Skip the navigation
label-bestsellerSuosituimmat tuotteet

KOLMIOSAINEN PASTAMANKELI JA - LEIKKURISARJA

5KSMPRA

2 vuoden takuu

Pastamankeli ja -leikkurisarja pastan valmistamiseen kaikilla yleiskoneilla.

€ 249,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Kotitekoisen pastan valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

  Kyllä vain, voit valmistaa itse pastasi! Tarvitset vain KitchenAidin pastamankelin ja -leikkurisarjan. Lisävarusteet sopivat täydellisesti yleiskoneeseesi, ja ne vapauttavat kätesi muihin askareisiin mankeloimalla ja leikkaamalla pastan puolestasi. Voit muotoilla pastasi kuin ammattikokki aina spagetista linguineen ja fettuccineen.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Valmistettu ruostumattomasta teräksestä

  Pastamankeli, jossa on kahdeksan paksuusasetusta

  Fettuccine-leikkuri

  Spagettileikkuri

  Pakkauksen sisältö

  Kun olet valmistanut taikinan, kolmiosainen pastamankeli ja -leikkurisarja 5KSMPRA tarjoaa kaikki lisävarusteet, joilla voit muuntaa yleiskoneesi pastakoneeksi. Pidä hauskaa!

  Olisiko aika viedä pasta-annokset uudelle tasolle?

  Et uskokaan, miten helppoa pastan valmistaminen voi olla näppärän lisävarustesetin avulla. Saat tuoretta ja herkullista pastaa ilman turhaa hässäkkää.

  Valmista perinteistä pastaa alusta alkaen itse

  Jos haluat valmistaa suussasulavaa pastaa kotioloissa, KitchenAidin kolmiosainen pastamankeli ja -leikkurisarja on sinua varten. Tällä ammattimaisella kolmikolla saat huippuluokan tuloksia keittiössäsi ja valmistat tietenkin ihanan tuoretta, aitoa pastaa, jonka maku ja koostumus ovat vertaansa vailla. Bravissimo!

  Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-cutting-pasta

  Tee KitchenAid-yleiskoneestasi pastakone

  Kätevät pastan valmistamiseen tarkoitetut lisävarusteet sopivat täydellisesti niin uuteen kuin vanhaankin KitchenAid-yleiskoneeseen. Ne on suunniteltu sopimaan kaikkiin yleiskonemalleihimme. Kiinnitä ne vain yleiskoneen monikäyttöiseen kiinnityspäähän, niin voit ryhtyä pastan tekoon.

   

  Kun olet mankeloinut kotitekoisen taikinan haluamasi paksuiseksi, kiinnitä spagetti- tai fettuccine-leikkuri yleiskoneeseesi, niin voit valmistaa siistejä ja tasaisia nauhoja suosikkipasta-annostasi varten. Kotitekoista pastaa ei voita mikään, ja nyt sen valmistaminen on helpompaa kuin koskaan.

  Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-women-rolling-pasta

  Mankeloi tiesi pastaparatiisiin

  Nyt voit heittää hyvästit perinteiselle kaulimelle, sillä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lisävaruste hoitaa raskaan työn puolestasi. Yleiskoneesi hoitaa pyörittämisen, joten sinun on helpompi syöttää pastaa mankeliin – ja tietysti myös ottaa mankeloitu pasta vastaan!  


  Jaa pastataikina osiin ja litistä niitä käsin. Ripottele taikinapalojen pinnalle hieman jauhoja, jotta ne eivät tartu kiinni mankeliin, ja kiinnitä sitten pastamankeli kiinnityspäähän. Aloita taikinan käsittely leveimmällä asetuksella. Taita mankeloitu taikina ja syötä se mankelin läpi useaan kertaan. Voit mankeloida taikinaa, kunnes se on haluamasi paksuista. Saat täydellisen tasaisia taikinalevyjä helposti ja vaivattomasti.

  Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-spaghetti with-pasta-cutter

  Leikkaa pastaa kuin ammattilainen konsanaan

  Nyt kun sinulla on tasaiset pastalevyt valmiina, on aika ryhtyä leikkauspuuhiin. KitchenAidin pastaleikkurisarjalla loihdit helposti täydellisiä pastanauhoja. Valitse haluamasi pastaleikkuri ja kiinnitä se yleiskoneen kiinnityspäähän. 


  Fettuccine-leikkuri sopii erinomaisesti munanuudeleille tai fettuccinelle, ja spagettileikkuri taas spagetille, ohuelle fettuccinelle tai ohuelle linguinelle. Syötä pastalevy leikkurin läpi, ota leikkurista tulevat pastanauhat kiinni kädellä ja taita ne löysästi. Anna pastan kuivua ennen sen keittämistä, jääkaappiin säilömistä tai pakastamista, niin saat kätevän aterian nautittavaksi milloin tahansa.

  Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-mixer-attachments

  Palkitse työvälineesi herkullisen pastan valmistuksesta hellällä huolenpidolla

  Jotta saat kaiken hyödyn irti yleiskoneen lisävarusteistasi, osoita niille samanlaista rakkautta, kuin mitä itse varmasti tunnet lisävarusteiden avulla valmistettua kotitekoista pastaa kohtaan. Lisävarusteita ei voi pestä astianpesukoneessa, eikä niitä saa myöskään upottaa veteen. Käytä sen sijaan mukana toimitettua puhdistusharjaa ylimääräisten jauhojen sekä kuivuneiden taikinanpalojen ja pastan poistamiseen.


  Voitele lisävaruste kerran vuodessa tai 50 käyttökerran jälkeen lisäämällä tippa mineraaliöljyä sen kaikkiin kulmiin. Toimimalla näin varmistat, että lisävarusteet ovat apunasi pastan valmistamisessa vielä pitkään.

  Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-top-view-rollers-and-cutter-attached-to-mixer

  Perinteistä käsityötä yhdistettynä moderniin kestävyyteen

  Pysymme uskollisina pastan valmistamisen perinteille, sillä pastamankelimme ja -leikkurimme valmistetaan Italiassa. Ne on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta saat tarkan ja tasaisen tuloksen joka kerta, teitpä sitten spagettia tai vaikka raviolia. Työvälineet ovat ihanteellisia, kun sinun pitää valmistaa isoja annosmääriä kiireisellä aikataululla tai kun kestitset laatutietoisia ystäviäsi, jotka odottavat vain parasta sinun ruokapöytäsi äärellä.


  Älä hämmästy, jos bongaat nämä apuvälineet myös alan ammattilaisten keittiöistä. Ne on nimittäin tehty kestämään jopa raskasta päivittäistä kulutusta. Kun pääset kotona valmistetun pastan makuun, haluat taatusti ottaa sen osaksi säännöllistä ruoanlaittoasi.

  SuzanneAberdeenshire

  En ollut koskaan aiemmin tehnyt pastataikinaa itse, joten en ollut ikinä ennen käyttänyt pastamankelia... Se oli todella hauskaa puuhaa. Kesti vain muutama minuutti päästä jyvälle hommasta, ja sitten olisinkin voinut valmistaa pastaa vaikka koko naapurustolle. Työvälineiden käyttö oli hyvin yksinkertaista, ja niillä sai aikaan ihanan ohutta pastaa. Puhdistukseen meni muutama minuutti, ja se oli todella helppoa.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?