Skip the navigation
Koti>Kaikki keittiön laitteet

Keittiölaitteet kotikokeille

KitchenAid on alusta asti suunnitellut keittiölaitteensa intohimoisille ruoanlaittajille. Tuotteidemme tarkoitus on tarjota uusia mahdollisuuksia ja auttaa käyttäjiä ylittämään itsensä keittiössä.

Yleiskoneet vapauttavat luovuuden keittiössä

Valmista mielikuvituksellisia ruokia yleiskoneella. Sekoittamisen, vatkaamisen, vaivaamisen ja silppuamisen lisäksi voit liittää yleiskoneeseen erilaisia valinnaisia lisävarusteita. Valitse tyyliisi sopiva yleiskone ja aloita uusien ruokien kokeileminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Group 7720@2x

TUTUSTU KAIKKIIN YLEISKONEISIIMME

Tutki yleiskoneita
Group 7721@2x

LISÄVARUSTEET

OSTA NYT
Group 7722@2x

TEE YLEISKONEESTASI AINUTLAATUINEN!

Personoi

Terveellisiä herkkuja tehosekoittimilla

Laadukkaalla tehosekoittimella teet paljon muutakin kuin smoothieita. Näillä keittiön pienlaitteilla voit valmistaa erilaisia ruokia ja herkkuja keitoista ja dipeistä pähkinävoihin ja jäisiin drinkkeihin. Helposti hyvää kiireisen arjen keskellä.

Group 7717@2x

TUTUSTU ARTISAN K400 -TEHOSEKOITTIMEEN

OSTA NYT
Group 7718@2x

TUTUSTU KAIKKIIN TEHOSEKOITTIMIIMME

TUTUSTU TEHOSEKOITTIMIIN
Group 7719@2x

TEHOSEKOITTIMIEN LISÄVARUSTEET

OSTA NYT

Johdoton mallisto

Vapauta sisäinen keittiömestarisi johdottomilla keittiölaitteillamme. Silppuri, sähkövatkain ja sauvasekoitin vievät vain vähän tilaa keittiössä, eikä niissä ole sotkuisia johtoja. Lisäksi voit siirrellä niitä vapaasti paikasta toiseen.

Group 7727@2x

JOHDOTON SAUVASEKOITIN

Osta nyt
Group 7726@2x

JOHDOTON MINISILPPURI

Osta nyt
Group 7728@2x

JOHDOTON SÄHKÖVATKAIN

Osta nyt

Aamiainen tarkoittaa muutakin kuin ruokaa

Mullista aamurutiinisi KitchenAidin avulla. Valmistaudu päivän haasteisiin juuri jauhetulla kahvilla, maukkaalla yrttiteellä, bageleilla tai rapeilla paahtoleivillä. Kun keittiölaitteet ovat näin tyylikkäitä, nouset mielelläsi sängystä aamulla.

Group 7729@2x

LEIVÄNPAAHTIMET

TUTUSTU
Group 7730@2x

VEDENKEITTIMET

TUTUSTU
Group 7731@2x

AAMIAISSARJAT

TUTUSTU

Kahvinkeittimet tekevät olosi kotoisaksi

Olipa valintasi espresso, kylmäuutettu kahvi tai kermainen latte, meiltä löydät juuri sinulle sopivan kahvinkeittimen. Älykkäät ja tehokkaat keittimet on viimeistelty tyylikkäillä ruostumatonta terästä olevilla yksityiskohdilla. On aika tuoda suosikkikahvilasi kotikeittiöön.

Group 7723@2x

TUTUSTU KAIKKIIN KAHVINKEITTIMIIMME

TUTUSTU KAHVINKEITTIMIIN
Group 7725@2x

NÄIN VALMISTAT LATTEN

Ryhdy baristaksi

Kätevät työkalut pikkuhommiin

Helpota ruuanlaittoa keittiön pienlaitteilla. Niissä KitchenAidin yleiskoneosaaminen yhdistyy ergonomiseen muotoiluun ja helppokäyttöisyyteen. Olemme tehneet pienlaitteistamme niin kevyitä, että niitä voi käyttää yhdellä kädellä. Niihin on myös saatavana erilaisia lisävarusteita.

Group 7732@2x

SÄHKÖVATKAIMET

TUTUSTU
Group 7733@2x

SAUVASEKOITTIMET

TUTUSTU

Monipuoliset ja helpot esivalmistelut

Kaukana ovat ne ajat, kun ruuan esivalmistelu oli vain sipulien viipalointia ja porkkanoiden kuorimista. Nyt voit käsitellä ja kypsentää vihanneksia, hedelmiä, lihaa, yrttejä ja muita aineksia koosta ja koostumuksesta riippumatta. Tee villeimmistäkin ideoista totta uusimmilla laitteillamme.

Food processor 5KFP1319 lifestyle

MONITOIMIKONEET

TUTUSTU
Group 7734@2x

TEHOLEIKKURIT

TUTUSTU
KASA Pistachio Blender Kale@2x

Laadun merkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme ja lisävarusteemme on valmistettu parhaista materiaaleista, ne on helppo puhdistaa ja niissä on fiksuja yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.

Valitse laitteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Se on mestarikokin merkki.