Ehdot ja edellytykset

TERVETULOA

Toivotamme sinut ilolla tervetulleeksi KitchenAid-tuotemerkin viralliseen Frucon²-verkkokauppaan. 
Lukuun ottamatta kirjallista poikkeuslauseketta, suhteita Frucon²-yhtiön ja sen käyttäjien välillä säännellään tässä esitetyillä Yleisillä ehdoilla, jotka Käyttäjän ymmärretään hyväksyneen, vaikka ne näyttäisivät olevan ristiriidassa joidenkin varsinaisten tai erityisten ehtojen kanssa. 
Nämä Yleiset ehdot ovat saatavissa verkkosivustoilla käytetyillä kielillä. 
Yleiset ehdot sääntelevät Käyttäjän ja Frucon²-yhtiön välisten tapahtumien turvallisuutta ja sopimussuhdetta. Käyttämällä tätä sivustoa Käyttäjä vahvistaa lukeneensa ja hyväksyneensä Yleiset käyttöehdot. Yllä mainittua sovelletaan riippumatta paikasta, jossa käytit Sivustoa. Jos käytät tiettyjä tämän Sivuston lisäpalveluita, ilmoitamme sinulle lisäehdoista, ja ne ovat osa Yleisiä ehtoja. 
Tässä esitettyjä Yleisiä ehtoja voidaan muuttaa milloin vain etukäteen ilmoittamatta. Mikä tahansa osto muutoksen jälkeen antaa ymmärtää, että käyttäjä on hyväksynyt uudet ehdot. 
Yleisiä ehtoja voidaan täydentää muilla ehdoilla, jos niihin nimenomaisesti viitataan. Ristiriitatapauksessa tässä esitetyt Yleiset ehdot ovat etusijalla. 
Näissä Yleisissä ehdoissa käytetyt sanamuodot on määritetty, tarpeen mukaan, Yleisten ehtojen ’MÄÄRITELMÄT’.

SISÄLLÖN TARKKUUS

Tuotteita ja hintoja koskevat tiedot sekä yksityiskohtaiset tilaustiedot, jotka Käyttäjä löytää kohdasta “Tilaustietojen sivu”, on laadittu ja ilmoitettu sillä varauksella, että niitä voidaan muuttaa ja korjata. Sisältöön tehdyt muokkaukset tapahtuvat säännöllisin väliajoin, ilman että niistä nimenomaisesti tiedotetaan. Frucon² on ryhtynyt kohtuullisiin keinoihin varmistaakseen, että tuotetiedot ovat tarkkoja ja näyttävät mahdollisimman tarkasti tuotteidemme värit. Tuotteiden painot, mitat ja tilavuudet ovat vain viitteellisiä, emmekä pysty takaamaan, että näyttösi esittää tarkasti toimitetun tuotteen värin.
KitchenAid ja Frucon² eivät ole vastuussa tämän Sivuston käytöstä, mukaan lukien ja ilman rajoituksia, sen sisältö ja mahdolliset virheet. Ilmoitetut tiedot kerätään parhaiden kykyjemme mukaan, emmekä ole vastuussa näytettyjen tietojen mahdollisista virheistä.

HINNAT

Kaikki Sivustolla näytetyt hinnat sisältävät ALV:n, mutta eivät sisällä huolintakuluja. Valuutta on aina selkeästi mainittu. Jos virhe löytyy tilaamiesi tuotteiden hinnasta, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman nopeasti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilauksen ilmaiseksi.

VERKKOTILAUS

Voit tehdä tilauksen, jos olet aikuinen vähintään 18-vuotias henkilö. Tilausprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • Lisäät tuotteet, jotka haluat ostaa, ostoskoriin;
 • Valitset toimitustavan;
 • Annat toimitusosoitteen;
 • Annat laskutusosoitteen ja maksutiedot;
 • Sinua pyydetään hyväksymään Yleiset ehdot;
 • Sinulle annetaan nyt tilaisuus tarkistaa valintasi.

Kun olet lähettänyt tilauksen, lähetämme sinulle sähköpostiviestin tilauksesi vahvistamiseksi. Jos maksat luottokortilla, saat sähköpostiviestin, joka sisältää maksusi tilan. Heti, kun tavarat on lähetetty (“Lähetyksen ilmoitussähköposti”), myös sinä saat ilmoituksen. Mahdolliset varaston vaihtelut voivat vaikuttaa kaikkiin tilauksiin. Ennakoimattoman varaston loppumisen tapauksessa ilmoitamme siitä sinulle ja pidätämme oikeuden tilausvarauksen peruutukseen.

