Pääsivu>Pienkodinkoneet> Leivänpaah­timet

Leivänpaahdin juuri sinulle

Uudella leivänpaahtimella valmistat kätevästi niin aamubagelit kuin lounaslämppäritkin.
Suuret viipaleaukot, älykkäät anturit ja kätevät toiminnot helpottavat keittiöaskareita.

Erilaisia kokoja ja tyylejä

Pidätkö modernista tai ajattomasta ulkonäöstä? Vai rusinapullista ja paahtoleivistä? Olipa makusi mikä tahansa, meiltä löydät kuumimmat vaihtoehdot.

Oikea paahtoaste juuri sinulle

Valitse paras paahtoaste – pinnalta ruskistetusta perin pohjin grillattuun. Leivänpaahdinta on helppo ohjata joko säätimellä, kuten kahden viipaleen leivänpaahtimessa, tai vivusta, kuten kahden viipaleen Artisan-leivänpaahtimessa.

Bagelit ja lämmittäminen

Bageltilassa voit paahtaa bagelin leikkauspintaa ja lämmittää samalla ulkopuolta hiljalleen. Joissakin paahtimissa on kätevä lämpimänäpitotoiminto, jonka ansiosta leipä ei jäähdy, vaikka paahtaminen olisi valmis.

Lämmitä leivonnaiset ja paahtoleivät

Paahtimella voit sulattaa leipiä ja leivonnaisia suoraan pakastimesta, ja voileipäritilän sisältävällä paahtimella loihdit helposti lämpimän kerrosvoileivän. Voileipäritilän voi ostaa myös lisävarusteena.

Leivänpaahtimet artesaanileivän ystäville

Oletko hurahtanut kotitekoisiin artesaanileipiin? Jos et voi vastustaa käsin tehtyjä leipiä, joihin on lisätty esimerkiksi aurinkokuivattuja tomaatteja, yrttejä, viikunoita, siemeniä, kanelia tai oliiveja, kannattaa hankkia leivän kylkeen nykyaikainen leivänpaahdin. Kaikissa KitchenAid-paahtimissa on reilusti tilaa erikokoisille viipaleille – niin pitkille kuin leveillekin.

Black toaster long slot 2 slice - Design

Kotileivontaan sopivat paahtimet

KitchenAid-leivänpaahtimien viipaleaukot on suunniteltu erimuotoisilla ja -kokoisille viipaleille, ja niissä voi paahtaa jopa sydämenmuotoisia herkkuja.

Red toaster long slot 4 slice - Design toasting bread

Voileipäritilä

Mikään ei piristä aamua kuin pehmeän rapea paahtoleipä tai lounasaikaa kuin herkullinen lämmin kerrosvoileipä. Voileipäritilän avulla valmistat maittavat leivät, joiden päälle voi sipaista nokareen englantilaista sinappia tai pari viipaletta suolakurkkuja omien mieltymystesi mukaan.

KitchenAidin kahden viipaleen Artisan-leivänpaahdin ja neljän viipaleen Artisan-leivänpaahdin sisältävät tämän kätevän osan, jonka ansiosta voit nauttia kerrospaahtoleivistä suosikkitäytteilläsi. Saranamuotoilu helpottaa ritilän avaamista vaakatasossa, joten leivät on helppo asettaa paikalleen ja poistaa ritilästä.

Grey toaster 4 slice - Artisan with sandwich rack

Tyyliisi sopivat paahtimet

Voit hankkia kotisi sisustukseen tai muihin kodinkoneisiin, kuten yleiskoneeseen tai vedenkeittimeen, sopivan leivänpaahtimen, sillä valikoimassamme on muun muassa huomiotaherättäviä, minimalistisia, mustia ja värikkäitä vaihtoehtoja. KitchenAid-leivänpaahtimet ovat ajattoman viehättäviä, selkeälinjaisia ja kromisilla yksityiskohdilla koristeltuja.

Painevalettu metallirunko on sekä kestävä että tyylikäs, joten voit nauttia aamu- ja yöpaloista monien vuosien ajan. Valitse joko kompakti kahden viipaleen paahdin tai neljän viipaleen paahdin käytettävissä olevan tilan mukaan.

Red toaster long slot 4 slice - Design with red kettle and vegetable toasts

Mikä on lämpimänäpitotoiminto?

Elämässä riittää kiireitä, ja leipä on helppo unohtaa paahtimeen muiden puuhien ohella. Voit valita nerokkaan lämpimänäpitotoiminnon sisältävän leivänpaahtimen, kuten kahden viipaleen Artisan-leivänpaahtimen, jonka automaattinen anturi pienentää paahtolämpötilaa, jos unohdat napata leivän pois paahtimesta. Paahtoleipäviipaleet pysyvät lämpiminä jopa kolmen minuutin ajan. Jos et vieläkään muista leipiäsi, voit käyttää lämmityspainiketta.

Red toast 2 slice - Artisan with raspberry toasts

Leivänpaahdin tekee elämästä maistuvampaa

Leivänpaahtimesta löytyy useita erilaisia lämmitystoimintoja. Voit valmistaa vaikka vohveleita, banaanileipää tai pieniä leivonnaisia, jotka maistuvat herkullisilta ja täyttävät kotisi makeilla ja mausteisilla tuoksuilla. Kiinnostaisiko fenkolileivän valmistus? Tarjoile sitä juuston kanssa – se saa veden herahtamaan jokaisen kielelle.

Red toaster long slot 2 slice - Design with toasts

Mitkä ovat parhaat bageltäytteet?

Savulohi ja tuorejuusto ovat bageltäytteiden aatelistoa. Ravitsevien täytevaihtoehtojen kirjo on laaja. Tässä joitakin hyviä ideoita, joita kannattaa kokeilla. Muista hyödyntää leivänpaahtimesi bageltoimintoa.

  • Avokado ja uppomuna
  • Aurinkokuivattu tomaattitahna ja kaprikset
  • Pehmeä juusto ja kuivatut karpalot
  • Pähkinävoi ja karhunvatukkahillo
  • Hummus ja porkkanaraaste
  • Paistettu tofu ja tulinen satay-kastike

 

Bagels with salad

Itsenäiset viipaleaukot suurperheille

Joskus paahtoleivännälkä yllättää eri aikaan kuin muilla. Neljän viipaleen Artisan-leivänpaahtimessa on itsenäiset viipaleaukot, mikä tarkoittaa, että voit laittaa viipaleita paahtumaan eri aikaan.

Red toaster 4 slice - Artisan
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.