Skip the navigation

Valkosipuli-juustotuulihatut

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
cheesechoux_wallpaper (1).jpg

Kevyet, ilmavat ja juustoiset tuulihatut sopivat täydellisesti yhteen viinilasillisen tai kuplajuoman kanssa.

Duration
Yhteensä25min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto15min

Välineet

HandMixerHandMixer

Ainekset

Annos

110 g

voita

250 ml

vettä

140 g

jauhoja

5+1

kananmunaa

2 vartta

tuoretta timjamia

1/2 tl

pippuria

150 g

kovaa juustoa

1

valkosipulinkynsi

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Tästä reseptistä tulee 15 tuulihattua.

  2. Sulata voi veden kanssa keskilämmöllä. Hämmennä mukaan jauhot puulusikkaa käyttäen. Jatka, kunnes seoksesta muodostuu pehmeä taikina.

  3. Lisää munat yksitellen sekoittaen taikinaa samalla suurella nopeudella.

  4. Kääntele joukkoon timjami, mustapippuri ja valkosipuli.

  5. Siirrä taikina pursotuspussiin ja pursota tuulihatut leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

  6. Painele tuulihattuja kostealla sormella, jotta saat ne täysin pyöreinä uunista.

  7. Sivele tuulihattujen pinnalle vatkattua kananmunaa ja raasta päälle juustoa.

  8. Paista 15 minuuttia 190-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä ritilällä.