HENKILÖTIETOJESI TURVALLISUUS

Frucon² käyttää kaikkia kohtuullisia keinoja suojatakseen Käyttäjän tietoja. Luottokortilla tehtyä maksua pidetään verkossa vain johtavan verkkomaksupalvelujentarjoajan, Adyenn, tarjoamien menetelmien kautta. Adyen, PCI-hyväksytty eurooppalainen maksuyhdyskäytävä. Netwerk Solutionsionin tarjoamaa "Secure Sockets Layer" (SSL) internetin vakiosalausteknologiaa käytetään siirtämään muita henkilötietoja Frucon²-tietokantaan.
Microsoft Gold Partner, Combell Group, internet hosting-palvelujen tarjoaja, säilyttää palvelimia Brysselissä (Belgiassa). Nämä palvelimet sisältävät henkilötietoja, mutta ne eivät koskaan sisällä mitään tietoja maksutavoista tai pankkitietueita. Palvelimet turvataan monitasoisilla palomuureilla ja standardimuotoisilla turvallisuusprotokollilla.

MAKSU

Hyväksymämme maksuehdot ilmoitetaan Sivustollamme. Lasku veloitetaan sillä valuutalla, jolla teit tilauksen. Koskien luottokorttien maksuehtoja sekä turvallisuusehtoja, viittaamme Sivustolla julkaistuun tietosuojakäytäntöön. 
Joillekin yrityksille, jotka sijaitsevat tietyissä maissa, ja jotka omistavat voimassa olevan ALV-numeron, tarjotaan mahdollisuus maksaa laskun vastaanoton jälkeen. Frucon² pidättää oikeuden, mikäli saamme epäsuotuisan luottoluokituksen, pyytää ennakkomaksua ensimmäisestä tilauksesta.
Frucon² pysyy myytyjen tuotteiden omistajana siihen päivään saakka, kunnes hinta ja mahdolliset viivästyneen maksun korot ja/tai korvaukset on kokonaan maksettu.

MYYNTISOPIMUS

“Myynti” ymmärretään sellaisen tuotteen verkko-ostoksi, joka lähetetään osoitteeseesi. Maksu suoritetaan etukäteen. Tuolla hetkellä osto tapahtuu. Tilaus lähetetään vasta maksun vastaanoton jälkeen.
Frucon² pidättää oikeuden kieltäytyä tilauksesta seuraavissa tapauksissa:

 • Mikäli epäilemme vakavaa lain väärinkäyttöä tai vilpittömyyden puutetta käyttäjän taholta;
 • Mikäli tuote on loppunut varastosta tai tuotetta ei ole enää saatavissa;
 • Mikäli määritämme tarjouksen pätemättömäksi;
 • Ylivoimaisen esteen tapauksessa.

TOIMITUSRAJOITUKSET - TOIMITUSMAA

 • Postilokero-osoitteita (c/o) ja asevoimien APO-osoitteita ei hyväksytä.
 • Toimitukset lauantaisin ovat mahdollisia vain Belgiassa ja Ranskassa. Muissa maissa toimitamme maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta arkipyhiä.
 • Sivustomme www.kitchenaid.co.uk kautta tilatut tuotteet toimitetaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lukuun ottamatta Man-saarta ja Kanaalisaaria.

TOIMITUS

Heti, kun olemme lähettäneet tilatut tuotteet varastoltamme, lähetämme sinulle tiedoksi sähköpostia. Tämä sähköposti sisältää lähetystiedot paketistasi, pakettinumeron ja hyperlinkin paketin seuraamiseksi kuljetusyhtiön sivuston kautta. Kuljetusyhtiön sivustolta saat lähettäjän yhteystiedot.
Tuotteemme toimitetaan vain niihin maihin, joihin verkkosivustomme mahdollistaa toimituksen. Käytämme kohtuullisia keinoja toimittaaksemme tilatut tuotteet ostajalle annetuissa yksilöllisissä tilausvahvistuksissa ilmoitettujen ajanjaksojen sisällä. Mahdolliset viivästykset eivät missään tapauksessa johda korvausmaksuihin. Virheellisesti ilmoitetut osoitteet ovat Käyttäjän vastuulla ja voivat aiheuttaa lisäkustannuksia, jotka kohdistuvat Käyttäjään.
Kaikki tavarat lähetetään yritykseltä Frucon². Jos tuotetta ei toimiteta määritetyn ajanjakson sisällä, ota yhteyttä osoitteeseen kitchenaid@frucon.net ja ilmoita asiakasnumerosi tai tilausnumerosi. Mikäli poikkeukselliset olosuhteet aiheuttavat sen, että et ole saanut tilaamaasi tuotetta 30 päivän sisällä lähetyksen ilmoitussähköpostista, sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi ja pyytää täyttä hyvitystä.
Toimitamme lähetykset vain ammattimaisen kuljetusyhtiön välityksellä. Huomaa, että jonkun on aina allekirjoitettava toimitus. Voit hyväksyä, että joku muu henkilö kuin asiakas allekirjoittaa toimituksen, sillä ehdolla, että tämä muu henkilö on paikalla merkityssä osoitteessa. Jos kukaan ei ole paikalla toimitushetkellä, sinua pyydetään järjestämään aika tavaroiden toiselle tuontikerralle. Tämä voidaan tehdä puhelimitse tai jättämällä kortti kirjelaatikkoon. Kuljetusyhtiöstä riippuen voi esiintyä pieniä eroja.

