Pääsivu>Pienkodinkoneet> Sähkövatkai­met

Sähkövatkaimesta on apua kerta toisensa jälkeen

Tarvitsetko vatkainta nopeisiin pikkutöihin? Tartu KitchenAidin sähkövatkaimeen. Näiden monipuolisten työkalujen suunnittelussa on noudatettu ikoniselle KitchenAid-yleiskoneelle tyypillistä erinomaista muotoilua, osaamista ja laatua. Ne ovat käteviä esimerkiksi sitruksisen salaatinkastikkeen sekoittamiseen ja jopa paksun taikinan vaivaamiseen, jolloin taikinasta tulee miellyttävän kimmoisaa.

Enemmän kuin sähkövatkain: 9-nopeuksinen Artisan-sähkövatkain

Säädettävä nopeus ja tarkka hallinta

Kiireiset ruoanlaittajat rakastavat sähkövatkaimen joustavuutta. 9-nopeuksisessa Artisan-sähkövatkaimessamme on tarkat säätimet ja pehmeä käynnistystoimintoa, jonka ansiosta vältyt taikinaroiskeilta ja esiliinan pesulta! Voit sekoittaa paksuja aineksia hitaasti, vatkata kananmunia tai valita minkä tahansa nopeuden siltä väliltä.

Lisävarusteita, joilla voit luoda mitä tahansa

Voit valita tilanteen mukaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut Artisan-vatkaimet, sekoituspuikon, 16-lankaisen vispilän tai taikinakoukut. Näin kuohkeat smoothiet, herkulliset kastikkeet, leivät, keksit, kakut, pirtelöt, vanukkaat, kermavaahto ja munakkaat onnistuvat vaivatta. Irrotuspainikkeen ansiosta lisäosat irtoavat helposti yhdellä kädellä.

Pienet yksityiskohdat helpottavat elämää

Intohimoisille ruoanlaittajille suunnitellussa 9-nopeuksisessa Artisan-sähkövatkaimessa on lukittava pyörivä johto, jonka ansiosta voit lähestyä aineksia mistä tahansa kulmasta. Pehmeä kahva on miellyttävä pidellä, ja LED-merkkivalon ansiosta näet valitsemasi nopeuden. Tehokas DC-moottori on hiljainen, energiaa säästävä ja riittävän tehokas kaikkiin tehtäviin. Mikä parasta, mukana toimitettavan puuvillalaukun ansiosta kaikki osat pysyvät samassa paikassa. Siistiä. Olisipa elämä aina näin yksinkertaista.

Red hand mixer beating egg whites for lemon meringue pie

Tee enemmän 5-nopeuksisella Classic-sähkövatkaimella.

5-nopeuksinen Classic-sähkövatkain on tehokas ja lujatekoinen, mutta niin kevyt, ettei kätesi rasitu. Tehokkaan DC-moottorin ansiosta saat tuloksia aina nopeasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vatkaimet sopivat taikinan vaivaamiseen ja lankavispilä kerman, munien, kastikkeiden ja vanukkaiden ilmastamiseen. Sähkövatkaimella voit valmistaa mitä tahansa tiramisusta ja hedelmäkakuista aina marenkiin sekä mustikkalettuihin. Molemmat lisäosat ovat konepestäviä, kun taas 5-nopeuksinen Classic-sähkövatkain on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Black hand mixer making chocolate bites

Pienikokoinen sähkövatkain säästää tilaa

Sähkövatkain on kuin KitchenAid-yleiskoneen pikkuveli. Nämä pienikokoiset sähkövatkaimet suoriutuvat mistä tahansa, teitpä sitten perinteistä arkiruokaa tai seikkailullista illalliskutsujen huipentumaa. Ne ovat erinomainen vaihtoehto yleiskoneelle, jos säilytystilaa on vähän tai jos haluat pitää laitteet pois näkyviltä.

Red hand mixer

Valitse juuri sinulle sopiva väri.

Mikä väri sopii sinun keittiöösi tai persoonallisuuteesi? 9-nopeuksinen Artisan-sähkövatkaimen värivalikoimaan kuuluu aina tyylikäs Musta, ajaton Kerma, Contour Silver, Punainen ja vintage-henkinen Velvet Blue. 5-nopeuksisen Classic-sähkövatkaimen värivaihtoehdot ovat Valkoinen ja Musta. Valitse omasi!

Cream hand mixer and purple cupcake

Sähkövatkaimen nopeuden valinta

Nopeus 1: Hitaaseen sekoittamiseen, ainesten yhdistämiseen ja kaikkien sekoitustöiden aloittamiseen.
Nopeus 2: Jauhojen tai muiden kuivien ainesten sekoittaminen nesteiden ja muiden kosteiden ainesten kanssa.
Nopeus 3: Juoksevien taikinoiden sekoittamiseen.
Nopeus 4: Paksujen seosten valmistamiseen.
Nopeus 5: Paksun taikinan sekoittamiseen.
Nopeus 6: Voin ja sokerin sekoittamiseen. Kuorrutteiden sekoittamiseen.
Nopeus 7: Kakkutaikinoiden ja muiden taikinoiden viimeistelyyn.
Nopeus 8: Kermavaahto- ja moussesekoituksiin. Nesteiden sekoittamiseen.
Nopeus 9: Valkuaisvaahdon ja marenkisekoitusten vatkaamiseen. Nesteiden sekoittamiseen.

Vanilla ice cream with peanuts and coconut
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.