Skip the navigation
-15%

SHAVE ICE

5KSMSIA

2 vuoden takuu

Shave ice -lisävarusteella valmistat kevyitä ja ilmavia, jäisiä jälkiruokia ja juomia. Höylättyä jää...

€ 109,65€ 129,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Shaved ice -lisävaruste

  KitchenAidin Shaved ice -lisävarusteen avulla yleiskoneesi muuntautuu taianomaiseksi jäänhöyläyslaitteeksi. Voit loihtia hauskoja ja suussasulavia höylättyjä jääherkkuja kolmessa helpossa vaiheessa kotikeittiössäsi.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Valmistaa 500 ml höylättyä jäätä vain 60 sekunnissa

  Teriä vaihtamalla saat erilaisia koostumuksia

  Neljä jäämuottia luomuksiasi varten

  Ruoan kanssa kosketuksissa olevat osat ovat konepesun kestäviä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin Shaved ice -lisävaruste 5KSMSIA tarjoaa kaiken tarvittavan herkullisten ja hauskojen höylättyjen jääherkkujen valmistukseen kotona.

  Hurraa höylätylle jäälle!

  Ota selvää, mistä höylätyssä jäässä on oikein kyse, ja tutustu makeiden, jäisten herkkujen maailmaan.

  Muuta yleiskoneesi Shaved ice -jäänhöyläyslaitteeksi

  Höylätyn jään suosio on tullut jäädäkseen, ja näitä jääherkkuja myydään pian kaikkialla. Jos siis olet pohtinut, miten valmistaa höylättyä jäätä kotona, meillä on tähän ratkaisu. Näppärän yleiskoneen lisävarusteemme avulla voit valmistaa höylättyjä jääherkkuja milloin tahansa.

  Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Shave Ice

  Yhteensopiva kaikkien KitchenAid-yleiskoneiden kanssa

  Kiinnitä KitchenAidin Shaved ice -lisävaruste minkä tahansa KitchenAid-yleiskoneen kiinnityspäähän. Sitten voitkin antaa yleiskoneen tehdä työn puolestasi⁽¹⁾. Monet erilaiset jälkiruoat ja juomat höylätyllä jäällä, kuten kuuluisa havaijilainen shaved ice, italialainen granita, puertoricolainen piragua tai korealainen bingsu, ovat kokeilemisen arvoisia.

  Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Holding Ice Mould

  Pakasta talteen jääpaloja, niin olet aina valmis höyläämään

  Herkkuhimo voi yllättää milloin tahansa. Neljän muotin avulla voit pakastaa talteen jääpaloja, joten olet aina varautunut pieniin herkkuhetkiin tai yllätysvieraisiin. Ota muotti pakastimesta ja anna jään sulaa 10 minuuttia, minkä jälkeen se on valmis höylättäväksi. 


  Halusitpa sitten nauttia jäisestä herkusta paahteisena päivänä tai rentoutua ystävien kanssa viileiden cocktailien äärellä, Shaved ice -lisävarusteella höylätyn jään valmistus vie vain muutaman minuutin. Voit kokeilla reseptejä ympäri maailmaa, erilaisia herkullisia päällisiä ja siirappeja tai vaihtoehtoja tavalliselle jäälle. Kokeile jotain uutta pakastamalla mehua, kahvia, hedelmäteetä tai maitoa veden sijaan.

  Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Strawberry Shave Ice

  Kevyen ja ilmavan jään valmistaminen on helppoa kuin heinänteko

  Kun olet päättänyt haluamasi herkullisen makuyhdistelmän, höylätyn jään valmistaminen ei voisi enää olla helpompaa. Vain kolme vaihetta: jäädytä, höylää ja mausta! Kun kevyt ja ilmava jää on valmis, päästä mielikuvituksesi valloilleen. Kahden vaihdettavan terän ansiosta voit valmistaa joko hienoa tai karkeaa höylättyä jäätä. Lisää vain jää ja vedä vivusta. 60 sekuntia⁽²⁾ ja sinulla on puoli litraa kuohkeaa höylättyä jäätä. 


  Virkistävän kylmä ja makoisa höylätty jää sai alun perin alkunsa Japanista, mutta siitä on tullut erityisen suosittu herkku myös Havaijilla. Jää on nimenomaan höylättyä, eikä murskattua. Sen koostumus on puuterimaisen hienojakoista, aivan kuin lunta. Mikä siis on höylätyn jään ja snow cone -jäähileherkkujen ero? Snow cone -tyyppisissä jälkiruoissa on paljon suurempaa rouhetta, ja se on rakenteeltaan rapeampaa. Höylätty jää taas on pehmeää ja kuohkeaa.


  Mixer Attachments Shave Ice Maker Dishwasher

  Chillaa! Tämä varuste on myös helppo asentaa ja puhdistaa

  Puhdistaminen on myös helppoa. Muotit, kannet ja terät voi pestä astianpesukoneessa⁽³⁾. Voit pestä lisävarusteen rungon lämpimällä saippuavedellä.  

  KathrinshomeSaksa

  Emme saa siitä tarpeeksemme! KitchenAidin Shaved ice -lisävarusteella loihdit raikasta höylättyä jäätä todella helposti, käytitpä sitten vettä, maitoa, siirappia tai hedelmiä.

  Pakasta haluamasi maku yhteen neljästä muotista (jotka eivät vie paljoa tilaa pakastimestasi) edellisenä päivänä. Aseta Shaved ice -lisävaruste yleiskoneen etuosaan, lisää haluamasi terä (hieno/karkea), lisää jääpala ja aseta kulho lisävarusteen alle. Valitse taso 10 ja saat makoisaa jääherkkua käden käänteessä.

  Puhdistus käy nopeasti: osa lisävarusteen osista pestään astianpesukoneessa ja osa käsin. Olen todella innoissani KitchenAidin Shaved ice -lisävarusteesta, ja se on käytössä parasta aikaa.


  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Yleiskone myydään erikseen.

  2. Pois lukien valmisteluaika.

  3. Rungon yläosa ei ole konepesun kestävä.