Tyyliisi sopivia sekoituskulhoja

Voit valita KitchenAid-yleiskoneelle sekoituskulhon, joka korostaa juuri sinun tyyliäsi. Valitse kulho sisustuksen tai kodin muiden laitteiden mukaan – tai valitse säväyttävä vaihtoehto. Olet sen ansainnut.

Kulhot

Oletko varma?

Valittua tuotetta ei ole saatavilla tässä värissä. Jos haluat juuri tämän värin, poistamme suodattimet.

Mikä kulho on sinulle paras?

Vinkkejä täydellisen sekoituskulhon valintaan:

  • Tarvitsetko pää- vai lisäkulhon? Jotkut hankkivat lisäkulhon nopeuttaakseen valmisteluja ja ruoanlaittoa.
  • Tarvitsetko kahvaa? Joissain sekoituskulhoissa on käyttöä helpottava ergonominen kahva.
  • Käytätkö kulhoa kaatamiseen? Kaatonokka auttaa kastikkeiden, salaatinkastikkeiden ja taikinan kaatamisessa sekä ylimääräisen nesteen valuttamisessa.
  • Käytätkö kulhoa jäähdyttämiseen tai lämmittämiseen? Keraaminen kulho kestää niin matalia kuin korkeitakin lämpötiloja.
  • Kaipaatko mitta-asteikkoa? Sekoituskulhoa voi käyttää myös mittaamiseen, jos siinä on mitta-asteikko.

 

Tyylikkäät sekoituskulhot

Persoonallisuuteesi sopiva

Valikoimaamme kuuluu hienostuneita ja rohkeita malleja. Saatavilla on niin klassisia, luonnon innoittamia kuin voimakkaita geometrisia kuoseja.

Kätevä käyttää

Lasikulhon läpi seosta voi tarkkailla esteettä – tai valitse tyylikäs keraaminen tai ajaton ja kestävä ruostumaton teräskulho.

Valinta on sinun

Joissain kulhoissa on kahva, kaatonokka ja/tai seoksia suojaava kansi.

Katseenkestävä tyyli

Sekoituskulhot ovat niin kauniita kuin käytännöllisiäkin. Suosikkikulhosi sopii vaikka jättikokoisen salaatin tarjoiluun illallisella tai piknikillä. Ostamalla KitchenAid-kannen voit myös suojata ja säilyttää aineksia sekä luomuksia kulhossa.

Sekoituskulhot: muuhunkin kuin leivontaan

Muistatko, miten sait lapsena nuolla kakkutaikinan tähteet kulhosta? Niin mekin! Monipuoliset kulhomme soveltuvat paljon muuhunkin kuin leivontaan. Näillä korkealaatuisilla kulhoilla voit esimerkiksi muusata perunoita, valmistaa sorbettia ja jäätelöä, vaivata leipä- tai pastataikinaa ja tehdä paljon muuta.

Blue ceramic mixing bowl on grey mixer and lemon pie

Kulhon koolla on väliä

Monet kulhomme sopivat niin pieniin kuin suuriinkin yleiskonemalleihin, joten tarkista haluamasi tuotteen tiedot. Muista, että suurempi ja syvempi kulho vähentää sekoittamisessa, vatkaamisessa ja vispaamisessa syntyviä roiskeita.

Jopa 8 kuppikakkua

Pienin sekoituskulhomme on 3-litrainen. Se sopii pieniin töihin, kuten munien vatkaamiseen 4,3 tai 4,8 litran yleiskoneella. Hieman isompi 3,3 litran kulho on suunniteltu 3,3 litran yleiskoneisiin.

Jopa 16 kuppikakkua

Keskikokoiset kulhot ovat 4,7 ja 4,8 litran kokoisia. Ne sopivat 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi. Kulhoissa voi käsitellä esimerkiksi kokonaisen kilon vehnäjauhoa ja 12 munanvalkuaista.

Jopa 24 kuppikakkua

Entä suurin kulho? Se on valtava 6,9-litrainen. Se on suunniteltu erityisesti kulhon nostimella varustetuille raskaan sarjan yleiskoneille ja suurten erien – jopa 8 leivän tai 16 pitsan – valmistamiseen.

Kestävät kulhot kaikkiin elämän haasteisiin

Käytät sekoituskulhoa lukemattomia kertoja – vuosikausia, ehkä koko ikäsi. Siksi varmistamme, että materiaalimme selviävät kolhuista, raapaisuista ja äärimmäisistä lämpötiloista.

