Skip the navigation

PASTAN MUOTOPURISTIN - 6 ERILAISTA MUOTTIA

5KSMPEXTA

2 vuoden takuu

Pastan muotopuristin yleiskoneille. Valmista tuoretta pastaa, kuten fusillia tai makaronia.

€ 239,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Hauskempaa pastan valmistusta

  Yksi lisävaruste, kuusi muotoa, loputtomasti mahdollisuuksia. Yleiskoneisiin kiinnitettävä pastan muotopuristin tekee pastan valmistuksesta viihdyttävää. Pastan tekeminen vie mennessään, kun pääset valmistamaan ammattitason spagettia, bucatinia, rigatonia, fusillia ja makaronia omin käsin.

  Sopii KitchenAid-yleiskoneisiin (paitsi malliin 5KSM7990)

  Sisäänrakennettu pastaleikkuri

  Kuusi vaihdettavaa pastalevyä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin pastan muotopuristin 5KSMPEXTA on helppokäyttöinen lisäosa, jolla saat ammattilaistason lopputuloksia. Valittavana on kuusi eri pastamuotoa.

  Purista erikokoista ja -muotoista pastaa

  Kääri hihat ja kietaise esiliina yllesi – KitchenAidin pastan muotopuristimella muutat yleiskoneesi pastakoneeksi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ryhdy hommiin! Puristimella voit valmistaa kuutta erimuotoista pastaa spagetista minimakaroniin.

  Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-empire-red-mixer-with-pasta-press-attachment

  Sopii KitchenAidin yleiskoneisiin

  Tee päivällisen valmistuksesta entistä mielenkiintoisempaa. Pastan valmistukseen tarvitaan vain muutama ainesosa ja KitchenAid-yleiskoneen lisävaruste pastan muotopuristin, jolla voit kokeilla erilaisia pastoja omassa kotikeittiössäsi. KitchenAid-yleiskoneiden(1) kiinnityspään kanssa yhteensopivaksi suunniteltu pastan muotopuristin tekee keittiöstäsi pastaparatiisin. Mamma mia!

  Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-different-types-of-pasta-on-the-plate

  Onko pastainspiraatio hukassa?

  Pasta kuuluu lähes kaikkien ruokapöytään. Se maistuu monelle, ja sitä voi yhdistellä lähes loputtomasti erilaisiin yksinkertaisiin tai ylellisiin kastikkeisiin. Pastamuotojen suhteen jokaisella tuntuu olevan tietty suosikkityyppi, johon palaa aina vain uudelleen.


  KitchenAid-yleiskoneeseen kiinnitettävä pastan muotopuristin auttaa löytämään uutta inspiraatiota pastan valmistukseen kuuden erilaisen muodon ansiosta. Kätevällä työkalulla voit valmistaa tasalaatuista spagettia, bucatinia, rigatonia, fusillia ja suurta tai pientä makaronia. Koko perhe voi osallistua vuorotellen pastan valmistukseen syöttämällä taikinaa säiliöön ja ihastelemalla lopputulosta. 


  Ei haittaa, vaikka valmistaisit pastaa yli tarpeen, sillä tuoreen pastan voi pakastaa ja säästää seuraavaa ruokailua varten.

  Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-making-pasta-close-up

  Tee lyhyttä tai pitkää pastaa

  KitchenAidin pastan muotopuristinlisävarusteella voit päättää itse pastasi pituuden. Muotopuristimessa on leikkuri, jolla voit katkaista pastataikinan silloin, kun haluat. 


  Nyrkkisääntönä voidaan pitää seuraavaa: lyhyet, ontot ja kaarevat pastatyypit sopivat parhaiten tuhdimpien kastikkeiden kaveriksi sekä vuokaruokiin ja salaatteihin, kun taas ohuempia pastatyyppejä käytetään kevyempien kastikkeiden tai öljyisten ja kermaisten kastikkeiden kanssa. Säännöt on kuitenkin tehty rikottavaksi, joten kokeile itse ja selvitä, mikä sopii sinulle parhaiten. 

  B Quigley

  Täydellinen työkalusetti pastan valmistukseen kotikeittiössä. Pastan muotopuristimen ja kuivaustelineen ostamisen jälkeen pastan valmistuksesta on tullut uskomattoman helppoa.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?