Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconVain verkkokaupasta

CLASSIC-AAMIAISSARJA - Valkoinen

€ 206,40€ 258,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  VAIN VERKKOSIVUSTOLLA
  pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

  20 % alennusta aamiaissarjoista

  Tutustu tyylikkäisiin, yhteensopiviin vedenkeitin- ja leivänpaahdinsarjoihimme!

  Setti sisältää

  Olemme valinneet tarkkaan parhaiten yhteen sopivat tuotteet... erikoishintaan! Mitä KitchenAid-settiin kuuluu:

  Aamut sujuvat helposti 2 palan paahtimen avulla

  KitchenAidin 2 palan leivänpaahdin sopii erinomaisesti niin aamiaisten, lounaiden kuin myöhäisillan makupalojenkin valmistukseen. Tämä luotettava ja tehokas paahdin paahtaa kaikenkokoisia leipäviipaleita, ja siinä on viisi paahtoasteen asetusta, joista löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto. Nauti paahdetuista herkuista tämän helppokäyttöisen leivänpaahtimen avulla.

  Breakfast-toaster-2-slice-classic-white-with-two-slices-of-toasted-bread-sitting-on-kitchen-counter

  Luotettava leivänpaahdin useiden vuosien ajaksi

  Kolmen senttimetrin levyisten tilavien aukkojen ansiosta voit paahtaa kaikenlaisia leipiä, piditpä sitten paksusta maalaisleivästä, teeleivistä, bageleista tai markettien viipaleleivästä. Itsekeskittävien telineiden ansiosta leivät paahtuvat tasaisesti ilman kärähtäneitä kohtia. 


  Paahtoaukot ovat myös erittäin syvät, minkä ansiosta myös pitkät viipaleet mahtuvat sisään ilman, että leipää tarvitsee kääntää paahtamisen puolivälissä.

  Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-close-up-of-two-slices

  Nosta syvällä paahdetut herkut kätevästi ylös

  Manuaalisen nostovivun ansiosta saat nostettua kätevästi esimerkiksi teeleivät ja pullat, jotka paahtuvat syvällä viipaleaukossa. Kun herkkusi on paahtunut ja paahdin on nostanut sen, voit käyttää vipua kohottaaksesi sen aivan paahtimen ylätasolle. Helppoa! Eikä enää palaneita sormia.

  Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-close-up-of-dial-and-option-buttons

  5 vastustamatonta kullanruskean sävyä

  Jos olet suuri paahtoleipien ystävä, olet luultavasti melko tarkka leipäsi paahtoasteen suhteen. Siitä syystä tässä leivänpaahtimessa onkin paahtoasteen säädin, jonka viidestä eri kullanruskean sävystä löydät varmasti juuri sinulle mieluisan vaihtoehdon.


  Käännä säädintä oikealle, jos pidät tummemman ruskeasta ja rapsakasta paahtoleivästä. Jos taas suosit vain kevyesti paahdettua, käännä säädintä vasemmalle. Löydät pian juuri sinulle oikean asetuksen.

  Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-two-slices-of-bagel-in-toaster

  Paahda bageleita kuin aito newyorkilainen

  Haluatko tuoda New Yorkin herkulliset bagelit omaan keittiöösi? Jos olet bageleiden fani, niin tiedät, ettei normaali leivänpaahdin suoriudu niiden paahtamisesta. Bagelin kuuluu olla rapea päältä, mutta suussasulavan sitkeä sisältä. 


  KitchenAidin leivänpaahtimessa on bagel-toiminto, joka vähentää toisen puolen lämmitysvastusten tehon puoleen. Näin bagelin ulkopuoli paahtuu lempeästi, sisäpuoli paahtuu tasaisesti ja bagel pysyy sisältä ihanan pehmeänä. Kun leivänpaahdin hoitaa vaikeimman osuuden, sinun täytyy vain valita haluamasi täytteet. Täydellisesti paahdettu bagel sopii jokaiseen tilanteeseen aina aamiaisen maapähkinävoibagelista lounasajan lihapullabageliin.

  Breakfast-toaster-2-slice-classic-onyx-black-two-slices-of-toast-in-toaster-next-to-sliced-bread-and-jam-spread-on-table

  Pettämätön leivänpaahdin

  Leivänpaahdin on yleensä ahkerassa käytössä, joten kannattaakin valita mahdollisimman kestävä malli. Tässä leivänpaahtimessa on metallirunko, jonka ansiosta se on taatusti kestävä ja luotettava. Jopa lämpötilasäädin on kromia. 


