Skip the navigation

Marenki

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Tämä marenki on täydellinen pohja herkulliselle pavlova-jälkiruoalle, jolla teet vaikutuksen perheeseen ja ystäviin.

Duration
Yhteensä2h15
Valmistelu15min
Ruoanlaitto2h

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

125 ml

kananmunan valkuaisia

220 g

hienoa sokeria

1/2 tl

etikkaa

1 rkl

maissitärkkelystä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kiinnitä yleiskoneeseen lankavispilä.

  2. Kaada munanvalkuaiset yleiskoneen kulhoon. Vedä nopeudensäätövipu kohtaan 8 ja vispaa, kunnes vaahtoon muodostuu kiinteitä huippuja.

  3. Lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan.

  4. Vispaa, kunnes marenki on kiiltävää.

  5. Lisää etikka ja maissitärkkelys ja sekoita ne varovasti seokseen.

  6. Nostele marenki pavlovan muotoon leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  7. Paista 2 tuntia 100-asteisessa uunissa. Anna pavlovan jäähtyä kokonaan uunissa.

  8. Tarjoile kermavaahdon ja tuoreiden hedelmien kanssa.