Skip the navigation

Vegaaninen juustokakku ilman uunia

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
no-bakevegancheesecake_thumbnail.jpg

Tämä vegaaninen ja laktoositon juustokakku on yhtä kermainen ja täyteläinen kuin alkuperäinen versiokin.

Duration
Yhteensä40min
Valmistelu20min
Ruoanlaitto20min

Välineet

HandMixerHandMixer

Ainekset

375 g

cashewpähkinöitä

425 g

vegaanisia kuivia keksejä

120 g + 5 rkl

sulatettua kookosöljyä

1 tl

kanelia

180 ml

vaahterasiirappia

1

sitruuna

1 tl

vaniljatahnaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita cashewpähkinät kuumaa kestävään kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä. Anna liota tunnin ajan.

  2. Murusta keksit ja sekoita ne kookosöljyn ja kanelin kanssa yhteen nopeudella 1. Seoksen pitäisi tuntua märältä hiekalta. Kun koostumus on sopiva, painele pohja voideltuun irtopohjavuokaan käyttämällä apuna mittakuppia tai lasia. Anna kiinteytyä jääkapissa vähintään tunnin ajan.

  3. Huuhtele liotetut cashewpähkinät ja lisää ne tehosekoittimen kannuun. Lisää vaahterasiirappi, 1 sitruunan kuori ja mehu sekä vaniljatahna. Sekoita nopeasti tasaiseksi seokseksi.

  4. Vuoraa irtopohjavuoan reunat leivinpaperilla ja kaada cashewpähkinätäyte vuokaan. Anna asettua vähintään 8 tuntia jääkaapissa, kunnes seos on kiinteää.

  5. Koristele vegaanijuustokakku kesäisillä hedelmillä. Tarjoile kylmänä.