Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconVain verkkokaupasta

BESTSELLER-SARJA

€ 254,40€ 318,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Setti sisältää

  Olemme valinneet tarkkaan parhaiten yhteen sopivat tuotteet... erikoishintaan! Mitä KitchenAid-settiin kuuluu:

  Nopea ja perusteellinen jauhatus

  Tuoreen ruoan alusta alkaen valmistamisen ei tarvitse kestää ikuisuuksia. KitchenAidin lihamylly selviää kovimmistakin aineksista helposti. Käytä laadukkaita raaka-aineita – jauha tuoretta lihaa makkaroita ja pihvejä varten ja hienonna esimerkiksi vihannekset, kovat juustot, leivät, pähkinät ja kalat.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-table-grinding-raw-meat

  Anna yleiskoneesi raataa puolestasi

  Muuta yleiskoneesi lihamyllyksi ja makkarasuuttimeksi! Lisävaruste on helppo koota ja liittää yleiskoneen monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Yleiskoneesi hoitaa raskaan työn puolestasi.


  On ilo seurata, kuinka täydellisesti jauhetut hampurilaispihvit, leivänmurut, pateet tai juustot valmistuvat. Makkaroita valmistettaessa voit jauhatuksen jälkeen vain vaihtaa levyt ja liittää koneeseen valitsemasi makkarasuuttimen.


  Valmista tuoreempia ja maukkaampia aterioita, joissa ei ole säilöntäaineita, ja pidä hauskaa muokkaamalla lempireseptejäsi.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-meatballs-and-ingredients

  Valmista terveellistä ruokaa helposti

  Valitse vain haluamasi ainesosat ja vältä muut. Tee kokeiluja lisäämällä tuoreita aineksia, kuten persiljaa, valkosipulia ja rosmariinia. Ruoistasi tulee todella maukkaita ja juuri sellaisia kuin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat.


  Hienolla jauhatuslevyllä voit jauhaa tasaiset pateet, vauvanruoat ja levitteet sekä koostumukseltaan hienon lihan hampurilaispihvejä, lihapullia ja makkaroita varten. Keskikarkea jauhatuslevy on tarkoitettu esimerkiksi koostumukseltaan hieman karkeampien hampurilaispihvien jauhamiseen, tai kasvisten jauhamiseen keittoja, patoja tai kasvispihvejä varten. Karkealla jauhatuslevyllä saat karkeimman lopputuloksen, joten se sopii esimerkiksi vihannesten ja juustojen jauhamiseen ja täydellisen chilipadan tai lihapiirakoiden valmistamiseen.


  Valmista ja jauha lihaa, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, juustoja, yrttejä… Tämän monipuolisen lisävarusteen avulla lista on loputon.

  Mince-being-pushed-through-grinder-attachment-and out-the sausage

  Valmista isoja tai pieniä herkkumakkaroita

  KitchenAidin makkarisuuttimen avulla valmistat tuoreet ja maukkaat makkarat, joissa ei ole säilöntäaineita. Kun tiedät jokaisen ainesosan, voit nauttia ruoasta huoletta ja hurmata läheisesi mahtavilla makuyhdistelmillä. Punasipulia, chiliä ja kanaa? Lammasta ja valkosipulia? Valitse vapaasti.


  Makkaroita voi valmistaa kahdessa eri koossa. Pienempiä makkaroita, kuten chipolataa, saat 9,5 mm:n kokoisella suuttimella, ja 19 mm:n suuttimella tehdään paksummat makkarat, kuten bratwurstit tai cumberland-makkarat. Kasvissyöjä? Ei tämä lisävaruste vain lihansyöjiä varten ole. Keksi valitsemasi kasvistäyte, ja nauti herkullisista kasvismakkaroista. 

  Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-ingrdients-and-raw-meatballs

  Käsittele suurempia eriä kerrallaan

  Haluatko saada suuren erän ruokaa hienonnettua tai jauhettua kerralla? Isompi syöttölautanen⁽¹⁾ tarkoittaa, että voit käsitellä enemmän aineksia kerralla. Täydellinen isompien ruokaerien valmistamiseen esimerkiksi silloin, kun grillibileissä on monta nälkäistä vierasta. Laite on suurempi, mutta sen voi pakata helposti omaan kätevään säilytyskoteloonsa. Olemme ajatelleet kaikkea. 

  Minced-meat-coming-out-of-the-meat-grinder

  Hienontaminen käy nopeammin

  Lihamyllylisäosan vankka metallirakenne nopeuttaa⁽²⁾ hankalampienkin ainesosien hienontamista. Sujauta lihamylly jääkaappiin tai pakastimeen jäähdyttääksesi sen ennen jauhamista. Kylmänä jauhatus auttaa erityisesti lihaa käsiteltäessä, mutta muidenkin ainesten hienontamisesta tulee siistimpää ja helpompaa. Se tekee ruoanvalmistuksesta yksinkertaisempaa.

  Stand-mixer-and-meat-grinder-attachment-and-sausage-stuffer-tubes-and-plate-on-kitchen-counter

  Metallinen lihamylly on erittäin kestävä

  KitchenAidin kestävä lihamyllylisävaruste 5KSMMGA on valmistettu alumiinista, ja siihen kuuluu ruostumattomasta teräksestä valmistetut jauhatuslevyt. Se selviää mistä vain, nopeasti ja helposti. Kokeile rohkeasti! Se hienontaa lihat, vihannekset, hedelmät, pähkinät ja juustot, ja antaa luomuksillesi sopivat koostumukset. 

