Skip the navigation

BRÄNDIN PERUSOLEMUS

KitchenAid ja sen tuotteet ovat jo yli vuosisadan ajan edustaneet täydellistä yhdistelmää ammattimaista suorituskykyä, käsityöläislaatua ja ikonista muotoilua.

Ammattitason suorituskyky

KitchenAid on aina luottanut ammattilaisten neuvoihin, näkemyksiin ja ehdotuksiin kehittäessään tuotteitaan. Ne ovat ainutlaatuisia paitsi tästä syystä, myös korkealaatuisen tuotannon ansiosta, ja ne sytyttävät kulinaarisen intohimosi todistetulla suorituskyvyllään. Olitpa sitten aloittelija tai lähes asiantuntija, KitchenAid on ihanteellinen kumppani: kaikki sen laitteet on suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä ammattikokkien kanssa. Tämän pitkäaikaisen suhteen ansiosta on syntynyt tuotevalikoima, jonka teknologiat ja materiaalit tuottavat erinomaisia, ammattimaisia tuloksia. Tämä tarkoittaa laadukkaita, tyylikkäitä ja suorituskykyisiä laitteita sekä enemmän vaihtoehtoja niin ruokalistaan kuin keittiön suunnitteluun. Kaikki jotka suhtautuvat ruokaan vakavasti, voivat nyt saavuttaa ammattimaisia tuloksia KitchenAidin tuotteiden ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta.

red-mixer-and-blender-professional-performance

Käsityöläislaatu

Näkö ja tunto ovat ensimmäiset aistit, jotka tulevat mukaan KitchenAid-kokemukseen. Kaikki KitchenAidin laitteet ovat käsityötaidon, kestävyyden, hienostuneiden materiaalien, vankan rakenteen ja yksityiskohtien huomioimisen ilmentymä. Ruostumaton teräs luo tunteen kestävyydestä ja vertaansa vailla olevasta laadusta. Kaikki nämä elementit on yhdistetty harmonisesti huolelliseen ja yksityiskohtaiseen suunnitteluun sekä suurissa että pienissä laitteissa.

modern-kitchen

Ikoninen muotoilu

Koko KitchenAidin pienten ja suurten kodinkoneiden ja ruoanlaittovälineiden valikoima on aina erottunut edukseen ajattoman, selkeän ja rohkean muotoilunsa ansiosta. Ikonisen yleiskoneen innoittamana se tuo uutta ilmettä mihin tahansa keittiöön. Se on kiistatonta, että hieno käsityötaito, kestävyys, vankka rakenne, laadukkaat materiaalit ja yksityiskohtien tarkka huomioiminen olivat ja ovat edelleen kaikkien KitchenAidin pienkoneiden ja suurten kodinkoneiden laadun perusta, olivatpa kyseessä sitten irralliset tai kiinteät laitteet.

iconic-design-colorful-mixers