  Tyhjennät murut helposti liu'uttamalla murualustan ulos paahtimesta. Johtopidikkeen avulla voit lyhentää johtoa tai kietoa sen kokonaan pidikkeen ympärille siistiä ja turvallista säilytystä varten. Sinun tarvitsee vain pyyhkiä paahdin pehmeällä liinalla silloin tällöin, ja paahdin pysyy kauniina vuosien ajan.

  AlanLuoteis-Englanti

  Työtasolle hyvin sopiva kaunis ja kompakti leivänpaahdin, jossa on bagel-toiminto. Erinomainen suorituskyky.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Kuperan mallinen keitin ei jää huomaamatta

  Vedenkeitin on yksi kodin käytetyimmistä laitteista, ja se on aina esillä. Tarvitset siis vedenkeittimen, joka on kestävä ja tehokas, mutta joka myös näyttää hyvältä. Suosittu kuperan mallinen vedenkeitin on kauniin retrohenkinen, ja siinä on upea kiiltävä pinta. Se on kompaktin kokoinen, mutta täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta teen ja kahvin valmistaminen on nautinto jo itsessään.

  Breakfast-Kettle-1-25L-White-breakfast-set-with-kettle

  Valmiina aamun kiireeseen

  KitchenAidin kauniin kompakti vedenkeitin ei vie liikaa tilaa keittiön työtasoilla, mutta 1,25 litran tilavuuden ansiosta saat silti tarpeeksi vettä kiireisten aamujen tee- ja kahvikupposia varten. Vedenkeitin myös kiehauttaa veden nopeasti ja hiljaisesti, sillä eihän kenelläkään ole aamuisin kärsivällisyyttä odottaa teetä tai kahvia. Vaikka sinulla olisi kiire, voit silti ottaa rennosti – homma hanskassa.

  Breakfast-Kettle-1-25L-Empire-Red-controls-close-up

  Suunniteltu helpottamaan elämää

  Tämän keittimen käyttäminen on ihanan huoletonta. Veden määrän ilmaisevat merkinnät keittimen sisäpuolella ja suuri täyttöaukko tekevät täyttämisestä helppoa. Valuttamattoman nokan ansiosta veden kaataminen sujuu siististi ja roiskeitta. Keittimen virtakytkimessä on LED-merkkivalo, joka sammuu automaattisesti, kun vesi on kiehunut.

  Breakfast-Kettle-1-25L-onyx-black-close-up

  Sisäänrakennettua mukavuutta

  Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuperan muotoinen vedenkeitin on vankka ja luotettava. Vedenkeitintä on suorastaan ilo käyttää – siinä on mukava alumiinikahva ja 360 asteen alusta, jonka ansiosta voit nostaa ja laskea keittimen mistä tahansa kulmasta käsin. Tämä on erityisen kätevää, kun hoidat montaa asiaa yhtä aikaa.

  Breakfast-Kettle-1-25L-empire-red-pouring-tea

  Tuoreita kuumia juomia joka kerta

  Veden laadulla on suuri merkitys kuumia juomia valmistettaessa, ja kalkin kerääntyminen on keljua. Irrotettava kalkkisuodatin auttaa pitämään veden raikkaana vedenkeittimessäsi – voit vain ottaa sen pois, huuhdella ja laittaa takaisin. Mikä olisi yksinkertaisempaa?

  Breakfast-Kettle-1-25L-stainless-steel-ice-tea

  Valitse sinulle parhaiten sopiva tyyli

  Tässä kauniissa vedenkeittimessä on perinteisen pannun tyyli, mutta kaikki modernin vedenkeittimen edut ja ominaisuudet. Kuperan mallinen keitin on kauniin kiiltävä ja kaareva, ja se luo upeaa retrotunnelmaa. Kompakti koko tekee siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin keittiöihin. Voit valita minimalistisen tyylin tai keittiöösi jo entuudestaan sopivan sävyn, tai mikset piristäisi kotisi ilmettä uudella hauskalla värillä. 

  DanielKent

  Ihana vedenkeitin.


  Tämä on paljon parempi kuin entinen vedenkeittimemme. Se kiehauttaa veden nopeasti ja on niin hiljainen, että tuskin huomaan sen olevan päällä. Se on helppo täyttää, ja kahvan asennon ansiosta kaltaiseni iäkkään henkilön on helpompi kaataa vettä. Se myös näyttää hyvältä.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI