Skip the navigation

HEALTH CHECK – Yleiskoneen huolto-ohjelmat ja takuun laajennus

Pidennä yleiskoneesi käyttöikää

Kaikki KitchenAid-tuotteet on suunniteltu kestämään ja valmistettu niin, että niitä voi korjata ja niistä voi nauttia mahdollisimman pitkään. Jos tuotteesi takuu on jo päättynyt tai se on päättymässä pian, voit laajentaa sitä ja saada Health Check -tarkastuksen kaupan päälle.

making-spring-rolls-using-stand-mixer-with-spiralizer

Yleiskoneen Health Check -tarkastus

KitchenAid välittää kuluttajista ja ympäristöstä, minkä vuoksi valmistamme pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät usean sukupolven ajan. Lue, mitä etuja yleiskoneen laajennettu takuu sisältää Health Check -tarkastuksen lisäksi.

KitchenAid-stand-mixer

Pidennä tuotteen käyttöikää

KitchenAid-yleiskoneet on suunniteltu kestämään, ja niistä voi nauttia useamman sukupolven ajan. Ohjelma pyrkii pidentämään yleiskoneesi käyttöikää.

making-pasta-with-KitchenAid-stand-mixer

Vältä mahdolliset ongelmat

Huoltamalla yleiskonettasi saat siitä kaiken irti. Asiantuntijamme tarkastavat ja huoltavat kaikki osat, kuten laakerit, ratasosat ja nopeudensäätimen kulumien ja mahdollisten ongelmien varalta.

stand-mixer-attachments-pasta-cutter-food-grinder

Maksuton lisävaruste

Valitse lisävarusteen sisältävä vaihtoehto ja laajenna yleiskoneesi mahdollisuuksia. Minkä lisävarusteen valitset: onko suosikkisi kenties pastaleikkuri tai lihamylly?

red-stand-mixer

Miten se toimii?

Toimi näin:

  1. Soita meille numeroon 0080 038 104 026 ja pyydä Health Check -tarkastusta.

  2. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja järjestää tuotteen noudon.

  3. Noudamme yleiskoneen ilmoittamastasi osoitteesta.

  4. Health Check -tarkastus voi kestää kolme viikkoa.

  5. Saat vahvistuksen palautuksesta puhelimitse ja sähköpostitse.


Vertaile laajennettuja takuuvaihtoehtoja

Voit ostaa Health Check -tarkastuksen sisältävän laajennetun takuun milloin tahansa, jos yleiskoneesi (kaikki mallit) on alle 10 vuotta vanha. Näin saat yhden tai kahden vuoden laajennetun takuun. Jos ostat laajennetun takuun ennen kuin tuotteesi yleinen takuu on päättynyt, laajennettu takuu lisätään automaattisesti yleiseen takuuseen. Jos ostat laajennetun takuun tuotteesi yleisen takuun päättymisen jälkeen, laajennettu takuu astuu voimaan sopimuksen laatimispäivänä.


1 VUOSI 159 €

2 VUOTTA 199 €

Kuljetus

KYLLÄ

KYLLÄ

Työ ja varaosat: täydellinen tekninen tarkastus ja huolto*

KYLLÄ

KYLLÄ

1 lisävaruste enintään 110 €

KYLLÄ (1 ostosta kohden)


1 lisävaruste enintään 139 €


KYLLÄ (1 ostosta kohden)


Laajenna tuotteesi takuuta soittamalla meille

Soita meille numeroon 0080 038 104 026 ja pyydä Health Check -tarkastuksen sisältävää takuuta. Kun maksu on vastaanotettu, saat vahvistusviestin sähköpostitse ja laskun sähköpostitse ja/tai postitse.

EHDOT

* Laajennettu takuu ja Health Check -tarkastus on tarkoitettu alle 10 vuotta vanhoille KitchenAid-yleiskoneille (kaikki mallit). Täysi tekninen tarkastus ja huolto sisältävät yleiskoneen suorituskyvyn kannalta tärkeimpien osien (voiteluöljyn määrä, harjat, tiivisteet, ratasosat, nopeudensäädin) tarkastamisen ja tarvittaessa vaihtamisen. Tarkastamme myös lukitusmekanismin ja säädämme korkeusasetusta tärinän välttämiseksi ja melun vähentämiseksi.
Ehdot täällä.