Skip the navigation

LIHAMYLLY

5KSMFGA

2 vuoden takuu

Lihamylly kaikille yleiskoneille. Hienonna lihaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä purilaisia tai muit...

€ 139,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Lihamyllyn avulla valmistat terveellistä ruokaa

  KitchenAidin lihamylly tarjoaa miellyttävän tasalaatuisen jauhatuksen esimerkiksi lihaa, vihanneksia ja kalaa valmistettaessa. Yleiskoneen lihamyllylisävarusteen avulla hienonnat ja jauhat ainekset alusta alkaen itse.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Kaksi jauhatuslevyä (karkea ja hieno)

  Irrotettava syöttölautanen

  Pakkauksen sisältö

  Vihannes- ja lihapuristin 5KSMFGA ja sen kaksi jauhinlevyä auttavat sinua luomaan maukkaita aterioita alusta alkaen itse.


  Valmista maukkaita ruokia tuoreista aineksista

  Et voi vaikuttaa valmisruokien sisältämiin ainesosiin, mutta tämän vihannes- ja lihapuristimen avulla valmistat ateriasi alusta alkaen itse. Kokeile uusia reseptejä hampurilaisista levitteisiin ja mausteisiin falafeleihin. Mausta ruoat esimerkiksi persiljalla, valkosipulilla, rosmariinilla tai limettimehulla.

  Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-man-using-meat-grinder

  Toimii yleiskoneesi virralla

  Miten se toimii? Kokoa KitchenAidin lihamylly ja kytke se minkä tahansa KitchenAidin yleiskoneen (myydään erikseen) monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Aseta sitten yleiskoneen nopeudeksi 4 ja ala työntää aineksia sisään syöttöpainimella. Korkealaatuinen vihannesten, raa’an lihan, hedelmien, pähkinöiden, kalan ja jopa leivän jauhatus. Syötä ainekset laitteeseen ja ihaile täydellisesti jauhettua lopputulosta. Sinusta tulee hetkessä ammattilainen. VINKKI: Parhaiden tulosten saavuttamiseksi lihan pitää olla erittäin kylmää, jopa osittain jäistä.

  Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-meat-grinder-with-stand-mixer-in-the-kitchen

  Karkea vai hieno jauhatus? Sinä päätät.

  Lihamyllylisävarusteella saat tarpeen mukaan hienon tai karkean koostumuksen. Saat sopivan jauhatuskoon valitsemalla hienon ja karkean jauhatuslevyn välillä, ja sitten voit aloittaa. Vahva, nopeasti käyvä kone on valmistettu kestävästä muovista, ja se sisältää metalliosia. 

  Yhdenmukaisen lopputuloksen tarjoava puristinlisävaruste auttaa sinua kokeilemaan jännittäviä kulinaarisia herkkuja. Se tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia, ja ruokalistallesi saattaa ilmestyä esimerkiksi lihamureke, makkarat, salsat ja hillot. Vaihtoehtojen määrä yllättää.

  Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

  Näin pääset järjestelmällisyyden makuun

  Kun loihdit herkkuja keittiössä, on paras olla valmiina kaikkeen ja pitää asiat järjestyksessä. Kätevän irrotettavan alustan avulla valmistamiesi ruokien ainesosat ovat valmiina käyttöön ja helppo käsitellä erissä.

   

  Syöttöpainikkeen avulla saat aineksista kaiken irti. Ohjaa ainekset syöttöpainimen avulla helposti kohti jauhinlevyä, ja ihaile niiden muodonmuutosta. Kun olet valmis, laite on helppo puhdistaa ja kätevä säilyttää.

  Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

  Tee arjestasi herkullisempaa

  Kun jauhettujen ainesten koostumus on kauniin yhdenmukainen, voit nostaa tasoa vielä hieman kokeilemalla muita yhteensopivia lisävarusteitamme. Makkarasuutinsarjan (5KSMSSA) avulla voit valmistaa herkullisia tuoreita makkaroita, ja täyttää ne maustetulla ja jauhetulla lihalla.

   

  Vihannes- ja hedelmäpuristinlisävarustetta (5KSMFVSP) voi käyttää hillojen, soseiden, kastikkeiden ja terveellisen vauvanruoan valmistamiseen. Jos leipominen kiinnostaa, keksimuotin (5KSMCCA) avulla voit taiteilla upeita wieniläisiä pikkuleipiä. Kyllä, se onnistuu kotona! Kaikki kolme lisävarustetta myydään erikseen.

  PaulLänsi-Yorkshire

  Mahtava tuote, hyvälaatuinen niin kuin kaikki KitchenAidin tuotteet. Olen tyytyväinen. Kiitos, KitchenAid

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?