i
Edellinen sivu
Parhaat pastaruoat

Kurpitsagnocchit ja salvia-voikastike

Kurpitsagnocchit salvia-voikastikkeen kanssa on perinteisen italialaispastan syysversio.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

9

Ainesosat

5

Vaihetta

Aika

15'

Esivalmistelut

35'

Kypsennys

50'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 91,7 gmyskikurpitsa
  • 66,7 gjauhoisia perunoita
  • 1/3munankeltuainen
  • 1/6 tljauhettua muskottipähkinää
  • ⅓ tlsuolaa
  • 100 gvehnäjauhoja
  • 2/3 rklvoita
  • 1.7salvianlehtiä
  • 1/6 tlpippuria
  • 183,3 gmyskikurpitsa
  • 133,3 gjauhoisia perunoita
  • 2/3munankeltuainen
  • ⅓ tljauhettua muskottipähkinää
  • 2/3 tlsuolaa
  • 200 gvehnäjauhoja
  • 1,3 rklvoita
  • 3.3salvianlehtiä
  • ⅓ tlpippuria
  • 275 gmyskikurpitsa
  • 200 gjauhoisia perunoita
  • 1munankeltuainen
  • ½ tljauhettua muskottipähkinää
  • 1 tlsuolaa
  • 300 gvehnäjauhoja
  • 2 rklvoita
  • 5salvianlehtiä
  • ½ tlpippuria
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kuori myskikurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi. Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Höyrytä 20 minuuttia. Laita kuutiot silikonireunaisella vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon ja sekoita 2 minuuttia nopeudella 2. Lisää keltuainen, jauhettu muskottipähkinä ja ½ teelusikallista suolaa. Lisää ruokalusikallinen jauhoja. Sekoita nopeudella 2 ja lisää loput jauhoista vähitellen. Sekoita 2 minuuttia.

  • Vaihe 2

    Laita taikina jauhotetulle työtasolle. Lisää taikinan pinnalle hieman jauhoja. Rullaa taikina halkaisijaltaan 1,5 cm:n pitkuloiksi ja leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi paloiksi.

  • Vaihe 3

    Lisää jauhoa gnocchilaudalle ja tee gnoccheihin raidallinen ulkopinta rullaamalla niitä lautaa vasten peukalolla. Paina peukalolla gnoccheihin tasku kastikkeelle.

  • Vaihe 4

    Kiehauta suuri kattilallinen suolavettä, lisää gnocchit ja keitä niitä muutama minuutti. Gnocchit ovat kypsiä, kun ne nousevat pintaan. Valuta suolavesi pois.

  • Vaihe 5

    Sulata voi paistinpannulla ja lisää salvianlehdet. Laita keitetyt gnocchit pannulle ja sekoita niitä voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Kurpitsagnocchit ja salvia-voikastike

Vaihe 1

Kuori myskikurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi. Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Höyrytä 20 minuuttia. Laita kuutiot silikonireunaisella vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon ja sekoita 2 minuuttia nopeudella 2. Lisää keltuainen, jauhettu muskottipähkinä ja ½ teelusikallista suolaa. Lisää ruokalusikallinen jauhoja. Sekoita nopeudella 2 ja lisää loput jauhoista vähitellen. Sekoita 2 minuuttia.

Vaihe 2

Laita taikina jauhotetulle työtasolle. Lisää taikinan pinnalle hieman jauhoja. Rullaa taikina halkaisijaltaan 1,5 cm:n pitkuloiksi ja leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi paloiksi.

Vaihe 3

Lisää jauhoa gnocchilaudalle ja tee gnoccheihin raidallinen ulkopinta rullaamalla niitä lautaa vasten peukalolla. Paina peukalolla gnoccheihin tasku kastikkeelle.

Vaihe 4

Kiehauta suuri kattilallinen suolavettä, lisää gnocchit ja keitä niitä muutama minuutti. Gnocchit ovat kypsiä, kun ne nousevat pintaan. Valuta suolavesi pois.

Vaihe 5

Sulata voi paistinpannulla ja lisää salvianlehdet. Laita keitetyt gnocchit pannulle ja sekoita niitä voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.