VIALLINEN TUOTE TAI VÄÄRÄ TOIMITUS

Sinun on tarkistettava toimituksen yhteydessä, että lähetys on oikein. Mikäli lähetys ei mielestäsi ole yhdenmukainen tilauksesi kanssa, älä allekirjoita lähetysluetteloa ja/tai merkitse selvästi eroavuuden luonne lähetysluetteloon. Sinun on annettava meille kirjallinen ilmoitus ongelmasta 24 tunnin sisällä toimituspäivästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kitchenaid@frucon.net. Mikäli vika on KitchenAidin valmistusvirhe, tai mikäli Frucon² on toimittanut väärät tuotteet, niin Frucon² maksaa kaikki tuotteiden palautukseen liittyvät lähetyskulut.

ETÄOSTOT

Asiakkaalla on oikeus ilmoittaa toimittajalle peruutusoikeudestaan, maksamatta sakkoja ja syytä ilmoittamatta milloin vain enintään 14 kalenteripäivää toimituspäivästä laskien.
Mikäli asiakas haluaa vedota tähän oikeuteen, hän voi palauttaa tuotteet omalla riskillään ja kustannuksellaan Frucon²-yhtiölle. Tavaroita, jotka on erikoissuunniteltu asiakkaalle, ei oteta takaisin, eikä asiakkaalla ole oikeutta vedota tähän peruutusoikeuteen.
Frucon² hyväksyy palautetut tavarat vain sillä ehdolla, että ne ovat käyttämättömiä.
Tavaroiden palauttamiseksi on noudatettava seuraavaa menettelyä:

 • Vaihe 1 Ota yhteyttä osoitteeseen kitchenaid@frucon.net ja ilmoita tilausnumerosi. Lähetämme sinulle palautusohjeet sähköpostilla. Sinä maksat palautuskulut, ja me annamme sinulle tietoja palautuskuluista tuossa samassa sähköpostissa.
 • Vaihe 2 Pakkaa palautettava tuote (vain käyttämättömät tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa ja täydellisenä aitojen etikettien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden ja takuuesitteiden kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää kuljetuksen aikana syntyvät vauriot.
 • Vaihe 3 Tulosta palautusetiketti ja teippaa/liimaa se palautuspakettiin/-paketteihin. Palautusetiketti sisältää kaikki vaadittavat tiedot helpon lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, toimitusosoitteemme, kuljetusyhtiön nimi).
 • Vaihe 4 Palauta tuotteet meille seitsemän päivän sisällä.
 • Vaihe 5 Edellyttäen, että saamme tuotteet hyvässä kunnossa, ostosumma hyvitetään sinulle 30 päivän sisällä. Mikäli vastaanotamme tuotteet epätäydellisinä tai vahingoittuneina, ilmoitamme siitä sinulle.

Vain verkossa ostetut tuotteet voidaan palauttaa. Mitä tulee muihin palautuksiin, saat meiltä ohjeet, kuinka ottaa yhteys liikkeeseen, josta ostit tavarat.