  Woman’s-hands-and-dish-towel-cleaning-metal-ring

  Helppo pitää putipuhtaana

  Helppo puhdistaa, kun olet valmis. Puhdistusharjalla on helppo puhdistaa jäämät jauhatuslevyistä ja muista lihamyllyn osista. Makkarasuuttimet ja suutinlevyn sekä syöttöpainimen voi laittaa huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Kaikki muut osat on pestävä käsin. Mukana toimitetaan tähän tarkoitukseen suunniteltu puhdistusharja. Puhdistusharja on konepesun kestävä.


  Kun kaikki osat ovat puhtaita ja kuivia, voit pakata ne lisävarusteen mukana tulevaan säilytyslaatikkoon. Siten kaikki osat pysyvät kätevästi yhdessä. 

  Vähennä valmisteluaikaa vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen avulla

  Yksi lisävaruste, monta tuoretta vaihtoehtoa. Tämän keittiön sankarin avulla voit siirtyä enemmän vihanneksia sisältävään ruokavalioon, valmistaa enemmän ruokia alusta asti itse tai vain piristää aterioita hieman. Tässä on nopea tapa lisätä viipaloituja tai raastettuja tuoreita aineksia suosikkisalaatteihin, alkuruokiin, lisukkeisiin ja pääruokiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

  Muuta yleiskoneesi mahtavaksi vihannesleikkuriksi

  Ruoanvalmistuksen ei tarvitse enää ikinä olla tylsää. Lisää KitchenAidin suikalointilisäosa minkä tahansa yleiskoneen kiinnityspäähän, ja ruoanlaitto muuttuu täysin. Voit kokeilla kaikkia niitä reseptejä, joita olet lykännyt, koska ne sisälsivät liikaa aikaa vievää leikkaamista ja viipaloimista. Herkulliset ja helpot tuoreet ainekset erittäin vähällä vaivalla. Miksi et kokeilisi?

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

  Nopeasti vaihdettavat sylinterit säästävät aikaa

  Vaatiiko resepti erilaisia vihannesten valmistelutapoja? Onnistuu. Yleiskoneen lisävarusteeseen voi lisätä nopeasti vaihdettavat sylinterit. Näin vaihdat terää sekunneissa, kun haluat siirtyä toisentyyppiseen leikkaamiseen. Valitse vain sopiva terä ja napsauta se paikalleen leikkurilisäosan runkoon. Siirryt kurkkujen viipaloinnista kaalin raastamiseen käden käänteessä.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

  Salaattien lisäksi valmistat myös röstiperunat ja juustoiset tacot

  KitchenAidin leikkurilisävaruste tarjoaa monia tapoja lisätä tuoreita aineksia aterioihin. Kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää hoitavat homman uskomattoman helposti. Ne sopivat vihannesten valmisteluun kastikkeita, röstiperunoita tai patoja varten, juuston raastamiseen uunileipien päälle tai salaattien piristämiseen uusien koostumusten avulla. 

  Viipaloiva teräsylinteri leikkaa esimerkiksi kurkun, kesäkurpitsan tai sellerin kauniin tasaisiksi viipaleiksi. Keskikarkea raastinterä sopii täydellisesti juuston sekä esimerkiksi porkkanoiden ja muiden kovien vihannesten raastamiseen. Karkea raastinterä selviää kaikista vihanneksista ja raastaa esimerkiksi kaalin maukasta ja rapeaa coleslaw-salaattia tai wokkia varten.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

  Viipaloi ja raasta turvallisesti ja helposti

  2-In-1-syöttöpainin on erittäin käytännöllinen. Sen avulla leikkurilisävaruste leikkaa halkaisijaltaan sekä suuret että pienet hedelmät ja vihannekset täydellisesti. Suuren syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 6 cm. Pienen syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 3,5 cm. Se lisää samalla laitteen turvallisuutta. Käytä aina syöttöpaininta ainesten työntämiseen teriä kohti, jotta sormesi pysyvät turvassa. 

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

  Lisävaruste on kätevä säilyttää

  KitchenAidin vihannesleikkurista on iso apu, mutta se vie vain vähän säilytystilaa. Se toimitetaan omassa kätevässä säilytyskotelossaan, jotta voit pakata lisävarusteen ja kolme siihen sisältyvää terää helposti keittiön kaappiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

  Helppo puhdistaa

  Viipaloinnin, suikaloinnin tai raastamisen jälkeen voit sujauttaa kaikki kolme terää ja syöttöpainimen huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Leikkurin rungon ja raastinlisävarusteen voi pestä käsin saippuavedellä. Aseta pestyt ja kuivat osat säilytyskoteloon odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

  Tony

  KitchenAidin vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste

  Tämä on hyvä lisävaruste yleiskoneeseeni. Sitä on helppo säilyttää ja käyttää. Se raastaa ja viipaloi vihannekset juuri samankokoisiksi, joten ne on helppo valmistaa.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI