Skip the navigation

PASTAMANKELI

5KSMPSA

2 vuoden takuu

Pastamankelilisävaruste kaikille yleiskoneille. Mankeloi taikinaa ja valmista lasagnea, linguinea ja...

€ 139,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Kaulimalla kohti täydellistä pastaa

  Tuo italialaista makua keittiöösi pastamankelillamme. Se sopii KitchenAid-yleiskoneeseen ja tekee pastan kaulimisesta helppoa. Saat kauniin tasaisia taikinalevyjä, joista voit tehdä suosikkipastaruokiasi kotona.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Valmistettu ruostumattomasta teräksestä

  Pastamankeli, jossa on kahdeksan paksuusasetusta

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAid-pastamankeli 5KSMPSA on välttämätön varuste kaikille pastan ystäville. Kiinnitä se KitchenAid-yleiskoneeseesi ja anna sen tehdä raskas työ puolestasi.

  Herkullisen helppoa pastan kaulimista

  Tuore itsetehty pasta on herkullisen helppo ja antoisa tapa nostaa italialaiset annokset uudelle tasolle. Neljällä yksinkertaisella aineksella ja KitchenAid-pastamankelilla valmistat ammattitasoista pastaa hetkessä! Lisää pastaan väriä kokeilemalla luonnon väriaineita, kuten porkkanaa, pippuria tai punajuurta.

  Mixer-attachments-pasta-roller-two-man-using-pasta-roller

  Täydellisesti yhteensopiva kaikkien KitchenAid-yleiskoneiden kanssa

  KitchenAid-pastamankeli muuntaa minkä tahansa yleiskoneemme pastakoneeksi – et tarvitse keittiöösi muita laitteita. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pastamankeli on suunniteltu käytettäväksi kaikkien KitchenAid-yleiskonemallien kanssa. Se kiinnittyy tukevasti ja vakaasti yleiskoneeseen, saat kauniin ohutta pastaa joka kerta. Voit leikata pastaa KitchenAid-pastaleikkureilla (myydään erikseen) tai omilla pastatyövälineilläsi.

  Mixer-attachments-pasta-roller-women-using-pasta-roller

  Sano arrivederci kipeille käsivarsille

  Helppokäyttöinen KitchenAid-pastamankeli pitää kivistyksen poissa käsivarsista, kun teet kotitekoista pastaa. Kun olet valmistanut taikinan ja antanut sen levätä, voit syöttää sitä pastamankelin läpi, kunnes se on juuri sellaista kuin haluat. 


  Jaa tuore taikina litteiksi paloiksi ja ripottele niiden pinnalle hieman jauhoja. Valmistitpa paksua tagliolinia tai ohutta linguinea, kahdeksan paksuusasetusta takaavat täydellisen paksuiset pastalevyt joka kerta.

  Mixer-attachments-pasta-roller-different-stand-mixers-with-pasta-roller-attachment

  Valmistettu Italiassa korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä

  Hemmottele itseäsi pastamankelilla, joka kestää. Kestävä ja tarkka pastamankeli on valmistettu Italiassa korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Sillä saat kaulittua pastalevyn toisensa perään juuri haluamaasi paksuuteen. 


  Lisäksi sen puhdistaminen on helppoa. Pakettiin sisältyvällä pienellä ja kätevällä puhdistusharjalla yllät hankaliinkin paikkoihin, jotta saat irrotettua kuivuneen taikinan kaikkialta. Pyyhi lopuksi kuivalla liinalla, ja pastamankeli on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

  Mixer-attachments-pasta-roller-stand-mixer-with-pasta-cutter-attachment

  Ota käyttöön KitchenAid-pastaleikkuri

  Kun pastalevyt ovat tasaisen ohuita, voit leikata ne. Voit käyttää siihen joko manuaalisia pastan leikkuutyövälineitä tai pastaleikkureitamme, joilla saat kaiken levyisiä pastoja spagetista ja fettuccinesta muihin nuudeleihin (myydään erikseen). Liitä valitsemasi leikkuri KitchenAid-yleiskoneeseen ja valmista upean tasalaatuista pastaa. 

  Muckeecas

  Pastamankeli on ehdoton sijoitus. Laitetta on niin paljon helpompi käyttää kuin kahvallisia malleja. Kätesi ovat vapaat pitelemään pastaa koko sen pituudelta. Olen oppinut leikkaamaan pastan puoliksi pituussuunnassa, joten olen jo puolessa välissä todella ohuen pastan saavuttamisessa. Puhdistuksessa noudatin ohjeita. Anna laitteen kuivua. Puhdista tela harjalla. Toimii joka kerta. Erinomainen tuote.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?