Skip the navigation
Koti>EHDOT JA EDELLYTYKSET

EHDOT JA EDELLYTYKSET

TERVETULOA

Toivotamme sinut ilolla tervetulleeksi KitchenAid-tuotemerkin viralliseen Nayan NV-yrityksen ylläpitämään verkkokauppaan. Lukuun ottamatta kirjallista poikkeuslauseketta, suhteita Nayan NV-yhtiön ja sen käyttäjien välillä säännellään tässä esitetyillä yleisillä ehdoilla, jotka Käyttäjän ymmärretään hyväksyneen, vaikka ne näyttäisivät olevan ristiriidassa joidenkin varsinaisten tai erityisten ehtojen kanssa. Näiden yleisten ehtojen lisäksi pakottavat kuluttajansuojalain säädökset pätevät Nayan NV-yhtiön ja sen käyttäjien välillä. Nämä yleiset ehdot ovat saatavissa verkkosivustoilla käytetyillä kielillä. Yleiset ehdot säätelevät Käyttäjän ja Nayan NV-yhtiön välisten tapahtumien turvallisuutta ja sopimussuhdetta. Käyttämällä tätä sivustoa Käyttäjä vahvistaa lukeneensa ja hyväksyvänsä yleiset käyttöehdot. Yllä mainittua sovelletaan riippumatta paikasta, jossa käytät Sivustoa. Jos käytät tiettyjä tämän Sivuston lisäpalveluita, ilmoitamme sinulle erikseen lisäehdoista, jotka ovat osa yleisiä ehtoja. Tässä esitettyjä yleisiä ehtoja voidaan muuttaa milloin vain etukäteen ilmoittamatta. Mikä tahansa osto muutoksen jälkeen antaa ymmärtää, että Käyttäjä on hyväksynyt uudet ehdot. Yleisiä ehtoja voidaan täydentää muilla ehdoilla, jos niihin nimenomaisesti viitataan. Ristiriitatapauksessa tässä esitetyt yleiset ehdot ovat etusijalla. Näissä Yleisissä ehdoissa käytetyt sanamuodot on määritetty, tarpeen mukaan, yleisten ehtojen ’MÄÄRITELMÄT’.

SISÄLLÖN TARKKUUS

Tuotteita ja hintoja koskevat tiedot sekä yksityiskohtaiset tilaustiedot, jotka Käyttäjä löytää kohdasta “Tilaustietojen sivu”, on laadittu ja ilmoitettu sillä varauksella, että niitä voidaan muuttaa ja korjata. Sisältöön tehdyt muokkaukset tapahtuvat säännöllisin väliajoin, ilman että niistä nimenomaisesti tiedotetaan. Nayan NV on ryhtynyt kohtuullisiin keinoihin varmistaakseen, että tuotetiedot ovat tarkkoja ja näyttävät mahdollisimman tarkasti tuotteiden värit. Tuotteiden paino, mitat ja tilavuudet ovat vain viitteellisiä, emmekä pysty takaamaan, että näyttösi esittää tarkasti toimitetun tuotteen värin. KitchenAid ja Nayan NV eivät ole vastuussa tämän Sivuston käytöstä, mukaan lukien ja ilman rajoituksia, sen sisältö ja mahdolliset virheet. Ilmoitetut tiedot kerätään parhaiden kykyjemme mukaan, emmekä ole vastuussa näytettyjen tietojen mahdollisista virheistä. KitchenAid ja Nayan NV eivät myöskään ota vastuuta kolmansien osapuolten, kuten tässä sivustossa mainittujen, linkitettyjen tai mainostettujen sivujen aiheuttamasta vahingosta.

HINNAT

Kaikki Sivustolla näytetyt hinnat sisältävät ALV:n, mutta eivät sisällä huolintakuluja. Valuutta on aina selkeästi mainittu. Jos virhe löytyy tilaamiesi tuotteiden hinnasta, KitchenAid asiakaspalvelu ilmoittaa siitä sinulle mahdollisimman nopeasti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilauksen ilmaiseksi.

