Pääsivu>Pienkodinkoneet> Sauvasekoit­timet

Innoittavat sauvasekoittimet

Sauvasekoitin tuo tehon kätesi ulottuville. Voit murskata, sekoittaa, pilkkoa ja vaahdottaa kaikenlaisia ruokia ja juomia. Sauvasekoittimet ovat hiljaisia, tehokkaita ja helposti hallittavia. Opi uusia reseptejä ja nopeuta vanhojen suosikkien valmistamista. Sauvasekoittimen tyylikäs ulkoasu, rohkeat värivaihtoehdot sekä pehmeä kahva ja muut pienet yksityiskohdat kestävät myös katseita.

Tartu langattomaan sauvasekoittimeen

Käytätkö sauvasekoitinta paljon? Jos käytät sauvasekoitinta usein kasvisten soseuttamiseen tai kuohkean pirtelön sekoittamiseen, huomaat työn käyvän paljon kätevämmin johdottomasti.

Johdoton Artisan-sauvasekoitin vapauttaa luovuutesi. Voit liikkua keittiössä vapaasti ja lähestyä aineksia mistä tahansa suunnasta.

Pea soup

Vaahdottaminen ja vatkaaminen: kuin pelkkää ilmaa

Vaahtoava kahvi on aivan vastustamatonta niin kylmänä kuin kuumanakin. Voit tehdä vaahtoavia frappeja ja cappuccinoja helposti sauvasekoittimen avulla. Lisäksi saat kananmunista ja kermavaahdosta upean ilmavia sauvasekoittimella. Saat tuloksia sekunneissa!

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Mikä on paras sauvasekoitin?

Johdoton Artisan-sauvasekoitin

Johdottomuus vie sauvasekoittimen aivan uudelle tasolle. Laitteessa on useita lisäosia, joilla voit murskata, sekoittaa, pilkkoa ja vaahdottaa. Sauvasekoittimessa on 5 nopeusvaihtoehtoa ja merkkivalo, joka näyttää käytössä olevan nopeuden.

Pieni keittiömestari

Sekoitusvarsi voidaan sovittaa omaan BPA-vapaaseen ja terälliseen kannuun, jolloin siitä tulee pieni monitoimikone esimerkiksi pähkinöiden pilkkomiseen tai peston tai salsan valmistukseen. Ladattava 12 V:n litiumioniakku tarjoaa tasaisen tehon myös akkuvirran vähetessä.

Vaihdettavat sekoitusvarret

Valmistatko keittoa syvässä kattilassa? Ei hätää – voit vaihtaa 20 cm:n ja 33 cm:n ruostumattoman terässekoitusvarren välillä, jolloin yllät syvempiin astioihin. Irrotettavan astiasuojan ansiosta keittiövälineesi pysyvät kunnossa.

Sauvasekoitin vieroittamisen tukena

Kun pikkuisen on aika tutustua uusiin makuihin ja rakenteisiin, samettisen tasainen koostumus on ensiarvoisen tärkeä. Ruoan pitää olla tietysti myös ravitsevaa ja luonnollista, eikä siinä saa olla lisä-, makeutus- tai säilöntäaineita. Sauvasekoitin on salainen aseesi.

Baby food carrot and cabbage purées

Ammattilaistason sauvasekoitin sopii vaativaan käyttöön

Ammattimaisessa keittiössä tarvitaan sankarillista sauvasekoitinta, joka takaa jatkuvan tehon, turvallisuuden ja kestävyyden. KitchenAidin Professional-sauvasekoitin näyttää ammattilaistason sähkötyökalulta, ja se on yhtä vahva kuin miltä se näyttääkin. 1 hevosvoiman moottori selviää mistä tahansa. Voit valita saumattomasti 18 000 r/min:n huippunopeuden soseuttamiseen, vatkaamiseen ja emulgointiin tai 9 000 r/min:n hitaan nopeuden sekoittamiseen. Kun kiire on kovimmillaan, voit kiinnittää sauvasekoittimen kulhoon kätevällä puristimella, jotta voit keskittyä muihin tehtäviin. Virtajohto on turvallisuussyistä kirkkaan oranssi, ja johdon säilytystilan avulla voit pitää sen siististi pois tieltä.

Hand blender professional

Valitse nopeus… ja anna mennä!

Nopeuden säätö parantaa sauvasekoittimen tarkkuutta. Voit aloittaa hitaasti, sekoittaa kastiketta, silputa lihaa tai vatkata kermaa. Classic-sauvasekoitin on hiljainen ja tehokas, ja siinä on kaksi nopeusasetusta.

5-nopeuksinen johdoton Artisan-sauvasekoitin vapauttaa luovuutesi. Siinä on 5 nopeusvaihtoehtoa ja säilytyskotelossa säilytettävä runsas lisäosavalikoima.

Black hand blender mixing tomato sauce

Sauvasekoitin keiton valmistamiseen

Ruokaisa keitto on helppo tapa lisätä ruokavalioon terveellisiä aineksia. Keitä suosikkipapujasi, lihaa, kanaa, parsakaalia, bataattia, porkkanoita, sipulia, selleriä tai muita kasviksia... lisää suolaa, pippuria, valkosipulia, yrttejä, inkivääriä... ehkä hieman kermaa? Luo omaan makuusi sopiva keittoresepti.

Valitse kätevä työkalu, kuten 5-nopeuksinen sauvasekoitin tai Classic-sauvasekoitin, ja sekoita ainekset kätevästi tasaisiksi. Anna mennä.

Black hand blender mixing soup

Etsikö ruokainspiraatiota?

INSPIROIDU
Avocado dip sauce and tortilla chips
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 10 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.