Kotitekoinen pähkinävoi on paljon parempaa kuin kaupan vaihtoehdot. Lisäksi voit itse päättää, miten rapeaa tai pehmeää siitä haluat ja miten maustat sen.
Vaihe 1
Paahda pähkinät kullanruskeiksi ja anna jäähtyä.
Vaihe 2
Laita ne tehosekoittimeen ja laita kansi kiinni. Aseta säädin nopeudelle 1 ja sekoita hienoksi jauheeksi.
Vaihe 3
Lisää nopeutta hitaasti keskisuureen nopeuteen (nopeus 8) asti.
Vaihe 4
Sekoita käyttäen survinta apuna ainesosien painamiseen alas, kunnes voi on emulgoitunut.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Paahda pähkinät kullanruskeiksi ja anna jäähtyä.
Vaihe 2
Laita ne tehosekoittimeen ja laita kansi kiinni. Aseta säädin nopeudelle 1 ja sekoita hienoksi jauheeksi.
Vaihe 3
Lisää nopeutta hitaasti keskisuureen nopeuteen (nopeus 8) asti.
Vaihe 4
Sekoita käyttäen survinta apuna ainesosien painamiseen alas, kunnes voi on emulgoitunut.