VERKKOTILAUS

Voit tehdä tilauksen, jos olet aikuinen vähintään 18-vuotias henkilö. Tilausprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • Lisäät tuotteet, jotka haluat ostaa, ostoskoriin;

 • Valitset toimitustavan;

 • Annat toimitusosoitteen;

 • Annat laskutusosoitteen ja maksutiedot;

 • Sinua pyydetään hyväksymään yleiset ehdot;

 • Sinulle annetaan nyt tilaisuus tarkistaa valintasi.

Kun olet lähettänyt tilauksen, KitchenAid lähettää sinulle sähköpostiviestin tilauksesi vahvistamiseksi. Maksaessasi luottokortilla, saat sähköpostiviestin, joka sisältää maksusi tilan. Heti, kun tuotteet ovat lähetetty lähetämme sinulle ilmoituksen lähetyksestä (“Lähetyksen ilmoitussähköposti”). Mahdolliset varaston vaihtelut voivat vaikuttaa kaikkiin tilauksiin. Ennakoimattoman varaston loppumisen tapauksessa KitchenAid asiakaspalvelutiimi ilmoittaa siitä sinulle ja pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen.

HENKILÖTIETOJESI TURVALLISUUS

Nayan NV käyttää kaikkia kohtuullisia keinoja suojatakseen Käyttäjän tietoja. Luottokortilla tehtyä maksua pidetään verkossa vain johtavan verkkomaksupalvelujentarjoajan, Adyen, tarjoamien menetelmien kautta. Adyen on PCI-hyväksytty eurooppalainen maksuyhdyskäytävä. Netwerk Solutionsionin tarjoamaa "Secure Sockets Layer" (SSL) internetin vakiosalausteknologiaa käytetään siirtämään muita henkilötietoja Nayan NV-tietokantaan.

 

Microsoft Gold Partner, Combell Group, Internet hosting-palvelujen tarjoaja, säilyttää palvelimiaan Brysselissä (Belgiassa). Nämä palvelimet sisältävät henkilötietoja, mutta eivät koskaan sisällä tietoja maksutavoista tai pankkitietueita. Palvelimet ovat turvattu monitasoisilla palomuureilla ja standardimuotoisilla turvallisuusprotokollilla.

MAKSU

Hyväksymämme maksuehdot ilmoitetaan Sivustollamme. Lasku veloitetaan sillä valuutalla, jolla teit tilauksen. Koskien luottokorttien maksuehtoja sekä turvallisuusehtoja, viittaamme Sivustolla julkaistuun tietosuojakäytäntöön. 

 

Joillekin yrityksille, jotka sijaitsevat tietyissä maissa, ja jotka omistavat voimassa olevan ALV-numeron, tarjotaan mahdollisuus maksaa laskun vastaanoton jälkeen. Nayan NV pidättää oikeuden vastaanottaessaan epäsuotuisan luottoluokituksen pyytää ennakkomaksua ensimmäisestä tilauksesta. Nayan NV pysyy myytyjen tuotteiden omistajana siihen päivään saakka, kunnes hinta ja mahdolliset viivästyneen maksun korot ja/tai korvaukset on kokonaan maksettu.

MYYNTISOPIMUS

“Myynti” ymmärretään sellaisen tuotteen verkko-ostoksi, joka lähetetään osoitteeseesi. Tuotteen maksu tapahtuu ostohetkellä. Tilaus lähetetään, kun maksu on vastaanotettu. Nayan NV pidättää oikeuden kieltäytyä tilauksesta seuraavissa tapauksissa:

 • Mikäli epäilemme vakavaa lain väärinkäyttöä tai vilpittömyyden puutetta käyttäjän taholta;

 • Mikäli tuote on loppunut varastosta tai tuotetta ei ole enää saatavissa;

 • Mikäli määritämme tarjouksen pätemättömäksi;

 • Ylivoimaisen esteen tapauksessa.

TOIMITUSRAJOITUKSET – TOIMITUSMAA

 • Postilokero-osoitteita (c/o) tai asevoimien APO-osoitteita ei hyväksytä.

 • Toimitukset tapahtuvat maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta arkipyhiä.

