Skip the navigation

LIHAMYLLY - JA MAKKARASUUTINSETTI

5KSMMGA

2 vuoden takuu

Lihamyllylisävaruste sekä makkarasuutinsetti kaikille yleiskoneille.

€ 179,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Lihamyllyllä hienonnat, jauhat ja raastat

  Tämä tehokas KitchenAidin lihamylly selviää kaikesta. Luo terveellisiä, maukkaita ja tuoreita aterioita alusta alkaen itse omassa keittiössäsi.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Valmistettu kestävästä metallista

  Kolme jauhatuslevyä (hieno, keskikarkea ja karkea)

  Kaksi makkarasuutinta (pieniä tai suuria makkaroita varten)

  Irrotettava syöttölautanen

  Pakkauksen sisältö

  Hienonna KitchenAidin lihamyllyn 5KSMMGA avulla. Lisävaruste toimii sähköisen KitchenAid-yleiskoneen virralla, ja levyt ja suuttimet toimitetaan mukana.

  meat-grinder-and-sausage-stuffer

  Tuoretta ruokaa hetkessä

  Tee ruokasi alusta alkaen itse, niin voit olla varma ettei siinä ole epäilyttäviä mysteeriainesosia. Valmista terveellistä ja maukasta ruokaa naudanjauhelihapihveistä ja lihamurekkeesta kasvismakkaroihin ja salsaan.

  Nopea ja perusteellinen jauhatus

  Tuoreen ruoan alusta alkaen valmistamisen ei tarvitse kestää ikuisuuksia. KitchenAidin lihamylly selviää kovimmistakin aineksista helposti. Käytä laadukkaita raaka-aineita – jauha tuoretta lihaa makkaroita ja pihvejä varten ja hienonna esimerkiksi vihannekset, kovat juustot, leivät, pähkinät ja kalat.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-table-grinding-raw-meat

  Anna yleiskoneesi raataa puolestasi

  Muuta yleiskoneesi lihamyllyksi ja makkarasuuttimeksi! Lisävaruste on helppo koota ja liittää yleiskoneen monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Yleiskoneesi hoitaa raskaan työn puolestasi.


  On ilo seurata, kuinka täydellisesti jauhetut hampurilaispihvit, leivänmurut, pateet tai juustot valmistuvat. Makkaroita valmistettaessa voit jauhatuksen jälkeen vain vaihtaa levyt ja liittää koneeseen valitsemasi makkarasuuttimen.


  Valmista tuoreempia ja maukkaampia aterioita, joissa ei ole säilöntäaineita, ja pidä hauskaa muokkaamalla lempireseptejäsi.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-meatballs-and-ingredients

  Valmista terveellistä ruokaa helposti

  Valitse vain haluamasi ainesosat ja vältä muut. Tee kokeiluja lisäämällä tuoreita aineksia, kuten persiljaa, valkosipulia ja rosmariinia. Ruoistasi tulee todella maukkaita ja juuri sellaisia kuin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat.


  Hienolla jauhatuslevyllä voit jauhaa tasaiset pateet, vauvanruoat ja levitteet sekä koostumukseltaan hienon lihan hampurilaispihvejä, lihapullia ja makkaroita varten. Keskikarkea jauhatuslevy on tarkoitettu esimerkiksi koostumukseltaan hieman karkeampien hampurilaispihvien jauhamiseen, tai kasvisten jauhamiseen keittoja, patoja tai kasvispihvejä varten. Karkealla jauhatuslevyllä saat karkeimman lopputuloksen, joten se sopii esimerkiksi vihannesten ja juustojen jauhamiseen ja täydellisen chilipadan tai lihapiirakoiden valmistamiseen.


  Valmista ja jauha lihaa, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, juustoja, yrttejä… Tämän monipuolisen lisävarusteen avulla lista on loputon.

  Mince-being-pushed-through-grinder-attachment-and out-the sausage

  Valmista isoja tai pieniä herkkumakkaroita

  KitchenAidin makkarisuuttimen avulla valmistat tuoreet ja maukkaat makkarat, joissa ei ole säilöntäaineita. Kun tiedät jokaisen ainesosan, voit nauttia ruoasta huoletta ja hurmata läheisesi mahtavilla makuyhdistelmillä. Punasipulia, chiliä ja kanaa? Lammasta ja valkosipulia? Valitse vapaasti.


  Makkaroita voi valmistaa kahdessa eri koossa. Pienempiä makkaroita, kuten chipolataa, saat 9,5 mm:n kokoisella suuttimella, ja 19 mm:n suuttimella tehdään paksummat makkarat, kuten bratwurstit tai cumberland-makkarat. Kasvissyöjä? Ei tämä lisävaruste vain lihansyöjiä varten ole. Keksi valitsemasi kasvistäyte, ja nauti herkullisista kasvismakkaroista. 

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-ingrdients-and-raw-meatballs

  Käsittele suurempia eriä kerrallaan

  Haluatko saada suuren erän ruokaa hienonnettua tai jauhettua kerralla? Isompi syöttölautanen⁽¹⁾ tarkoittaa, että voit käsitellä enemmän aineksia kerralla. Täydellinen isompien ruokaerien valmistamiseen esimerkiksi silloin, kun grillibileissä on monta nälkäistä vierasta. Laite on suurempi, mutta sen voi pakata helposti omaan kätevään säilytyskoteloonsa. Olemme ajatelleet kaikkea. 

  Minced-meat-coming-out-of-the-meat-grinder

  Hienontaminen käy nopeammin

  Lihamyllylisäosan vankka metallirakenne nopeuttaa⁽²⁾ hankalampienkin ainesosien hienontamista. Sujauta lihamylly jääkaappiin tai pakastimeen jäähdyttääksesi sen ennen jauhamista. Kylmänä jauhatus auttaa erityisesti lihaa käsiteltäessä, mutta muidenkin ainesten hienontamisesta tulee siistimpää ja helpompaa. Se tekee ruoanvalmistuksesta yksinkertaisempaa.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-attachment-and-sausage-stuffer-tubes-and-plate-on-kitchen-counter

  Metallinen lihamylly on erittäin kestävä

  KitchenAidin kestävä lihamyllylisävaruste 5KSMMGA on valmistettu alumiinista, ja siihen kuuluu ruostumattomasta teräksestä valmistetut jauhatuslevyt. Se selviää mistä vain, nopeasti ja helposti. Kokeile rohkeasti! Se hienontaa lihat, vihannekset, hedelmät, pähkinät ja juustot, ja antaa luomuksillesi sopivat koostumukset. 

  Woman’s-hands-and-dish-towel-cleaning-metal-ring

  Helppo pitää putipuhtaana

  Helppo puhdistaa, kun olet valmis. Puhdistusharjalla on helppo puhdistaa jäämät jauhatuslevyistä ja muista lihamyllyn osista. Makkarasuuttimet ja suutinlevyn sekä syöttöpainimen voi laittaa huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Kaikki muut osat on pestävä käsin. Mukana toimitetaan tähän tarkoitukseen suunniteltu puhdistusharja. Puhdistusharja on konepesun kestävä.


  Kun kaikki osat ovat puhtaita ja kuivia, voit pakata ne lisävarusteen mukana tulevaan säilytyslaatikkoon. Siten kaikki osat pysyvät kätevästi yhdessä. 

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet
  1. Verrattuna malliin 5FGA

  2. Kun käsitellään naudan- ja sianlihaa sekä kanaa. Verrattuna malliin 5FGA