitse vain lisävaruste ja nopeus ja aloita kakkutaikinan, marengin tai taikinan valmistus!

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1.  Lähde: Euromonitor International Ltd, kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2021ED, perustuu sekoitinten määritelmään, vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2020.

 2. Kun käsitellään 5,1 cm:n keksejä