 • Sivustomme www.kitchenaid.co.uk kautta tilatut tuotteet toimitetaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lukuun ottamatta Man-saarta ja Kanaalisaaria.

TOIMITUS

KitchenAid lähettää tilatut tuotteet varastolta sekä toimittaa sen sinulle tiedoksi sähköpostilla. Tämä sähköposti sisältää lähetystiedot paketistasi, pakettinumeron ja hyperlinkin paketin seuraamiseksi kuljetusyhtiön sivuston kautta. Kuljetusyhtiön sivustolta saat lähettäjän yhteystiedot. Tuotteemme toimitetaan vain niihin maihin, joihin verkkosivustomme mahdollistaa toimituksen. Käytämme kohtuullisia keinoja toimittaaksemme tilatut tuotteet ostajalle annetuissa yksilöllisissä tilausvahvistuksissa ilmoitettujen ajanjaksojen sisällä. Mahdolliset viivästykset eivät missään tapauksessa johda korvausmaksuihin. Virheellisesti ilmoitetut osoitteet ovat Käyttäjän vastuulla ja voivat aiheuttaa lisäkustannuksia, jotka kohdistuvat Käyttäjään.

Kaikki tavarat lähetetään yritykseltä KitchenAidin varastolta. Jos tuotetta ei toimiteta määritetyn ajanjakson sisällä, ota yhteyttä osoitteeseen contact.webshop@kitchenaid.com ja ilmoita asiakasnumerosi tai tilausnumerosi. Mikäli poikkeukselliset olosuhteet aiheuttavat sen, että et ole saanut tilaamaasi tuotetta 30 päivän sisällä lähetyksen ilmoitussähköpostista, sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi ja pyytää täyttä hyvitystä. Toimitamme lähetykset vain ammattimaisen kuljetusyhtiön välityksellä. Huomaa, että jonkun on aina allekirjoitettava toimitus. Voit hyväksyä, että joku muu henkilö kuin asiakas allekirjoittaa toimituksen, sillä edellytyksellä, että tämä muu henkilö on paikalla merkityssä osoitteessa. Jos kukaan ei ole paikalla toimitushetkellä, sinua pyydetään järjestämään aika tavaroiden uudelle toimitukselle. Tämä voidaan tehdä puhelimitse tai jättämällä kortti postilaatikkoosi. Kuljetusyhtiöstä riippuen voi esiintyä pieniä eroja.

VIALLINEN TUOTE TAI VÄÄRÄ TOIMITUS

Sinun on tarkistettava toimituksen yhteydessä, että lähetys on yhdenmukainen tekemäsi tilauksen kanssa. Mikäli lähetys ei mielestäsi ole yhdenmukainen tilauksesi kanssa, älä allekirjoita lähetysluetteloa ja/tai merkitse selvästi eroavuuden luonne lähetysluetteloon.

Sinun on annettava KitchenAidille kirjallinen ilmoitus ongelmasta kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään kaksi kuukautta toimituspäivästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact.webshop@kitchenaid.com. Mikäli kyseessä on KitchenAidin valmistusvirhe, tai mikäli KitchenAid on toimittanut väärät tuotteet, niin KitchenAid maksaa kaikki tuotteiden palautukseen liittyvät lähetyskulut.

ETÄOSTOT

Asiakkaalla on oikeus ilmoittaa toimittajalle peruutusoikeudestaan, ilman korvaus- velvollisuutta ja syytä ilmoittamatta,milloin vain enintään 14 kalenteripäivää toimituspäivästä laskien. Mikäli asiakas haluaa vedota tähän oikeuteen, hän voi palauttaa tuotteet omalla riskillään ja kustannuksellaan KitchenAid-yhtiölle. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaisesti. KitchenAid hyväksyy palautetut tavarat vain sillä ehdolla, että ne ovat käyttämättömiä.

Tavaroiden palauttamiseksi on noudatettava seuraavaa menettelyä:

 • Vaihe 1

   

  Ota yhteyttä osoitteeseen contact.webshop@kitchenaid.com  ja ilmoita tilausnumerosi. Lähetämme sinulle palautusohjeet sähköpostilla. Sinulla on myös oikeus pyytää palautusohjeet oston yhteydessä. Sinä maksat palautuskulut, ja KitchenAid antaa sinulle tietoja palautuskuluista tuossa samassa sähköpostissa.

