Skip the navigation
label-bestsellerSuosituimmat tuotteet

JÄÄTELÖKONE

5KSMICM

2 vuoden takuu

Jäätelökonelisävaruste yleiskoneille. Tee kotona slushieita, sorbetteja ja paljon muuta.

€ 169,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Tee keittiöstäsi jäätelöbaari

  KitchenAidin jäätelölisävaruste muuntaa yleiskoneesi jäätelökoneeksi. Voit valmistaa herkullisen kermaista kotitekoista jäätelöä, mutta myös paljon muuta. Valmista gelatoa, sorbettia tai jogurttijäätelöä erilaisista aineksista.

  Sopii KitchenAid-yleiskoneisiin (1)

  Valmistaa jopa 1,9 litraa kotitekoista jäätelöä

  Jääherkkuja alle puolessa tunnissa

  Kulhon pakastusaika 16 tuntia

  Helppo käyttöönotto

  Avaa kulho ja lisää ainekset helposti

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin jäätelökoneessa 5KSMICM on kaikki mitä tarvitset herkutteluun jääkylmillä jälkiruoilla, voimanlähteenä toimii luotettava yleiskoneesi (1).

  Antaa mennä! Nyt on jäätelöhetken aika

  Parannellun jäätelökoneemme ansiosta olet vain 30 minuutin päässä taivaallisista kylmistä herkuista (lukuun ottamatta valmisteluaikaa).

  Jäätelökoneella valmistat herkullista jäätelöä! Nam!

  Kiinnitä fiksu jäätelökulhomme yleiskoneeseen (1), niin voit valmistaa kaikenlaisia makuyhdistelmiä ja kokeilla eri aineksia ja täytteitä. On niin paljon kokeiltavaa – vaniljajäätelöstä mangomocheihin ja karhunvatukka-hibiskussorbettiin.

  Mixer-attachments-ice-cream-maker-person-pouring-caramel-into-ice-cream-maker-bowl

  Tee tilaa pakastimeen

  Kaikkihan jäätelöä rakastavat, eikö niin? Siksi teimmekin KitchenAidin jäätelölisävarusteesta entistäkin paremman. Parannellun jäätelökulhomme ominaisuuksia on kohennettu entistä parempien tulosten saavuttamiseksi, ja se on entistä kestävämpi. Sen mitat ovat 17,8 cm K x 27,9 cm L x 21,6  cm S, ja siihen mahtuu 1,9 litraa jäätelöä (enintään 1,4 litran jäätelöseoksesta), joten muista tarkistaa, että se mahtuu pakastimeesi. Jos säilytät sitä aina pakastimessa, se on valmiina mielitekojen yllättäessä.

  Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-on-a-kitchen-counter

  Toimii KitchenAid-yleiskoneen virralla

  Mietitkö, miten jäätelöä voi valmistaa kotona jäätelökoneella? Tämä jäätelökonelisävaruste tekee sinusta ammattilaisen. Se sopii yhteen useimpien nostettavalla kiinnitysvarrella ja nostettavalla kulholla varustettujen yleiskoneiden(1) kanssa ja korvaa tavallisen sekoituskulhon ja vatkaimen. Kokoonpano on helppo kiinnittää yleiskoneeseen, jolloin suosikkijäätelön valmistamisen saa nopeasti käyntiin. 

  Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-next-to-ice-cream-on-a-kitchen-counter

  Jääherkkuja alle puolessa tunnissa

  Kyllä, se on todella niin nopeaa! Muista vain laittaa jäätelökoneen kulho pakastimeen hyvissä ajoin (vähintään 16 tuntia ennen käyttöä tai edellisenä päivänä) tai säilytä sitä aina pakastimessa, niin saat suosikkijäätelöäsi alle puolessa tunnissa(3).  

  Olemme myös varmistaneet, että kulho pysyy kylmempänä pidempään(2), jolloin sinulla on enemmän aikaa luoda jäätelöön haluamasi paksu ja täyteläinen koostumus. Reilun kokoisessa kulhossa valmistat 1,9 litraa jäätelöä, kun seoksen alkuperäinen tilavuus on enintään 1,4 litraa – siitä riittää kaikille (jos suostut jakamaan herkkusi!).

  Mixer-attachments-ice-cream-maker-tilt-head-stand-mixer-with-ice-cream-maker-bowl-filled-with-ice-cream

  Sekoitin sekoittaa nopeasti ja perusteellisesti, luoden täyteläisen lopputuloksen

  Kun käytät tätä jäätelökonetta, sinun ei tarvitse tyytyä koostumukseltaan rakeiseen jäätelöön. Mitä nopeammin jäätelöseos jäätyy, sitä pienempiä jääkiteet ovat ja sitä tasaisempaa on valmis jäätelö. Jäätelön valmistamisen aikana jäätelökoneen sekoitin pyörii ja sekoittaa massan nopeasti ja perusteellisesti, jolloin pakastusaika on lyhyt ja tulos tasainen. Se levittää ja kaapii pienet jääkiteet pakastuskulhon reunoilta ja vatkaa seokseen ilmaa, luoden upean paksun ja pehmeän rakenteen.

  Muista käyttää pakastuskulhoa heti pakastimesta ottamisen jälkeen, sillä se alkaa sulaa saman tien. Pian voit nauttia herkullisista luomuksistasi!

  Mixer-attachments-ice-cream-maker-ice-cream-maker-bowl-in-freezer-drawer

  Helppo puhdistaa jälkikäteen

  Siivoaminen ei ole kenenkään suosikkihommaa. Siksi olemme tehneet siitä mahdollisimman helppoa. Sekoittimen ja käyttölaitteen voi pestä pesukoneessa. Pakastuskulho taas tulee pestä käsin sitten, kun se on lämmennyt huoneenlämpöiseksi. Sitten kaikki onkin valmista seuraavaa kertaa varten!

  NadinegcGlauchau, Saksa

  Valmistaa supertäyteläistä jäätelöä. Kitchenaidin jäätelökone vakuutti meidät. Kun pakastuskulho on ollut pakastimessa vähintään 16 tuntia, valmista jäätelöseos. Laita se sitten käynnissä olevaan koneeseen. 15–20 minuutin kuluttua erittäin täyteläinen jäätelö on valmista. Helppokäyttöisyys ja rajattomat mahdollisuudet jäätelön valmistuksessa puhuvat tämän hienon lisävarusteen puolesta. Pakkohankinta jäätelön ystäville.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet
  1. Jäätelökulho on yhteensopiva kaikkien nostettavalla kiinnitysvarrella varustettujen KitchenAid-yleiskoneiden kanssa, lukuun ottamatta 5KSM3311X-malleja. Yhteensopiva myös kaikkien nostettavalla kulholla varustettujen yleiskoneiden kanssa, lukuun ottamatta malleja 5KPM5, 5KPM50 ja 5K5.

  2. Verrattuna edelliseen malliin 5KICA0WH.

  3. Lukuun ottamatta valmisteluaikaa.