Pääsivu>Pienkodinkoneet> Monitoimi­koneet

Monitoimikoneella onnistut helposti

Jos sinulla on aina kiire, saatat tarvita apukäsiä.
Monitoimikone nopeuttaa valmistelua ja jopa helpottaa ruoanlaittoa alusta loppuun. Monitoimikonetta on miellyttävä käyttää, ja huomaat kääntyväsi sen puoleen yhä useammin mitä enemmän tutustut sen eri toimintoihin.

Monitoimi­koneet

Oletko varma?

Valittua tuotetta ei ole saatavilla tässä värissä. Jos haluat juuri tämän värin, poistamme suodattimet.
-25%
25 % ALENNUSTA VALIKOIDUISTA MONITOIMIKONEISTA
Hyödynnä tarjoukset
Tarjous on voimassa osoitteessa kitchenaid.fi 6.12.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee vain tällä sivulla näkyviä tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin.
-25%
25 % ALENNUSTA VALIKOIDUISTA MINITEHOLEIK
KUREISTA
Hyödynnä tarjoukset
Tarjous on voimassa osoitteessa kitchenaid.fi 6.12.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee vain tällä sivulla näkyviä tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin.

Pilko, sekoita
ja soseuta

Voit pilkkoa, sekoittaa ja soseuttaa esimerkiksi 1,19
l:n miniteholeikkurilla.
Se on kätevä ajan säästäjä.

Entistäkin enemmän
luovuutta

Päästä sisäinen keittiömestarisi valloilleen kehittyneellä mallilla, kuten 2,1 l:n monitoimikoneella, joka myös viipaloi ja vaivaa.

Nopea kuutiointi ja ranskanperunoiden leikkaaminen

4 l:n Artisan-monitoimikoneella voit jopa kuutioida aineksia ja valmistaa ranskanperunoita nopeasti.

Mitä monitoimikoneella
voi tehdä?

Monitoimikoneesta tulee yleensä mieleen raakojen vihannesten pilkkominen hetkessä. Se käykin todella helposti. Voit pilkkoa ja raastaa kaikkea porkkanasta kaaliin silmänräpäyksessä. Voit kuitenkin tehdä paljon enemmänkin, kun valitset sopivan monitoimikoneen. Anna mielikuvituksen laukata ja kokeile uusia asioita monipuolisemmilla malleillamme:

vaivata taikinaa

jauhaa lihaa

viipaloida perunaa

murskata valkosipulia

valmistaa salsaa

luoda soseita

raastaa kovaa juustoa

puristaa sitruunaa

vatkata kananmunia

kuutioida kesäkurpitsaa

raastaa suklaata

Helppo käyttää, puhdistaa ja säilyttää

Parhaat kodinkoneet on suunniteltu käyttäjää ajatellen. Ne on helppo puhdistaa, koota ja säilyttää. Me KitchenAidilla uskomme, että pienten lisäparannusten ansiosta tuotteestamme tulee suosikkisi. Osat sopivat siististi säilytyskoteloon, johdolle on oma paikka rungon sisällä ja kulhot sopivat täydellisesti sisäkkäin.

Tutustu monitoimikoneisiimme ja löydä sinulle täydellinen malli.

Mikä on minulle paras monitoimikone?

Intohimoinen ruoanvalmistaja kaipaa parasta mahdollista monitoimikonetta. Pienet mallit nopeuttavat yksinkertaisia tehtäviä, kun taas monipuolisemmat monitoimikoneet avaavat loputtomasti mahdollisuuksia.

1,7 l:n monitoimikone ja 2,1 l:n monitoimikone pilkkovat, soseuttavat, vaivaavat, sekoittavat ja raastavat sekä leikkaavat eripaksuisia viipaleita. Helppokäyttöisillä painikkeilla voit valita korkean tai alhaisen nopeuden tai sykäyksen. Leikkaa yrttejä, viipaloi tomaattia, sekoita pastakastiketta, tee leipätaikinaa, raasta suklaata tai valmista vauvanruokaa. Mitä enemmän kokeilet eri asioita edistyksellisillä malleillamme, sitä enemmän pidät niistä.

Creating salsa sauce in black food processor

Laita silputen

Monitoimikoneen terävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä pilkkoo ainekset tasaisesti. Sykäystoiminnon, nopeussäätimen ja karkeusasteen valinnan ansiosta saat haluamasi tuloksen.

Suuressa ja monipuolisessa 3,1 l:n monitoimikoneessa on tarkat säätimet sekä Exactslice-järjestelmä, jolla voit valita viipaleiden paksuuden. Ulkoisen vivun avulla voit vaihtaa ohuista viipaleista paksuihin tarpeen mukaan. Käyttö on todella hauskaa – kokeile itse.

Grey food processor buttons

Voiko monitoimikoneella valmistaa taikinaa?

Hyviä uutisia – kyllä voi! KeittiönAid-monitoimikoneella valmistat taikinaa muutamassa minuutissa. Ammattiapurisi ansiosta kotitekoiset leivät, pastat ja pizzataikinat onnistuvat helposti.

Valitse 1,7 l:n monitoimikone, 2,1 l:n monitoimikone, 3,1 l:n monitoimikone tai 4 l:n Artisan-monitoimikone, jonka mukana toimitetaan varta vasten suunniteltu taikinakoukku.

Dough in a glass dish

Terveelliset raastesalaatit

Haluaisitko terveellistä ruokaa, joka on helppo syödä ja hauska valmistaa? Kokeile raastesalaattia. Rapeaan, maukkaaseen ja monitoimikoneella hetkessä valmistuvaan raastesalaattiin saat kaikki sateenkaaren värit.

Lisää ruokavalioosi tuoretta ruokaa, kuten punakaalia, porkkanaa, fenkolia, pinaattia, kurkkua, punajuurta tai paprikaa. Raastinterän ansiosta vihanneksista tulee kevyttä ja helppoa syötävää. Valmista tuore kastike ja sekoita joukkoon vaikkapa siemeniä tai pähkinöitä. Täydellistä!

Shredding vegetables in black food processor

Rakastatko raastamista?

Osta 2,1 l:n monitoimikone, jossa on käännettävät 2 mm:n hieno ja 4 mm:n keskikarkea viipalointi-/raastelevy sekä muita teriä ja lisäosia.

OSTA NYT
Ratatouille in a red dish

Voiko monitoimikoneella valmistaa vauvanruokaa?

Monitoimikoneen avulla voit tehdä ravitsevia ja tasaisia vauvanruokia nopeasti.

KeittiönAid-monitoimikoneilla – jopa miniteholeikkurilla – voit valmistaa samettisia soseita lempiaineksistasi.

Keitä ainekset, pilko ne isoiksi kappaleiksi ja sekoita niihin hieman nestettä, niin vauvanruoka – tai keitto- tai kastikepohja – on valmis.

Baby food butternut purée in pot

Lataa monitoimikone- ja miniteholeikkuriopas

LATAA
Preparing apple pie with red food processor
Oletko intohimoinen ruoanlaittaja? Tilaa uutiskirjeemme niin saat 10 % alennusta.

Saat KitchenAidin uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.