Skip the navigation

6,9 L ARTISAN - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA - Punainen

5KSM7580XEER

5 vuoden takuu

Iso, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu yleiskone on luokkansa paras yleiskone

5 mukana toimitettava lisävaruste
€ 899,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Tehoa ja kestävyyttä KitchenAidin 6,9L yleiskoneella

Nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone on poikkeuksellisen tehokas ja kestävä – ja hiljainen. Yleiskoneella luonnistuu makeiden ja suolaisten herkkujen valmistus ja kaikenlaisen uuden kokeilu.

Nostettava kulho

1,3 hv:n moottori

Kiertävä sekoitusliike ja 10 nopeutta

3 ruostumattomasta teräksestä valmistettua lisävarustetta ja 1 roiskesuoja

Ruostumaton teräskulho

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Tällä teet suuria asioita. KitchenAidin nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone 5KSM70SHX sisältää kaiken, mitä luovuutesi toteuttamiseen tarvitset.

5 Mukana toimitettavaa lisävarustetta

Tällä teholla olet valmis kaikkeen

Anna kaikkesi KitchenAidin, MAAILMAN SUOSITUIMMAN SEKOITTAMISEEN ERIKOISTUNEEN TUOTEMERKIN (1), 6,9 litran yleiskoneella. Tällä tilavalla ja tehokkaalla yleiskoneella voit loihtia ruokia koko päivän, joka päivä. Se vaivaa pizzataikinan, sekoittaa kakkutaikinan, vatkaa marengin ja nyhtää possun väsähtämättä.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-cast-iron-black-women-cuts-bread-next-to-a-stand-mixer

Yleiskone, jossa yhdistyy teho, tilavuus ja tyylikkyys

Tämä KitchenAidin Artisan-yleiskone 6,9 litran nostettavalla kulholla on mahtavankokoinen yleiskone. Siinä yhdistyvät tehokkain moottorimme, suurin kulhon tilavuus ja ammattilaiskäyttöön sopiva kulhon nosto-ominaisuus, sekä klassinen ja ikoninen muotoilu.


Se vaivaa sitkeänkin taikinan ja sekoittaa sakeat ainekset tehokkaasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 6,9 litran kulho on tehty selviytymään kaikesta. Se sekoittaa kerralla jopa yli 150 keksin taikinan (2). Hiljaisen moottorin ja 1,3 hv:n huipputehon turvin teho riittää paksujen kakkutaikinoiden sekoittamiseen, suuren kermamäärän vatkaamiseen ja sitkeiden taikinoiden vaivaamiseen.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-empire-red-mixing-ingredients-close-up

Nostettava kulho selviää kovimmistakin aineksista

He jotka työstävät usein suuria ruokamääriä, valitsevat mieluummin mallin, jossa on nostettava kulho ja jossa koneen pää pysyy tiukasti paikallaan. Yleiskone nostettavalla kulholla on suuremman tehonsa ja kestävyytensä ansiosta täydellinen suurten erien valmistamiseen.


Miten se toimii? Vipu laskee ja nostaa sekoituskulhon tasaisesti paikalleen, ja kulho kiinnittyy tukevasti kolmeen lukituskohtaan taaten näin maksimaalisen vakauden. Kulhon ergonomisen kahvan ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja nostaa pois, vaikka se olisi täynnä.


Vinkki: Pidä keittiösi tila mielessä. Yleiskone nostettavalla kulholla on nostettavalla kiinnitysvarrella varustettua mallia hieman korkeampi. Tarkista korkeus alla olevasta vertailutaulukosta.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-empire-red-planetary-action-close-up

Kiertävä sekoitusliike nopeaan ja perusteelliseen sekoitukseen

KitchenAid-yleiskoneet olivat ensimmäisiä kodin yleiskoneita, joissa oli kiertävä sekoitusliike. Se tarkoittaa, että sekoittimen pää pyörii yhteen suuntaan, kun taas lisävaruste pyörii toiseen suuntaan, jolloin sekoitus on paljon perusteellisempaa. Vatkaimella on yli 60 kosketuspistettä ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täydellisesti.