VASTUUN RAJOITTAMINEN

a. Sivuston käyttö Frucon² ei ole vastuussa Sivustolle siirtymisen keskeytymättömästä saatavuudesta, tietokonejärjestelmän aiheuttamista häiriöistä, viruksista tai muista häiriöistä, joita voi syntyä Sivuston käytöstä (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, voiton menetys).
b. Lakisääteinen takuu
Kuluttajille on olemassa lakisääteiden takuu, jonka kesto on 2 vuotta. Tämä takuu kattaa vain vaatimuksenmukaisuuden puutteen, joka esiintyy jo toimitetuissa tuotteissa. Edellä mainitun jakson aikana myyjä sitoutuu vaihtamaan tai korjaamaan kyseiset tavarat (tai osat) ilman maksua. Myyjä pidättää oikeuden vaihtaa tuotteen, jos korjauskustannukset ovat kohtuuttomat tai jos korjausta ei pystytä suorittamaan. Vikoja, jotka ilmenevät 6 kuukautta toimituksen jälkeen, ei pidetä vikoina, jotka ovat olleet läsnä toimitushetkellä, asiakkaan antaman todisteen nojalla.
c. Takuuehdot
Pystyäkseen vetoamaan takuuseen, asiakkaan on esitettävä tuotteen myyntikuitti tai -lasku. Takuuta ei voi siirtää. Mahdollisesta viasta on ilmoitettava kahden kuukauden kuluttua sen havaitsemisesta. Tämän jälkeen kaikki oikeudet korjaukseen tai vaihtoon mitätöityvät.
d. Poissulkemiset
Takuuta ei sovelleta vikoihin, jotka aiheutuvat tapaturmista, kunnon huonontumisesta laiminlyönnin, putoamisen, tavaroiden käytöstä ristiriidassa sen suunnittelutarkoituksen kanssa, käyttöohjeiden tai käyttöoppaan noudattamatta jättämisestä, yksikön säädöistä tai muokkauksista, kovasta käytöstä, virheellisestä asennuksesta, huonosta huollosta, epätavallisesta, kaupallisesta tai virheellisestä käytöstä.
Tavaroiden käyttö: Frucon² ei ole vastuussa menetyksestä tai materiaalisista tai muista minkäänlaisista vahingoista, joista Käyttäjä tai kolmas osapuoli voi kärsiä tavaroiden käytön yhteydessä.
e. Toimitus ja muut poissulkemiset
Frucon²-yritystä ei voi pitää vastuussa mistään ehdon loukkauksesta, koska kaikki määräajat ovat pelkästään viitteellisiä eivätkä sisällä mitään velvoitetta Frucon²-yhtiön osalta, eikä mistään vahingosta, jonka yritys aiheuttaisi viallaan tai laiminlyönnillään, ei edes törkeän laiminlyönnin tapauksessa. Mahdolliset välilliset vahingot, tai muut vahingot, joita mikään osapuoli ei pysty ennakoimaan myynnin solmimisen ajankohtana, suljetaan pois vahingonkorvauksesta.
Frucon²-yhtiön kokonaisvastuu ei koskaan ylitä kyseessä olevan tuotteen ostohintaa.

VIITTAUKSET MUILLE SIVUSTOILLE JA MATERIAALIN KÄYTTÖ SIVUSTON KAUTTA

Viittaus muille sivustoille Sivustomme kautta tapahtuu vain tiedonvälitystarkoituksessa. Sivustolla olevia tietoja voi käyttää vain Frucon²- ja KitchenAid-yritysten nimenomaisella suostumuksella. On kiellettyä muokata, jäljentää, ladata, levittää, siirtää tai hyödyntää ja / tai jakaa kaupallisesti palveluita, Sivuston sivuja tai tietokonekoodeja, jotka liittyvät Sivustoon.
Frucon² voi käyttää Sivuston kautta meille lähetettyjä tietoja ja ehdotuksia velvoituksetta ja korvauksetta.

Irtisanominen
KitchenAid tai Frucon² voivat milloin vain ilman ennakkoilmoitusta ja heidän oman harkintansa mukaan irtisanoa nämä Yleiset ehdot kokonaan tai osittain syystä tai syyttä ja ilman ennakkoilmoitusvelvollisuutta.

Käytönrajoitukset ja immateriaalioikeudet
Frucon² laati tämän Sivuston yhdessä KitchenAidin kanssa sinun henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Älä muokkaa, kopioi, jaa, siirrä, näytä, suorita, jäljennä, julkaise, lisensoi tai luo johdettuja töitä tällä Sivustolla olevista tiedoista tai materiaalista, lukuun ottamatta seuraavaa: voit ladata tai tehdä yhden kopion sisällöstä tai muusta tällä Sivustolla näytetystä ladattavasta kohteesta vain omaan henkilökohtaiseen tai ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että ylläpidät kaikkia tekijänoikeus- ja muita ilmoituksia, joita tällaiseen sisältöön sisältyy. Minkä tahansa sisällön kopiointi tai tallentaminen muuhun kuin henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, ei ole sallittua. Kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeus ja laatimisen tekijänoikeus, tällä Sivustolla on KitchenAidin omistuksessa tai sille lisensoitua. KitchenAid® on Whirlpool Properties Inc.:in rekisteröity tavaramerkki, Michiganin osavaltio (USA).
Kaikki muut tavaramerkit, merkit, kuvituskuvat, kuvat ja logot, joita tuotteissa, lisävarusteissa tai pakkauksessa esiintyy, ovat ja pysyvät KitchenAidin yksinomaisena omaisuutena. Niiden jäljentäminen, kokonaan tai osittain tai mistä tahansa syystä ja millä tahansa tavalla, on ankarasti kiellettyä. Niin on myös yhdistäminen tai käyttö yhdessä minkä tahansa muun merkin, symbolin, logon tai muun erottavan merkin kanssa. Frucon² tarjoaa ja omistaa teknologian.

