Pääsivu>Pienkodinkoneet> Vedenkeit­timet

Kuuman tyylikkäät vedenkeittimet

Varmista, että vedenkeitin on ajan tasalla, kun haluat kuumaa juotavaa. Nykyaikaiset vedenkeittimet ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Ne koristavat keittiötä ja niitä on aina ilo käyttää.

Keittiöön sointuvat vedenkeittimet

Vedenkeitin on muutakin kuin pienkone: se voi olla myös sisustuselementti. Valitse keittiöösi tyylikäs ja tehokas vedenkeitin.

Nopeat ja tehokkaat vedenkeittimet

Säästä aikaa ja energiaa nykyaikaisella vedenkeittimellä. Tyylikkään kiiltäväpintaisen 1,25 litran vedenkeittimen kätevät ominaisuudet, kuten nopea keittäminen ja läikkymistä estävä kaatonokka, tekevät aamiaisesta ja kuumista juomista nautinnollisen kokemuksen.

Tarkka lämpötilan säätö

Oikean lämpötilan valinta on tärkeää, kun valmistat tuoretta kahvia – tai kun mielesi tekee teetä. Vihreä ja valkoinen tee valmistetaan vähemmän kuumaan veteen kuin musta tai yrttitee. Esimerkiksi 1,5 l:n Artisan-vedenkeittimessä on säädin, jolla voit valita haluamasi lämpötilan.

Tyylikäs ja kätevä

Jos pidät kauniista keittiön pienlaitteista, tutustu 1,5 l:n vedenkeittimen Design-mallistoon. Reilun kokoisen vedenkeittimen kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpinta pitää veden raikkaana. Eristetty kaksoisseinä pitää lämmön vedenkeittimen sisällä ja keittää veden nopeasti ja tehokkaasti.

Cream kettle design and cup of ginger tea

Digitaalinen tarkkuus takaa täydellisen maun

Vedenkeittimellä voi tehdä muutakin kuin vain keittää vettä: lämpötilan tarkka valinta on ensiarvoista. Säädettävän lämpötilan vedenkeittimien avulla voit valita juomallesi juuri oikean lämpötilan. Musta tee ja yrttiteet keitetään 100 °C:ssa, kahvi taas 90–96 °C:ssa. Vihreä tee on herkempää, ja sen keittolämpötila on 75–80 °C. Kokeile 1,7 l:n säädettävän lämpötilan vedenkeitintä, 1,5 l:n säädettävän lämpötilan Artisan-vedenkeitintä joilla saat täydellisen maun.

Variable temperature kettle, zoom on buttons

Valitse haluamasi väri

Oletko rohkea ja ilmaisullinen vai hillityn klassinen? KitchenAidin vedenkeittimiä on saatavana monen värisinä, joten voit sovittaa laitteiden värimaailman yhteen tai lisätä keittiöön piristävän väriläiskän. Valitse punainen, Cast Iron Black, kerma tai jokin hopean tai valkoisen väreistä. KitchenAidin pienkoneilla voit luoda keittiöösi viehättävän kokonaisuuden.

Green variable temperature kettle and avocado toast

Lämpimänä pitävät vedenkeittimet

Veden uudelleenkeittäminen haaskaa aikaa ja energiaa. Kaksoisseinäinen vedenkeitin, kuten energiatehokas 1,5 l:n säädettävän lämpötilan Artisan-vedenkeitin pitää veden kuumana pidempään. Seinien väli toimii eristeenä. Se paitsi pitää veden kuumana, myös vaimentaa laitteen toimintaääntä ja pitää ulkokuoren viileänä, joten voit nostaa vedenkeittimen suoraan aamiaispöytään.

Reilun kokoisessa 1,7 l:n säädettävän lämpötilan vedenkeittimessä on älykäs lämpötila-anturi ja lämpimänäpitotoiminto. Vedenkeitin pitää veden lämpötilan tasaisena jopa 30 minuutin ajan, kun se on jalustallaan. 

Black variable temperature kettle with raspberry pancakes

Kauniit kukkateet

Teekukkapallo tai -silmu tuo kokonaisen puutarhan teekuppiin. Myös kukkaisteeksi kutsuttu eksoottinen tee näyttää upealta ja sisältää muun muassa terveellisiä antioksidantteja. Kaada vedenkeittimestä 85–90 °C:sta vettä lasiseen teekannuun tai -kuppiin, niin silmu avautuu taianomaisesti kukkaan. Valitse kiinalaisten teemestareiden taidonnäytteistä vaikkapa jasmiini, oranssi osmanthus, mao feng tai muu suosikkisi.

Ole oman elämäsi barista!

INSPIROIDU
French press precision - Artisan and kettle with digital precision - Artisan

Intohimona aamiainen

Aloita päiväsi tyylikkäästi.

Kahvinkeittimet

Jos odotat aamun ensimmäistä kahvinsiemausta innolla, inspiroidu valikoimamme useista valmistusmenetelmistä. Nauti kahvista juuri niin kuin haluat joka ikinen aamu.

Leivänpaahtimet

Kotona leijailee vastapaahdetun leivän lumoava tuoksu. Nauti upean KitchenAid-leivänpaahtimen tarjoilemasta rapeasta ja herkullisesta aamiaisesta.

Aamiaissarjat

Uusi vedenkeitin ja leivänpaahdin suorastaan kutsuvat nousemaan sängystä ja valmistamaan aamiaista. Aamiaissarjoissamme kaunis ulkomuoto ja monet hyödylliset ominaisuudet kohtaavat.
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.