Tässä Artisan 5KSM7580X -mallissa on liukuva 10 nopeuden säädin, jonka avulla voit hallita ja säätää sekoitusnopeutta tarkasti ja välttää roiskeet hitaalla käynnistystoiminnolla. Valitse ensin lisävaruste, sitten nopeus, ja sekoitus, vatkaus tai vaivaus voi alkaa.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-medallion-silver-5-year-guarantee-women-puting-ingredients-in-the-mixer-bowl

Yleiskone, joka on pitkäaikainen kumppani

Tämän 6,9 litran yleiskoneen vankka sinkkimetallirakenne tekee siitä yhtä kestävän kuin elegantin ja tyylikkäänkin. Siitä tulee luotettava keittiökumppanisi moneksi vuodeksi, etkä halua saati tarvitse muuta yleiskonetta enää koskaan. Monet asiakkaamme ovat kertoneet nimenneensä yleiskoneensa, sillä se on tuntunut aivan perheenjäseneltä! 


Vankassa asennossa ja huomattavalla tehokkuudella yleiskone sekoittaa raskaatkin seokset tuosta vain. Yhdessä voitte saavuttaa mitä vain.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-cast-iron-black-mixer-on-the-kitchen-table

Sekoita omaan ainutlaatuiseen tyyliisi

Vaikka 6,9 litran Artisan-yleiskone on kovaa työtä tekevä laite, se on myös kaunis. Sitä on saatavana useissa ajattomissa väreissä, joten persoonallisuuteesi sopiva väri löytynee helposti. Hanki omasi klassisen mustana tai valkoisena, kirkkaan punaisena tai anna mielikuvituksesi laukata ja valitse jokin trendikäs sävy.


Sovita se sisustukseesi tai tyyliisi, tai viimeistele kokonaisuus yhdistämällä se muihin KitchenAid-laitteisiisi. Laitevalikoima sävy sävyssä saa hymyn huulille.

Mixers-bowl-lift-6.9L-artisan-candy-apple-stand-mixer-is-making-pasta

Lisävarusteilla saat siitä juuri omaan keittiöösi sopivan

Yleiskoneeseen voi liittää monia jännittäviä valinnaisia lisävarusteita monikäyttöisen kiinnityspään avulla. Avaa vain kiinnityspään suojus, kiinnitä siihen mikä tahansa yleiskoneen lisävaruste ja astu uusien makujen maailmaan. Kotona voi valmistaa lähes mitä tahansa, makkaroista salaatteihin, lasagneen, jäätelöön tai jauhoihin.


Yleiskoneiden lisävarustevalikoimaan kuuluu nerokas spiraalileikkuri, viljamylly ja lihamylly (kaikki myydään erikseen). Tällä koneella onnistuu muukin kuin leipominen. Kiinnitä lisävarusteet ja katso, kuinka taianomaisesti yleiskone vie kotiruokasi uusiin ulottuvuuksiin.

PaulWirral

Pettämätön kumppani, aikaa säästävä apuri.

Aivan mainio yleiskone! Vankan ja hiljaisen yleiskoneen tilavuus riittää isoillekin määrille. Mikä ilo sitä onkaan käyttää.

Lue kaikki arvostelut
img-testimonial-FI

Vertaile yleiskoneitamme

Kitchenaid Monitoimikone 5KSM7580XECA Punainen metalliväri Profile
6,9 L ARTISAN - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA

Iso, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu yleiskone on luokkansa paras yleiskone

€ 899,00
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön
Kitchenaid Monitoimikone 5KSM70SHXEER Punainen Profile
6,6 L ARTISAN - YLEISKONE

Huipputason muotoilu ja toiminnot tarjoavat yhdessä parhaan suorituskyvyn.

€ 999,00
Osta nyt
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslauseke
 1. Lähde: Euromonitor International Ltd, kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2021ED, perustuu sekoitinten määritelmään, vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2020.

 2. Sekoitus vatkaimella, 28g taikinaa / kpl