i
Edellinen sivu
Kavereita kylässä?

Kirjolohi-kampelaterriini basilikakastikkeen kera

Kalaterriini on erinomainen klassikkoresepti. Se on helppo tehdä ja ihastuttaa herkkusuita.

Aloita valmistus

Työkalut

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Ruokamylly

Ruokamylly

Syöttölautanen

Syöttölautanen

Tiedot

9

Ainesosat

9

Vaihetta

Aika

30'

Esivalmistelut

35'

Kypsennys

65'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 100 gnahattomia kirjolohifileitä
  • 150 gkampelafileitä
  • 50 gkuohukermaa
  • 10 gruohosipulia
  • 1 rklmajoneesia
  • 1 tljogurttia
  • 5 gbasilikaa
  • -suolaa
  • -pippuria
  • 200 gnahattomia kirjolohifileitä
  • 300 gkampelafileitä
  • 100 gkuohukermaa
  • 20 gruohosipulia
  • 2 rklmajoneesia
  • 1 rkljogurttia
  • 10 gbasilikaa
  • -suolaa
  • -pippuria
  • 300 gnahattomia kirjolohifileitä
  • 450 gkampelafileitä
  • 150 gkuohukermaa
  • 30 gruohosipulia
  • 3 rklmajoneesia
  • 2 tlsjogurttia
  • 15 gbasilikaa
  • -suolaa
  • -pippuria
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kiinnitä hieno jauhatuslevy lihamyllyyn ja kiinnitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.

  • Vaihe 2

    Suikaloi kirjolohifilee ja käynnistä yleiskone nopeudella 3. Laita kirjolohi syöttösuppiloon ja jauha se hienoksi.

  • Vaihe 3

    Lisää kerma ja ruohosipulisilppu kirjolohen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Vaihe 4

    Voitele neliönmuotoinen pieni muotti ja laita siihen kampelafileet.

  • Vaihe 5

    Täytä kirjolohitäytteellä ja taita yli menevät kirjolohifileet päälle.

  • Vaihe 6

    Paista terriiniä 170-asteisessa uunissa 35 minuuttia.

  • Vaihe 7

    Valmista basilikakastike: laita kulhoon majoneesi, jogurtti ja basilikasilppu.

  • Vaihe 8

    Tarjoile lämpimänä tai kylmänä basilikakastikkeen kera.

  • VINKKI

    Saat tästä reseptistä helposti kesäisen kalapääruoan, kun tarjoilet sen suurempina annoksina salaattipedillä.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Kirjolohi-kampelaterriini basilikakastikkeen kera

Vaihe 1

Kiinnitä hieno jauhatuslevy lihamyllyyn ja kiinnitä lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita syöttölautanen lisävarusteen päälle ja keskikokoinen kulho lisävarusteen alle.

Vaihe 2

Suikaloi kirjolohifilee ja käynnistä yleiskone nopeudella 3. Laita kirjolohi syöttösuppiloon ja jauha se hienoksi.

Vaihe 3

Lisää kerma ja ruohosipulisilppu kirjolohen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vaihe 4

Voitele neliönmuotoinen pieni muotti ja laita siihen kampelafileet.

Vaihe 5

Täytä kirjolohitäytteellä ja taita yli menevät kirjolohifileet päälle.

Vaihe 6

Paista terriiniä 170-asteisessa uunissa 35 minuuttia.

Vaihe 7

Valmista basilikakastike: laita kulhoon majoneesi, jogurtti ja basilikasilppu.

Vaihe 8

Tarjoile lämpimänä tai kylmänä basilikakastikkeen kera.

VINKKI

Saat tästä reseptistä helposti kesäisen kalapääruoan, kun tarjoilet sen suurempina annoksina salaattipedillä.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.