Edellinen sivu

Persikka- ja nektariinijäätee

Virkistävä kotitekoinen jäätee.

Aloita valmistus

Tiedot

7

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

10'

Esivalmistelut

20'

Kypsennys

30'

Yhteensä

Ainesosat

  • 2persikkaa
  • 2nektariinia
  • 1,2 lvettä
  • 100 mlhunajaa
  • 5 varttarosmariinia
  • 3 pussiavalkoista persikkateetä
  • 2sitruunaa
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Viipaloi persikat ja nektariinit. Laita viipaleet kattilaan. Lisää 500 ml vettä, hunajaa ja rosmariinia. Kiehauta ja keitä hiljalleen matalalla keskilämmöllä 15 minuutin ajan. Soseuta hedelmät varovasti puulusikalla. Siivilöi ja jäähdytä kokonaan.

  • Vaihe 2

    Keitä 700 ml vettä 80-asteiseksi. Laita teepussit teekannuun. Kaada vesi teekannuun ja anna hautua 3 minuuttia. Poista teepussit ja anna teen jäähtyä kokonaan. Kaada se tarjoilukannuun.

  • Vaihe 3

    Lisää nektariini- ja persikkasiirappi teehen. Purista kahden sitruunan mehu ja lisää se teehen.

  • Vaihe 4

    Laita jääkaappiin 1 tunniksi ja tarjoile jäillä rosmariinin varsien kanssa.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Persikka- ja nektariinijäätee

Vaihe 1

Viipaloi persikat ja nektariinit. Laita viipaleet kattilaan. Lisää 500 ml vettä, hunajaa ja rosmariinia. Kiehauta ja keitä hiljalleen matalalla keskilämmöllä 15 minuutin ajan. Soseuta hedelmät varovasti puulusikalla. Siivilöi ja jäähdytä kokonaan.

Vaihe 2

Keitä 700 ml vettä 80-asteiseksi. Laita teepussit teekannuun. Kaada vesi teekannuun ja anna hautua 3 minuuttia. Poista teepussit ja anna teen jäähtyä kokonaan. Kaada se tarjoilukannuun.

Vaihe 3

Lisää nektariini- ja persikkasiirappi teehen. Purista kahden sitruunan mehu ja lisää se teehen.

Vaihe 4

Laita jääkaappiin 1 tunniksi ja tarjoile jäillä rosmariinin varsien kanssa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.