Tyyliisi sopivia sekoituskulhoja

Voit valita KitchenAid-yleiskoneelle sekoituskulhon, joka korostaa juuri sinun tyyliäsi. Valitse kulho sisustuksen tai kodin muiden laitteiden mukaan – tai valitse säväyttävä vaihtoehto. Olet sen ansainnut.

Kulhot

Oletko varma?

Valittua tuotetta ei ole saatavilla tässä värissä. Jos haluat juuri tämän värin, poistamme suodattimet.

Mikä kulho on sinulle paras?

Vinkkejä täydellisen sekoituskulhon valintaan:

  • Tarvitsetko pää- vai lisäkulhon? Jotkut hankkivat lisäkulhon nopeuttaakseen valmisteluja ja ruoanlaittoa.
  • Haluatko kahvallisen kulhon? Ergonominen kahva voi helpottaa sekoituskulhon käyttöä.
  • Käytätkö kulhoa kaatamiseen? Kaatonokka auttaa kastikkeiden, salaatinkastikkeiden ja taikinan kaatamisessa sekä ylimääräisen nesteen valuttamisessa.
  • Käytätkö kulhoa jäähdyttämiseen tai lämmittämiseen? Keraaminen kulho kestää niin matalia kuin korkeitakin lämpötiloja.
  • Kaipaatko mitta-asteikkoa? Sekoituskulhoa voi käyttää myös mittaamiseen, jos siinä on mitta-asteikko.

 

Cream stand mixer with ceramic mixing bowl

Tyylikkäät sekoituskulhot

Black mixer with ceramic bowl in horizontal stripes pattern

Persoonallisuuteesi sopiva

Valikoimaamme kuuluu hienostuneita ja rohkeita malleja. Saatavilla on niin klassisia, luonnon innoittamia kuin voimakkaita geometrisia kuoseja.
Red mixer with glass ceramic bowl

Kätevä käyttää

Lasikulhon läpi seosta voi tarkkailla esteettä. Voit myös valita tyylikkään keraamisen tai ajattoman ja kestävän ruostumattoman teräskulhon.
Ceramic mixing bowl with handle

Valinta on sinun

Joissain kulhoissa on kahva, kaatonokka ja/tai seoksia suojaava kansi.

Katseenkestävä tyyli

Sekoituskulhomme ovat niin kauniita kuin käytännöllisiäkin. Suosikkikulhosi sopii vaikka jättikokoisen salaatin tarjoiluun illallisella tai piknikillä. Jos hankit KitchenAidin sekoituskulhon kannen, voit käyttää sitä säilytykseen, jotta ainekset ja luomuksesi pysyvät tuoreina myöhempää käyttöä varten.

Silver mixer with paddle attachment and radiant copper mixing bowl

Sekoituskulhot: muuhunkin kuin leivontaan

Muistatko, miten sait lapsena nuolla kakkutaikinan tähteet kulhosta? Niin mekin! Monipuoliset kulhomme soveltuvat paljon muuhunkin kuin leivontaan. Näitä korkealaatuisia kulhoja voit käyttää, kun esimerkiksi muusaat perunoita, valmistat sorbettia ja jäätelöä tai vaivaat leipä- tai pastataikinaa.

Cake mixture in a mixing bowl

Kulhon koolla on väliä

Monet kulhomme sopivat niin pieniin kuin suuriinkin yleiskonemalleihin, joten tarkista haluamasi tuotteen tiedot. Muista, että suurempi ja syvempi kulho vähentää sekoittamisessa, vatkaamisessa ja vispaamisessa syntyviä roiskeita.

Black red and cream mixers with different sizes mixing bowls

Jopa 8 kuppikakkua

Pienin sekoituskulhomme on 3-litrainen. Se sopii pieniin töihin, kuten munien vatkaamiseen 4,3 tai 4,8 litran yleiskoneella. Hieman isompi 3,3 litran kulho on suunniteltu 3,3 litran yleiskoneisiin.
Medium-sized mixing bowl on tilt-head mixer with dough hook making bread

Jopa 16 kuppikakkua

Keskikokoiset kulhot ovat tilavuudeltaan 4,7 ja 4,8 litraa. Ne sopivat 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi. Kulhoissa voi käsitellä esimerkiksi kokonaisen kilon vehnäjauhoa ja 12 munanvalkuaista.
Large stainless steel mixing bowl on mixer with dough hook kneading dough

Jopa 24 kuppikakkua

Entä suurin kulho? Se on valtava: tilavuus 6,9 litraa. Se on suunniteltu erityisesti nostettavalla kulholla varustetuille raskaan sarjan yleiskoneille ja suurten erien – jopa 8 leivän tai 16 pitsan – valmistamiseen.

Kestävät kulhot kaikkiin elämän haasteisiin

Käytät sekoituskulhoa lukemattomia kertoja – vuosikausia, ehkä koko ikäsi. Siksi varmistamme, että materiaalimme selviävät kolhuista, raapaisuista ja äärimmäisistä lämpötiloista.

Ovatko ruostumattomat teräskulhot hyviä?

Alkuperäiset KitchenAid-sekoituskulhot olivat ruostumatonta terästä, ja ne ovat edelleen suosikkejamme. Niiden design on muodostunut klassikoksi, ja ne ovat kulhoista kestävimpiä. Kulhot eivät naarmuunnu, lommoudu tai tahriinnu vähästä, ne eivät ruostu eikä niihin pinty hajuja.
 
Saatavilla on myös muita vaihtoehtoja, esimerkiksi koristeellisia sekoituskulhoja, iloisia keramiikkakulhoja ja vahvoja lasikulhoja, joiden läpi voit seurata seosta. Valitse juuri sinulle sopivin.

Black mixer with stainless steel mixing bowl making beetroot dip

Miten kulho toimii yleiskoneen kanssa

KitchenAidin yleiskone pitää sekoituskulhon tukevasti paikallaan. Kulho voidaan kiertää kiinni nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun mallin pohjaan tai kiinnittää nostettavalla kulholla varustetun mallin varsiin. Näin kulho ei pääse liikkumaan ainesten käsittelyn aikana.
 
Kulhon muoto ja koko on suunniteltu tukemaan yleiskoneen kiertävää sekoitusliikettä. Näin vatkain, taikinakoukku ja lankavispilä sekoittavat ainekset nopeasti ja tehokkaasti.

Glass mixing bowl on stand mixer with dough hook

Keraamiset kulhot kuumalle ja kylmälle

Sekoituskulhomme ovat sekä kauniita että kestäviä. Ne kaikki ovat konepestäviä, joten ne on helppo puhdistaa. Lisäksi keraamiset KitchenAid-kulhot kestävät pakastimen, mikroaaltouunin ja uunin, joten voit sulattaa voita tai suklaata, valmistaa vaniljakastiketta ja kovettaa tai viilentää aineksia samassa kulhossa. Halkeilua tai lämpölaajenemista ei tarvitse murehtia. Titaanilla vahvistetut keramiikkakulhot ovat kevyempiä ja vahvempia kuin muut keraamiset kulhot.

White mixing bowl in the oven

Lasikulhot ovat läpinäkyviä ja käteviä

Et tarvitse aina mittakannua, jos sinulla on lasinen sekoituskulho. Mitta-asteikon avulla voit mitata ainekset suoraan kulhossa ja katsella edistymistäsi kulhon läpi työskentelyn aikana. Lasikulho on tyylikäs ja kestävä, ja voit käyttää sitä suklaan tai voin lämmittämiseen mikroaaltouunissa tai seosten säilyttämiseen pakastimessa, kätevästi suojattuna silikonikannella.

Glass bowl

Valmista ja paista leipäkulhossa

Voit sekoittaa, vaivata, alustaa ja leipoa yhdessä ja samassa kulhossa. Kiinnitä yleiskoneeseen sekoittamista ja vaivaamista varten, jätä taikina kulhoon ja laita se sitten suoraan uuniin. Kansi vangitsee höyryn paistamisen aikana, ja keraaminen kulho lämmittää tasaisesti, jolloin leivän kuoresta tulee herkullinen ja kullanruskea ja leipä on läpikotaisin paistunut. Koska sen voi laittaa pakastimeen ja mikroaaltouuniin, sitä voi käyttää myös kaikenlaiseen sekoittamiseen ja leipomiseen.

Kneading dough using stand mixer and bread bowl with baking lid

Sekoituskulho on helppo puhdistaa

Uusien luomuksien tekeminen on hauskaa, mutta lopussa odottaa aina siivous. Siksi sekoituskulhomme ovat konepestäviä. Voit pestä ne astianpesukoneen yläkorissa. Vaihtoehtoisesti voit pestä ne käsin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kaikki KitchenAid-kulhot kestävät päivittäistä käyttöä, joten sinun ei tarvitse murehtia tahroja ja halkeilua.

White mixing bowl in a dishwasher

Valitse sopiva sekoituskulho

Hemmottele itseäsi kulholla, joka vastaa tarpeitasi täysin ja kaiken lisäksi koristaa keittiötä.

White ceramic mixing bowl in black horizontal stripes

Vaakaraidat

Klassinen keraaminen kulho
OSTA NYT
Frosted glass mixing bowl

Huurrettu lasikulho

Tyylikäs mitta-asteikollinen kulho
OSTA NYT
Quilted stainless steel mixing bowl

Tikattu ruostumaton teräs

Käsintehty, tyylikäs ulkoasu
OSTA NYT

Lisää luovuutta KitchenAid-tarvikkeilla

All mixer accessories

Kaikki yleiskoneen tarvikkeet

Laajenna repertuaariasi kiinnittämällä yleiskoneeseen esimerkiksi pastatela tai kaunis uusi kulho.
SELAA NYT
Exciting mixer attachments

Kiinnostavat yleiskoneen lisävarusteet

Makeaa, suolaista... trendikästä vai perinteistä? KitchenAid-lisävarusteiden ansiosta ruokalistalla on aivan kaikkea. Voit jauhaa, kuutioida, raastaa, kaulia, täyttää ja paljon muuta!
SELAA NYT
Replacement mixer parts

Yleiskoneen varaosat

Vaihtele yleiskoneen vispilän, vatkaimen ja taikinakoukun välillä. Kaikista on saatavilla eri muunnelmia, kuten tarttumattomalla pinnalla varustettu versio.
SELAA NYT
Personalized stand mixer with mixing bowl

Tee yleiskoneestasi yksilöllinen

Räätälöi kolmella vaiheella: valitse suosikkivärisi ja tee kokonaisuudesta persoonallisempi valitsemalla sopiva lisäkulho sekä haluamasi kaiverrus.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.