 • Vaihe 2

   

  Pakkaa palautettava tuote (vain käyttämättömät tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa ja täydellisenä aitojen etikettien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden ja takuuesitteiden kanssa. Alkuperäinen pakkaus estää kuljetuksen aikana syntyvät vauriot.

 • Vaihe 3

   

  Tulosta palautusetiketti ja teippaa/liimaa se palautuspakettiin/-paketteihin. Palautusetiketti sisältää kaikki vaadittavat tiedot helpon lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, toimitusosoitteemme, kuljetusyhtiön nimi).

 • Vaihe 4

   

  Jos sinulla herää kysymyksiä kohta 3:n jälkeen, ota yhteyttä suoraan KitchenAid asiakaspalvelutiimiin. Tuotteet voit palauttaa meille 14 päivän sisällä.

 • Vaihe 5

   

  Edellyttäen, että tuotteet palautetaan hyväkuntoisina, ostosumma hyvitetään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksesta. Ostosumman hyvitys edellyttää tuotteiden takaisin lähetystä. Mikäli vastaanotamme tuotteet epätäydellisinä tai vahingoittuneina, ilmoitamme siitä sinulle.

Vain kitchenaid.fi-verkossa ostetut tuotteet voidaan palauttaa. Mitä tulee muihin palautuksiin, saat meiltä ohjeet, kuinka ottaa yhteys liikkeeseen, josta tavarat tulivat ostetuksi.

Palauttamiseen tarvittavat tiedot:

Palautuksen käsittelyn nopeuttamiseksi jaa alla olevat tiedot KitchenAid-asiakaspalvelutiimin kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: contact.webshop@kitchenaid.com

 • Minä / me (*) ilmoitan / ilmoitamme (*), että minä / me (*) peruutamme (*) sopimuksemme seuraavien tuotteiden myynnin osalta / seuraavan lähetyksen osalta (*):

 • tilattu (*) / vastaanotettu (*)

 • asiakkaan etunimi (-et) ja sukunimi (-et)

 • Asiakkaan osoite/ osoitteet

 • Puhelinnumero

 • Tilausnumero

 • Tuotteen nimi tai palautettavien tuotteiden lukumäärä

 • Palautuksen syy

 • Lisäkommentteja, joista meidän on oltava tietoisia?

