Pääsivu> Lisävarusteet

Lisää luovuutta KitchenAid-lisäosilla

Yleiskone on valmis viemään sinut kulinaarisiin seikkailuihin. Laajenna repertuaariasi kiinnittämällä yleiskoneeseen esimerkiksi pastatela, monitoimilisävaruste tai kaunis uusi kulho.

Kiinnostavat yleiskoneen lisäosat

Makeaa, suolaista... trendikästä vai perinteistä? KitchenAid-lisäosien ansiosta ruokalistalla on aivan kaikkea. Voit jauhaa, kuutioida, raastaa, kaulia, täyttää ja paljon muuta!
SELAA NYT

Vastustamattomat sekoituskulhot

Kulhovalikoimamme on nyt entistäkin laajempi. Valitse suosikkiulkoasusi ja -materiaalisi sekä käteviä lisäelementtejä, kuten mitta-asteikko.
SELAA NYT

Yleiskoneen varaosat

Asenna yleiskoneeseen vispilä, vatkain tai taikinakoukku. Kaikista on saatavilla eri versioita, kuten tarttumattomia vaihtoehtoja.
SELAA NYT

Lisävarusteet

MAKSUTON LAHJA
Saat nyt ilmaisen lisävarusteen ostaessasi 5KSM175PS-yleiskoneen
OSTA NYT
Saat nyt ilmaisen lisävarusteen ostaessasi 5KSM175PS-yleiskoneen. Kun olet lisännyt ostoskoriin yleiskoneen, napsauta ”Valitse ilmainen lahjasi” -painiketta ponnahdusikkunassa valitaksesi ilmaisen lahjasi valikoimasta. Tarjous on voimassa vain osoitteessa www.kitchenaid.fi ja koskee yleiskonetta 5KSM175PS niin kauan, kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.