Skip the navigation

Vadelmavinaigrette salaatti

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Raspberry Vinaigrette Salad

Duration
Yhteensä10min
Valmistelu10min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

ml 60

tuorepuristettua sitruunamehua

ml 60

balsamiviinietikkaa

160 g

tuoreita vadelmia

1

viipale punasipulia

4 tl

vaahterasiirappia + lisää maun mukaan

1 tl

dijonsinappia

1/2 tl

merisuolaa + lisää maun mukaan

1/4 tl

vasta rouhittua mustapippuria

120 ml

ekstra neitsyt oliiviöljyä

120 g

rukolaa

208 g

babypinaattia

1

vihreä omena siemenkota poistettuna ja mandoliinileikkurilla viipaloituna

1

punasipuli pieniksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi leikattuna

150 g

murusteltua fetaa

140 g

mantelilastuja

30 g

kuorittuja hampunsiemeniä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kastikkeen valmistaminen: Laita sitruunamehu, balsamiviinietikka, vadelmat, sipuli, vaahterasiirappi, sinappi, suola ja pippuri KitchenAid® Power Plus® -tehosekoittimen astiaan.

  2. Sulje kansi ja käytä tehosekoitinta noin 10 sekuntia aloittaen nopeudesta 1 ja lisäten nopeutta asteittain tasolle 3, kunnes ainesosat on hienonnettu.

  3. Pidä laite käynnissä ja poista korkki kannen keskeltä.

  4. Kaada oliiviöljy hitaasti tasaisena nauhana kannen aukosta. Käytä tehosekoitinta vielä 10 sekuntia, kunnes seos on emulgoitunut.

  5. Kaada kastike pieneen tarjoilukannuun. Laita salaattiainekset suureen salaattikulhoon ja sekoita ne kevyesti. Laita salaattikulho ja kastike pöytään tarjolle.