Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconVain verkkokaupasta

Leipurisarja

€ 230,40€ 288,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Setti sisältää

  Olemme valinneet tarkkaan parhaiten yhteen sopivat tuotteet... erikoishintaan! Mitä KitchenAid-settiin kuuluu:

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut supervälineet

  Herkulliset browniet, mahtavat marengit tai täydellinen pizzataikina. Ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kolmiosainen KitchenAid-yleiskonelisävarustesetti sisältää kaikki yleiskoneen tärkeimmät osat, joilla kokkaat herkullisia ruokia ja aterioita nopeammin kuin ehdit sanoa ”bon appétit!”.

  Mixer-parts-mixer-accessory-set-in-stainless-steel-empire-red-mixer-with-whisk-in-the-kitchen-mixing

  Lisävarusteet, joiden laatuun voit luottaa

  Vatkain keksi- ja kakkutaikinoille, vispilä munanvalkuaisten ja kerman vaahdottamiseen sekä kätevä taikinakoukku kotitekoisen leipä-, pizza- ja pastataikinan valmistamiseen. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut ensiluokkaiset lisäosat on suunniteltu kestämään resepti toisensa jälkeen. Ruostumattoman teräksen ansiosta jokainen osa on konepesun kestävä, joten niiden puhdistaminen käy käden käänteessä.

  Mixer-parts-mixer-accessory-set-in-stainless-steel-empire-red-mixer-with-dough-hook-in-the-kitchen

  Yleiskoneen tyylikkäät apulaiset

  Olipa 4,3; 4,7 tai 4,8 litran yleiskoneesi uutuuttaan kiiltävä tai arvokas perintökalleus, tämän kolmiosaisen KitchenAid-yleiskonelisävarustesetin jokainen osa on suunniteltu sopimaan siihen täydellisesti. Täydennä yleiskonettasi tällä sekoittamiseen, vispaamiseen ja vaivaamiseen soveltuvalla lisävarustesetillä.

  Monipuolinen KitchenAid-lasikulho

  Hienon ulkoasunsa lisäksi tämä lasinen sekoituskulho (5KSM5GB) on monipuolinen keittiöapuri. Kätevän mitta-asteikon, kaatonokan ja kahvan ansiosta kulho on täydellinen keittiöväline täydellisten leipomusten valmistamiseen. Minkälaisen luomuksen valmistat ensimmäiseksi? 

  Accessories-glass-mixing-bowl-4.7L-with-lid-onyx-black-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

  Helppo puhdistaa ja lämmittää tai pakastaa

  Tällä kulholla voit sulattaa voita mikroaaltouunissa tai jäähdyttää kotitekoista jäätelömassaa. Kun olet saanut luomuksesi valmiiksi, sinun ei tarvitse huolehtia käsinpesusta. Kulhon voi pestä astianpesukoneessa tahrattoman puhtaaksi aivan vaivatta.

  Accessories-glass-mixing-bowl-4.7L-with-lid-empire-red-woman-mixing-ingredients-in-the-bowl

  Kristallinkirkas näkyvyys aineksiin

  Ei ainoastaan tyylikäs vaan myös käytännöllinen. Läpinäkyvän 4,7 litran lasikulhon ansiosta voit pitää silmällä edistymistä ja ruoan valmistaminen sujuu juohevammin. Ei enää liian pitkälle sekoitettuja taikinoita, tällä kulholla saat aina täydellisen lopputuloksen.

  Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing red fruit cream

  Sopii nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin miniyleiskoneisiin

  Tämä 3,3 litran KitchenAid-lasikulho sopii saumattomasti yhteen nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun miniyleiskoneen kanssa. 3,3 litran tilavuus sopii erinomaisesti pienten seosten nopeaan valmistamiseen. Pieneen kokoon mahtuu paljon hyvää!

  Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cake filling

  Helppo mitata, sekoittaa ja kaataa

  Kätevä mitta-asteikko kulhon sivulla tekee ainesten mittaamisesta kulhoon erittäin helppoa. Kun hommat on hoidettu yleiskoneella, kaatonokan ja mukavan kahvan ansiosta voit siirtää sekoituksesi tarkasti ja vaivattomasti paistovuokaan ilman sotkua.

  Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid bowl and lid

  Silikonikansi pitää luomuksesi tuoreina

  Tässä KitchenAidin minilasikulhossa on silikonikansi, joka pitää kulhon sisällön tuoreena. Tämä kansi auttaa pitämään ainekset tuoreina ja maukkaina sillä aikaa kun vatkaat lisää taikinaa tai kohotat edellistä erää. 

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?