Ovatko ruostumattomat teräskulhot hyviä?

Alkuperäiset KitchenAid-sekoituskulhot olivat ruostumatonta terästä, ja ne ovat edelleen suosikkejamme. Niiden design on muodostunut klassikoksi, ja ne ovat kulhoista kestävimpiä. Kulhot eivät naarmuunnu, lommoudu tai tahriinnu vähästä, ne eivät ruostu eikä niihin pinty hajuja.
 
Saatavilla on myös muita vaihtoehtoja, esimerkiksi koristeellisia sekoituskulhoja, iloisia keramiikkakulhoja ja vahvoja lasikulhoja, joiden läpi voit seurata seosta. Valitse juuri sinulle sopivin.

White ceramic mixing bowl in dishwasher

Miten kulho toimii yleiskoneen kanssa

KitchenAid-yleiskone pitää sekoituskulhon tukevasti paikallaan. Kulho voidaan kiertää kiinni nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun mallin pohjaan tai kiinnittää kulhon nostimella varustetun mallin varsiin. Näin kulho ei pääse liikkumaan ainesten käsittelyn aikana.
 
Kulhon muoto ja koko on suunniteltu tukemaan yleiskoneen kiertävää sekoitusliikettä. Näin vatkain, taikinakoukku ja lankavispilä sekoittavat ainekset nopeasti ja tehokkaasti.

Stainless steel mixing bowl on cream mixer with vegetables

Keraamiset kulhot kuumalle ja kylmälle

Sekoituskulhomme ovat kauniita ja kestäviä. Ne kaikki ovat konepestäviä, joten ne on helppo puhdistaa. Lisäksi keraamiset KitchenAid-kulhot kestävät pakastimen, mikroaaltouunin ja uunin, joten voit sulattaa voita tai suklaata, valmistaa vaniljakastiketta ja kovettaa tai viilentää aineksia samassa kulhossa. Halkeilua tai lämpölaajenemista ei tarvitse murehtia. Titaanilla vahvistetut lasitetut keramiikkakulhot ovat kevyempiä ja vahvempia kuin muut keraamiset kulhot.

Stainless steel mixing bowl on pink mixer making frosting

Helposti puhdistettavat sekoituskulhot

Uusien luomuksien tekeminen on hauskaa, mutta lopussa odottaa aina siivous. Siksi sekoituskulhomme ovat konepestäviä. Voit pestä ne astianpesukoneen yläkorissa. Vaihtoehtoisesti voit pestä ne käsin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kaikki KitchenAid-kulhot kestävät päivittäistä käyttöä, joten sinun ei tarvitse murehtia tahroja ja halkeilua.

Stainless steel mixing bowl on pink mixer making frosting

Valitse sinulle sopiva sekoituskulho

Hemmottele itseäsi kulholla, joka vastaa tarpeitasi täysin ja kaiken lisäksi koristaa keittiötä.

Vaakaraidat

Klassinen keraaminen kulho
OSTA NYT

Huurrettu lasikulho

Tyylikäs, mitta-asteikollinen kulho
OSTA NYT

Tikattu ruostumaton teräs

Käsintehty tyylikäs ulkoasu
OSTA NYT

Lisää luovuutta KitchenAid-lisäosilla

Kaikki yleiskoneen lisäosat

Laajenna repertuaariasi kiinnittämällä yleiskoneeseen esimerkiksi pastatela tai kaunis uusi kulho.
SELAA NYT

Kiinnostavat yleiskoneen lisäosat

Makeaa, suolaista... trendikästä vai perinteistä? KitchenAid-lisäosien ansiosta ruokalistalla on aivan kaikkea. Voit jauhaa, kuutioida, raastaa, kaulia, täyttää ja paljon muuta!
SELAA NYT

Yleiskoneen varaosat

Asenna yleiskoneeseen vispilä, vatkain tai taikinakoukku. Kaikista on saatavilla eri versioita, kuten tarttumattomia vaihtoehtoja.
SELAA NYT

Tee yleiskoneestasi yksilöllinen

Räätälöi kolmella vaiheella: valitse suosikkivärisi ja tee kokonaisuudesta persoonallisempi valitsemalla sopiva lisäkulho sekä haluamasi kaiverrus.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.