Pääsivu>Lisävarusteet> Vakiovarus­teet

Yleiskoneen osat vatkaamiseen, sekoittamiseen ja vaivaamiseen

Yleiskone auttaa sinua niin keksien, ilmavan marengin kuin ensimmäisen hapanleivänkin valmistamisessa. Valitse suosikkisi vatkaimen, vispilän ja taikinakoukun erilaisista koko- ja materiaalivaihtoehdoista.

Parhaat työkalut jokaiseen työhön

Stand mixer with wire whisk whipping cream

Lankavispilä

Vispilällä vatkaat ilmaa seoksiin. Se on täydellinen työkalu munanvalkuaisten ja kermavaahdon sekä kevyttäkin kevyemmän kakkutaikinan vatkaamiseen.
Stand mixer with dough hook kneading dough

Taikinakoukku

Taikinakoukulla taikinan sekoittaminen ja vaivaaminen käy käden käänteessä. Leipä- ja pizzataikinasta pastataikinaan.
Stand mixer with paddle attachment flat beater

Vatkain

Myös sekoittimena tunnettu työkalu on erinomainen ainesosien sekoittamiseen. Raskaidenkin seosten, kuten kakkutaikinan, kuorrutteiden, keksien ja perunamuusin, sekoittaminen vatkaimella on lastenleikkiä.

Luovuus on taattu

Yleiskoneen mukana toimitetaan kolme tärkeintä osaa, jotka jokaisen ruoanlaittajan tulisi omistaa. Kun käytössäsi on lankavispilä, taikinakoukku ja vatkain, olet valmis valmistamaan kaikenlaisia luovia herkkuja kotona.

Upeat marengit ja loistavat kohokkaat

Jos kaipaat ilmaakin kevyempää koostumusta, tämä lankavispilä on oikea työkalu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lankojen ansiosta ilmavien seosten valmistaminen on lastenleikkiä. Valmista kaikkea kuohkeasta kermavaahtokuorrutteisesta genoise-kakusta mausteisiin dippeihin, kuten tahini tai aioli.

Kale souffle

Leivän leipominen on helppoa

Mikään ei voita kotitekoisen leivän tuoksua ja makua. Taikinan sekoittaminen ja vaivaaminen juuri oikein voi kuitenkin olla hankalaa ja työlästä. Säästä aikaa – ja käsivoimiasi – ja anna yleiskoneen tehdä raskaat työt puolestasi. Taikinakoukku jäljittelee käsin vaivaamista. Tehokas yleiskone ei myöskään ylikuumene, kun teet raskasta taikinaa. Istuudu ja rentoudu...

Homemade bread in bowl

Sekoita, muusaa, silppua tai hämmennä

Jos olet epävarma, tartu vatkaimeen. Vatkaimella (tai sekoittimella) voit työstää melkeinpä mitä tahansa seosta paitsi leipätaikinaa. Se on ihanteellinen kakku- ja keksitaikinoiden valmistamiseen, koska sillä voi käännellä, sekoittaa, muusata, vatkata ja vaahdottaa. Nyhtöpossua illalliseksi? Vatkain on täydellinen työkalu myös hitaasti paistetun lihan silppuamiseen.

Mix mash stir

Tutustu yleiskoneen osiin

Tehokkaiksi ja kestäviksi suunnitellut vatkaimet, taikinakoukut ja vispilät ovat saatavilla eri malleissa. Löydä itsellesi parhaiten sopiva osa.

Mikä on vatkain silikonireunalla?

Rakastatko kakkutaikinan kaapimista? Siitä pitää myös vatkain silikonireunalla. Se on vatkaimen kaltainen, mutta sen yksi sivu on valmistettu joustavasta silikonista, minkä vuoksi taikinan sekoittaminen ja kulhon kaapiminen käy yhtäaikaisesti. Se on erityisen hyödyllinen työkalu, kun käytät tahmeita aineksia, kuten hunajaa tai siirappia. Lisäksi sillä saa kaavittua lopunkin taikinan kulhosta.

What is flex edge beater

Ruostumattoman teräksen supervoimat

Jos kestävyys on etusijalla, ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskoneen osa on ehdoton valinta. Ruostumaton teräs on kevyttä, kestävää ja reagoimatonta, joten ruoste, lohkeilu, korroosio, haitalliset kemikaalit tai metalliset maut eivät ole ongelma. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat on helppo puhdistaa joko astianpesukoneessa tai kuumalla saippuavedellä. Taikinakoukku ja vatkain on myös saatavana alumiinisena versiona, jossa on tarttumaton nailonpinnoite.

Silver stand mixer with stainless steel dough hook

Miksi KitchenAid-yleiskone on niin tehokas?

  • Tarkkuutta yhdeksällä nopeudella 
  • Ainutlaatuinen kiertävä sekoitusliike (vatkain liikkuu yhteen suuntaan, käyttöakseli toiseen)
  • 59 kosketuspistettä kulhon kehällä
  • Tasainen ainesosien sekoitus
  • Suoravetomoottori vie tehon sinne, missä sitä tarvitaan
Why is KitchenAid mixer so efficient

Lisää luovuutta KitchenAid-tarvikkeilla

All mixer accessories

Kaikki yleiskoneen tarvikkeet

Laajenna repertuaariasi kiinnittämällä yleiskoneeseen esimerkiksi pastatela tai kaunis uusi kulho.
SELAA NYT
Exciting mixer attachments

Kiinnostavat yleiskoneen lisävarusteet

Makeaa, suolaista... trendikästä vai perinteistä? KitchenAid-lisävarusteiden ansiosta ruokalistalla on aivan kaikkea. Voit jauhaa, kuutioida, raastaa, kaulia, täyttää ja paljon muuta!
SELAA NYT
Irresistible mixing bowls

Vastustamattomat sekoituskulhot

Kulhovalikoimamme on nyt entistäkin laajempi. Valitse suosikkiulkoasusi ja -materiaalisi sekä käteviä lisäelementtejä, kuten mitta-asteikko.
SELAA NYT
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.