i
Edellinen sivu
Lapset ja perhe

Suklaa-minttuvanukas

Aloita valmistus

Tiedot

8

Ainesosat

10

Vaihetta

Ainesosat

  • 120 mlmakeuttamatonta mantelimaitoa
  • 180 mlvaahterasiirappia (lisää maun mukaan)
  • 52 graakakaakaojauhetta tai makeuttamatonta kaakaojauhetta
  • 33 gkermaista mantelivoita
  • ¼tl piparminttu-uutetta (lisää maun mukaan)
  • hyppysellinenmerisuolaa
  • 4keskikokoista avokadoa kuorittuna ja kivettömänä
  • 30 gkuorittuja hampunsiemeniä tai 1/4 kupillista (35 g) kaltattuja viipaloituja manteleita tarjoilua varten
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita maito, vaahterasiirappi, kaakaojauhe, mantelivoi, piparminttu-uute ja suola KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta 5–10 sekuntia säädettävällä nopeudella 4, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

  • Vaihe 2

    Lisää joukkoon avokadot ja sulje kansi jälleen. Poista korkki kannen keskeltä ja laita survin paikoilleen.

  • Vaihe 3

    Pidä survinta hyvin paikoillaan ja käytä tehosekoitinta 20–30 sekuntia säädettävällä nopeudella 11. Käytä survinta ainesosien ohjaamiseen terien läpi siten, että seoksesta tulee tasaisen kermaista.

  • Vaihe 4

    Lusikoi seos neljään jälkiruokakulhoon tai cocktail-lasiin ja anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia.

  • Vaihe 5

    Tarjoile hampunsiemenillä tai kaltatuilla manteleilla koristeltuna.

  • Huomautus

    Voit valmistaa tavallista suklaavanukasta jättämällä piparminttu-uutteen pois.

  • Vaihe 6

    Tai voit käyttää piparminttu-uutteen sijaan

  • Vaihe 7

    1 1/2 tl kanelijauhetta tai 1/8 tl chilirouhetta.

  • Vaihe 8

    Voit myös käyttää mantelivoin sijaan 1/3–1/2 kupillista kermaista maapähkinävoita. Lisää tällöin 1–2 rkl enemmän vaahterasiirappia.

  • Vaihe 9

    Avokadojen hapettumisen vuoksi tämän ruokalajin aromi säilyy parhaimmillaan enintään 3–4 tuntia valmistuksesta.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Suklaa-minttuvanukas

Vaihe 1

Laita maito, vaahterasiirappi, kaakaojauhe, mantelivoi, piparminttu-uute ja suola KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta 5–10 sekuntia säädettävällä nopeudella 4, kunnes ainesosat ovat sekoittuneet hyvin.

Vaihe 2

Lisää joukkoon avokadot ja sulje kansi jälleen. Poista korkki kannen keskeltä ja laita survin paikoilleen.

Vaihe 3

Pidä survinta hyvin paikoillaan ja käytä tehosekoitinta 20–30 sekuntia säädettävällä nopeudella 11. Käytä survinta ainesosien ohjaamiseen terien läpi siten, että seoksesta tulee tasaisen kermaista.

Vaihe 4

Lusikoi seos neljään jälkiruokakulhoon tai cocktail-lasiin ja anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia.

Vaihe 5

Tarjoile hampunsiemenillä tai kaltatuilla manteleilla koristeltuna.

Huomautus

Voit valmistaa tavallista suklaavanukasta jättämällä piparminttu-uutteen pois.

Vaihe 6

Tai voit käyttää piparminttu-uutteen sijaan

Vaihe 7

1 1/2 tl kanelijauhetta tai 1/8 tl chilirouhetta.

Vaihe 8

Voit myös käyttää mantelivoin sijaan 1/3–1/2 kupillista kermaista maapähkinävoita. Lisää tällöin 1–2 rkl enemmän vaahterasiirappia.

Vaihe 9

Avokadojen hapettumisen vuoksi tämän ruokalajin aromi säilyy parhaimmillaan enintään 3–4 tuntia valmistuksesta.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.