(*) Poista, jos ei tarvetta

VASTUUN RAJOITTAMINEN

a. Sivuston käyttö: Nayan NV ei ole vastuussa Sivustolle siirtymisen keskeytymättömästä saatavuudesta, tietokonejärjestelmän aiheuttamista häiriöistä, viruksista tai muista häiriöistä, joita voi syntyä Sivuston käytöstä (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, voiton menetys). b. Lakisääteinen takuu: Kuluttajille on olemassa lakisääteiden takuu, jonka kesto on 2 vuotta. Tämä takuu kattaa vain vaatimuksenmukaisuuden puutteen, joka esiintyy jo toimitetuissa tuotteissa. Edellä mainitun jakson aikana myyjä sitoutuu vaihtamaan tai korjaamaan kyseiset tavarat (tai osat) ilman maksua. Myyjä pidättää oikeuden vaihtaa tuotteen, jos korjauskustannukset ovat kohtuuttomat tai jos korjausta ei pystytä suorittamaan. Vikoja, jotka ilmenevät 6 kuukautta toimituksen jälkeen, ei pidetä vikoina, jotka ovat olleet läsnä toimitushetkellä, asiakkaan antaman todisteen nojalla. c. Takuuehdot Pystyäkseen vetoamaan takuuseen, asiakkaan on esitettävä tuotteen myyntikuitti tai -lasku. Takuuta ei voi siirtää. Mahdollisesta viasta on ilmoitettava kahden kuukauden kuluttua sen havaitsemisesta. Tämän jälkeen kaikki oikeudet korjaukseen tai vaihtoon mitätöityvät. d. Poissulkemiset Takuuta ei sovelleta vikoihin, jotka aiheutuvat tapaturmista, kunnon huonontumisesta laiminlyönnin, putoamisen, tavaroiden käytöstä ristiriidassa sen suunnittelutarkoituksen kanssa, käyttöohjeiden tai käyttöoppaan noudattamatta jättämisestä, yksikön säädöistä tai muokkauksista, kovasta käytöstä, virheellisestä asennuksesta, huonosta huollosta, epätavallisesta, kaupallisesta tai virheellisestä käytöstä. Tavaroiden käyttö: Nayan NV ei ole vastuussa menetyksestä tai materiaalisista tai muista minkäänlaisista vahingoista, joista Käyttäjä tai kolmas osapuoli voi kärsiä tavaroiden käytön yhteydessä. e. Toimitus ja muut poissulkemiset Nayan NV-yritystä ei voi pitää vastuussa mistään ehdon loukkauksesta, koska kaikki määräajat ovat pelkästään viitteellisiä eivätkä sisällä mitään velvoitetta Nayan NV-yhtiön osalta, eikä mistään vahingosta, jonka yritys aiheuttaisi viallaan tai laiminlyönnillään, ei edes törkeän laiminlyönnin tapauksessa. Mahdolliset välilliset vahingot, tai muut vahingot, joita mikään osapuoli ei pysty ennakoimaan myynnin solmimisen ajankohtana, suljetaan pois vahingonkorvauksesta. Mikäli ostettu tuote aiheuttaa välillistä vahinkoa, tai muuta taloudellista vahinkoa niin asiakas on oikeutettu vahingonkorvaukseen aiheutuneista vahingoista.

Nayan NV-yhtiön kokonaisvastuu ei koskaan ylitä kyseessä olevan tuotteen ostohintaa.

VIITTAUKSET MUILLE SIVUSTOILLE JA MATERIAALIN KÄYTTÖ SIVUSTON KAUTTA IRTISANOMINEN

Viittaus muille sivustoille Sivustomme kautta tapahtuu vain tiedonvälitystarkoituksessa. Sivustolla olevia tietoja voi käyttää vain Nayan NV- ja KitchenAid-yritysten nimenomaisella suostumuksella. On kiellettyä muokata, jäljentää, ladata, levittää, siirtää tai hyödyntää ja / tai jakaa kaupallisesti palveluita, Sivuston sivuja tai tietokonekoodeja, jotka liittyvät Sivustoon.

Nayan NV voi käyttää Sivuston kautta sille lähetettyjä tietoja ja ehdotuksia velvoituksetta ja korvauksetta.

IRTISANOMINEN

KitchenAid tai Nayan NV voivat milloin vain ilman ennakkoilmoitusta ja heidän oman harkintansa mukaan irtisanoa nämä yleiset ehdot kokonaan tai osittain syystä tai syyttä, ja ilman ennakkoilmoitusvelvollisuutta.

KÄYTÖNRAJOITUKSET JA IMMATERIAALIOIKEUDET

Nayan NV laati tämän Sivuston yhdessä KitchenAidin kanssa sinun henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Älä muokkaa, kopioi, jaa, siirrä, näytä, suorita, jäljennä, julkaise, lisensoi tai luo johdettuja töitä tältä Sivustolla löytyvistä tiedoista tai materiaaleista, lukuun ottamatta seuraavaa: voit ladata tai tehdä yhden kopion sisällöstä tai muusta tällä Sivustolla näytetystä ladattavasta kohteesta vain omaan henkilökohtaiseen tai ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että noudatat kaikkia tekijänoikeus- ja muita ilmoituksia, joita tällaiseen sisältöön sisältyy. Minkä tahansa sisällön kopiointi tai tallentaminen muuhun kuin henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, ei ole sallittua. Kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet ja laatimisen tekijänoikeus, tällä Sivustolla on KitchenAidin omistuksessa tai sille lisensoitua. KitchenAid® on Whirlpool Properties Inc.:in rekisteröity tavaramerkki, Michiganin osavaltio (USA).