MÄÄRITELMÄT

Näiden ehtojen ja edellytysten laajuudessa, jäljempänä mainitut sanamuodot määritetään seuraavasti:

 • Ehdot ja edellytykset: nämä ehdot ja edellytykset ja kaikki lisäykset tai päivitykset;
 • Tilaus: tilausprosessin tulos, kuten on kuvattu Yleisten ehtojen kohdassa 4. Maksun vastaanottamisen jälkeen, Tilauksesta tulee Myynti;
 • Frucon²: Frucon², julkinen osakeyhtiö, joka kuuluu Belgian lain piiriin (nk. NV), jolla on rekisteröity toimipaikka osoitteessa 8800 Roeselare (Belgia), Schellebellestraat 8, ja hyödyntämispaikka osoitteessa 8800 Roeselare (Belgia), Izegemseaardeweg 144 ja joka on rekisteröity oikeushenkilöiden rekisteriin Kortrijkissa numerolla 0806.661.106;
 • Käyttäjä: tämän sivuston käyttäjä, henkilö, joka syöttämällä tämän verkkosivuston osoitteen tai seuraamalla linkkiä siirtyy tälle sivustolle ja joka käyttää sivustoa tietojen hankkimiseen tai tilauksen tekemiseen;
 • Adyen: maksujenkäsittely-yritys, eli Adyen, yksityinen osakeyhtiö, jolla on rekisteröity toimipaikkansa osoitteessa PO Box 10095, 1001 EB Amsterdam, The Netherlands.
 • KitchenAid: KitchenAid Europa Inc., yritys, joka kuuluu Delarawen osavaltion lain piiriin Yhdysvalloissa, ja joka toimii haaraliikkeensä kautta, joka on rekisteröity osoitteeseen Nijverheidslaan 3, Box 5, 1853 Strombeek-Bever, Belgia.
 • Sivusto: verkkosivujen kokoelma, joka on kerätty yhteen osoitteeseen www.kitchenaid.fi Sivuston mahdollisuudet vaihtelevat tilastotietojen tarjoamisesta vuorovaikutteiseen viestintään multimediasovellusten ja tavaroiden oston kanssa.
 • Myynti: verkosta ostamiesi tavaroiden toimitus kotiisi. Maksu suoritetaan etukäteen. Myynti syntyy maksun vastaanottohetkellä.

HALLITSEVA LAKI

Mahdollinen riita, joka koskee sopimuksen tai Ehtojen ja edellytysten solmimista, voimassaoloa, tulkintaa tai suoritusta, käsitellään yksinomaisesti Belgian lain mukaisesti ja Brysselissä sijaitsevilla belgialaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen tuomiovalta, lukuun ottamatta kuluttajan oikeutta nostaa oikeustapaus tuomioistuimessa, joka on pätevä pakottavan lain perusteella. Kaikki osapuolet hyväksyvät sähköisen todisteen (esimerkiksi sähköpostiviestit, varmuuskopiot,…) sitovana todisteena riitatilanteessa.
Mikäli yksi tässä esitetyistä ehdoista ja edellytyksistä julistetaan pätemättömäksi ja mitättömäksi, tai sitä ei voida soveltaa, muut ehdot ja edellytykset pysyvät voimassa, ja pätemättömäksi ja mitättömäksi julistettu ehto pysyy sovellettavissa lain asettamissa rajoissa.

Päätelmä

Nämä Yleiset ehdot muodostavat koko sopimuksen ja se korvaa kaikki aiemmat sopimukset Käyttäjän kanssa.
Mikäli sinulla kysyttävää, huomautettavaa tai teknisiä ongelmia koskien tätä Sivustoa, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavien kanavien kautta: kitchenaid@frucon.net , puh. +32 51 69 95 05 ja faksi +32 51 696 837.

Näitä ehtoja ja edellytyksiä päivitettiin edellisen kerran 1. elokuuta 2017.

VERKKOVÄLITTEINEN RIITOJENRATKAISU

Verkkovälitteinen riitojenratkaisu

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.