Skip the navigation

Gyozanyytit vihannestäytteellä

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Höyryävät suolaiset herkut, jotka ovat täydellinen välipala tai alkupala.

Duration
Yhteensä23min
Valmistelu15min
Ruoanlaitto8min

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor

Ainekset

Annos

1

salottisipuli

250 g

sieniä

30 ml

seesaminsiemenöljyä

30 ml

soijakastiketta

2

vihersipulia

16

wonton-taikinakäärettä

100 g

seesaminsiemeniä

paistamiseen

miedon makuista öljyä

höyrytykseen

vettä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee 16 nyyttiä.

  2. Kuori ja pilko salottisipuli karkeasti. Kaada monitoimikoneen kulhoon.

  3. Revi sienet kahteen osaan ja lisää ne johdottoman monitoimikoneen kulhoon.

  4. Aseta nopeudensäädin kohtaan 2 ja paina Pulse/On-painiketta pilkkoaksesi vihannekset karkeasti.

  5. Kuumenna seesamiöljy ja paista sieniä kahdeksan minuuttia.

  6. Sekoita joukkoon soijakastike ja hienonnettu vihersipuli. Keitä, kunnes melkein kaikki vesi on haihtunut. Anna jäähtyä.

  7. Kostuta wonton-kuoren reuna ja lisää ruokalusikallinen sienitäytettä taikinan keskelle. Nipistä tai taita nyytin reunat kiinni.

  8. Kasta nyytin alaosa veteen ja sitten seesaminsiemeniin.

  9. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista nyyttejä, kunnes seesaminsiemenet ovat kullanruskeita. Lisää vesi (varo roiskeita) ja laita kansi paistinpannun päälle. Höyrytä kahdeksan minuuttia.