Kaikki muut tavaramerkit, merkit, kuvituskuvat, kuvat ja logot, joita tuotteissa, lisävarusteissa tai pakkauksessa esiintyy, ovat ja pysyvät KitchenAidin yksinomaisena omaisuutena. Niiden jäljentäminen, kokonaan tai osittain tai mistä tahansa syystä ja millä tahansa tavalla, on ankarasti kiellettyä. Niin on myös yhdistäminen tai käyttö yhdessä minkä tahansa muun merkin, symbolin, logon tai muun erottavan merkin kanssa. Nayan NV tarjoaa ja omistaa teknologian.

MÄÄRITELMÄT

Näiden ehtojen ja edellytysten laajuudessa, jäljempänä mainitut sanamuodot määritetään seuraavasti:

 • Ehdot ja edellytykset:

  nämä ehdot ja edellytykset ja kaikki lisäykset tai päivitykset;

 • Tilaus:

  tilausprosessin tulos, kuten on kuvattu Yleisten ehtojen kohdassa 4. Maksun vastaanottamisen jälkeen, Tilauksesta tulee Myynti;

 • Nayan NV:

  Nayan NV, julkinen osakeyhtiö, joka kuuluu Belgian lain piiriin (nk. NV), jolla on hyödyntämispaikka osoitteessa 8850 Ardooie (Belgia), Pittemsestraat 58D ja joka on rekisteröity oikeushenkilöiden rekisteriin Kortrijkissa numerolla 0806.661.106;

 • Käyttäjä:

  tämän sivuston käyttäjä, henkilö, joka syöttämällä tämän verkkosivuston osoitteen tai seuraamalla linkkiä siirtyy tälle sivustolle ja joka käyttää sivustoa tietojen hankkimiseen tai tilauksen tekemiseen;

 • KitchenAid:

  KitchenAid Europa Inc., yritys, joka kuuluu Delarawen osavaltion lain piiriin Yhdysvalloissa, ja joka toimii haaraliikkeensä kautta, joka on rekisteröity osoitteeseen Nijverheidslaan 3, Box 5, 1853 Strombeek-Bever, Belgia.

 • Sivusto:

  verkkosivujen kokoelma, joka on kerätty yhteen osoitteeseen www.kitchenaid.fi Sivuston mahdollisuudet vaihtelevat tilastotietojen tarjoamisesta vuorovaikutteiseen viestintään multimediasovellusten ja tavaroiden oston kanssa.

 • Myynti:

  verkosta ostamiesi tavaroiden toimitus kotiisi. Maksu suoritetaan etukäteen. Myynti syntyy maksun vastaanottohetkellä.

HALLITSEVA LAKI

Mahdollinen riita, joka koskee sopimuksen tai Ehtojen ja edellytysten solmimista, voimassaoloa, tulkintaa tai suoritusta, käsitellään yksinomaisesti Belgian lain mukaisesti. Brysselissä sijaitsevilla Belgialaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta, lukuun ottamatta kuluttajan oikeutta nostaa oikeustapaus tuomioistuimessa, joka on pätevä pakottavan lain, kuten soveltuvien kuluttajasuojalain säädösten  perusteella. Kaikki osapuolet hyväksyvät sähköisen todisteen (esimerkiksi sähköpostiviestit, varmuuskopiot) sitovana todisteena riitatilanteessa.

Mikäli yksi tässä esitetyistä ehdoista ja edellytyksistä julistetaan pätemättömäksi ja mitättömäksi, tai sitä ei voida soveltaa, muut ehdot ja edellytykset pysyvät voimassa, ja pätemättömäksi ja mitättömäksi julistettu ehto pysyy sovellettavissa lain asettamissa rajoissa.

Päätelmä

Nämä yleiset ehdot muodostavat koko sopimuksen ja se korvaa kaikki aiemmat sopimukset Käyttäjän kanssa.

Mikäli sinulla kysyttävää, huomautettavaa tai teknisiä ongelmia koskien tätä Sivustoa, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavien kanavien kautta: contact.webshop@kitchenaid.com , tel.: 00800 381 04026.

Näitä ehtoja ja edellytyksiä päivitettiin edellisen 23. lokakuuta 2018.