Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconVain verkkokaupasta

Kasvissyöjän setti

€ 238,40€ 298,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Setti sisältää

  Olemme valinneet tarkkaan parhaiten yhteen sopivat tuotteet... erikoishintaan! Mitä KitchenAid-settiin kuuluu:

  Vähennä valmisteluaikaa vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen avulla

  Yksi lisävaruste, monta tuoretta vaihtoehtoa. Tämän keittiön sankarin avulla voit siirtyä enemmän vihanneksia sisältävään ruokavalioon, valmistaa enemmän ruokia alusta asti itse tai vain piristää aterioita hieman. Tässä on nopea tapa lisätä viipaloituja tai raastettuja tuoreita aineksia suosikkisalaatteihin, alkuruokiin, lisukkeisiin ja pääruokiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

  Muuta yleiskoneesi mahtavaksi vihannesleikkuriksi

  Ruoanvalmistuksen ei tarvitse enää ikinä olla tylsää. Lisää KitchenAidin suikalointilisäosa minkä tahansa yleiskoneen kiinnityspäähän, ja ruoanlaitto muuttuu täysin. Voit kokeilla kaikkia niitä reseptejä, joita olet lykännyt, koska ne sisälsivät liikaa aikaa vievää leikkaamista ja viipaloimista. Herkulliset ja helpot tuoreet ainekset erittäin vähällä vaivalla. Miksi et kokeilisi?

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

  Nopeasti vaihdettavat sylinterit säästävät aikaa

  Vaatiiko resepti erilaisia vihannesten valmistelutapoja? Onnistuu. Yleiskoneen lisävarusteeseen voi lisätä nopeasti vaihdettavat sylinterit. Näin vaihdat terää sekunneissa, kun haluat siirtyä toisentyyppiseen leikkaamiseen. Valitse vain sopiva terä ja napsauta se paikalleen leikkurilisäosan runkoon. Siirryt kurkkujen viipaloinnista kaalin raastamiseen käden käänteessä.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

  Salaattien lisäksi valmistat myös röstiperunat ja juustoiset tacot

  KitchenAidin leikkurilisävaruste tarjoaa monia tapoja lisätä tuoreita aineksia aterioihin. Kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää hoitavat homman uskomattoman helposti. Ne sopivat vihannesten valmisteluun kastikkeita, röstiperunoita tai patoja varten, juuston raastamiseen uunileipien päälle tai salaattien piristämiseen uusien koostumusten avulla. 

  Viipaloiva teräsylinteri leikkaa esimerkiksi kurkun, kesäkurpitsan tai sellerin kauniin tasaisiksi viipaleiksi. Keskikarkea raastinterä sopii täydellisesti juuston sekä esimerkiksi porkkanoiden ja muiden kovien vihannesten raastamiseen. Karkea raastinterä selviää kaikista vihanneksista ja raastaa esimerkiksi kaalin maukasta ja rapeaa coleslaw-salaattia tai wokkia varten.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

  Viipaloi ja raasta turvallisesti ja helposti

  2-In-1-syöttöpainin on erittäin käytännöllinen. Sen avulla leikkurilisävaruste leikkaa halkaisijaltaan sekä suuret että pienet hedelmät ja vihannekset täydellisesti. Suuren syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 6 cm. Pienen syöttöpainimen suuaukon halkaisija on noin 3,5 cm. Se lisää samalla laitteen turvallisuutta. Käytä aina syöttöpaininta ainesten työntämiseen teriä kohti, jotta sormesi pysyvät turvassa. 

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

  Lisävaruste on kätevä säilyttää

  KitchenAidin vihannesleikkurista on iso apu, mutta se vie vain vähän säilytystilaa. Se toimitetaan omassa kätevässä säilytyskotelossaan, jotta voit pakata lisävarusteen ja kolme siihen sisältyvää terää helposti keittiön kaappiin.

  Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

  Helppo puhdistaa

  Viipaloinnin, suikaloinnin tai raastamisen jälkeen voit sujauttaa kaikki kolme terää ja syöttöpainimen huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Leikkurin rungon ja raastinlisävarusteen voi pestä käsin saippuavedellä. Aseta pestyt ja kuivat osat säilytyskoteloon odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

  Tony

  KitchenAidin vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste

  Tämä on hyvä lisävaruste yleiskoneeseeni. Sitä on helppo säilyttää ja käyttää. Se raastaa ja viipaloi vihannekset juuri samankokoisiksi, joten ne on helppo valmistaa.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Luovaa kokkausta yhdeksällä eri yhdistelmällä

  Spiraalit ovat erinomainen tapa piristää aterioita, vähentää hiilihydraatteja ja pitää samalla hauskaa. KitchenAidin spiraalileikkurilla voit valmistaa bataattinuudeleita, kesäkurpitsaspagettia tai ravitsevia raakoja kierresalaatteja. Eikä siinä vielä kaikki – spiraalileikkurilla voit myös kuoria, pilkkoa ja poistaa siemenkotia ja valmistaa näin piirakoita, pastaruokia, patoja, keittoja, vihannes- ja hedelmäsipsejä ja paljon muuta.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-ice-blue-mixer-with-attachment-slicing-apple

  Tee yleiskoneestasi spiraalileikkuri

  Jos etsit inspiraatiota ruoanlaittoon ja omistat KitchenAidin yleiskoneen, spiraalileikkuri on erinomainen tapa piristää aterioita ja välipaloja.


  Spiraalileikkuri sopii kaikkiin KitchenAidin yleiskoneisiin, ja se kiinnitetään monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Leikkurilla teet hedelmistä ja vihanneksista spiraaleita, poistat niiden siemenkodat ja viipaloit ja kuorit niitä monipuolisen teräjärjestelmän ansiosta, jossa on 4-in-1-toiminto. Yhdellä lisälaitteella saat loihdittua suosikkiresepteistäsi uusia värikkäitä ruokia.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-sulver-mixer-with-attachment-slicing

  Tee ohuita tai keskipaksuja spiraaleita

  Kahdella spiraaliterällä voi leikata ohuita tai keskipaksuja spiraalinauhoja. Hienolla terällä saat spagetin kaltaisia 4 mm x 4 mm paksuja spiraaleja. Keskikokoisella spiraaliterällä saat 4 mm x 6 mm paksuja nauhoja, jotka sopivat paksumpiin nuudeleihin, helppoihin ja nopeisiin kierreranskalaisiin tai vihanneksien muotoiluun patoja tai keittoja varten. 


  Lautaselle putoavien spiraalien valmistaminen on niin antoisaa, että jäät varmasti koukkuun. Syö spiraalit raakana tai tarjoile ne keitettynä ja maistuvana, hiilihydraatittomana vaihtoehtona pastalle – söitpä spiraalisi miten vain, ne näyttävät upeilta lautasella ja tekevät terveellisen ruokavalion noudattamisesta helppoa.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-peeling-potato

  Viipaloi, kuori ja poista siemenkodat kuin ammattilainen

  Älä rasita itseäsi leikkuulaudan äärellä. Hedelmien ja vihannesten valmistelu on nyt nopeaa ja helppoa KitchenAidin spiraalileikkurilla, sillä se sopii myös kuorimiseen, viipalointiin ja siemenkotien poistamiseen. 


  Viipalointiin ja siemenkotien poistamiseen tarkoitetut terät ovat teräviä ja ne sopivat lähes kaikille hedelmille ja vihanneksille aina porkkanoista ja perunoista bataatteihin ja omeniin. 12 mm:n viipalointiterällä saat 4 mm:n nauhoja. Se sopii erinomaisesti aineksille, joissa on vain pieni siemenkota tai ei siemeniä ollenkaan – kuten kesäkurpitsoille ja punajuurille. 23 mm:n viipalointiterällä saat myös 4 mm:n nauhoja, mutta se on suunniteltu hedelmille ja vihanneksille, joissa on suurempi siemenkota – kuten omenille ja päärynöille. 


  Kuorintaterä hoitaa puolestasi kimurantit kuorintatyöt. Voit käyttää sitä yksistään tai yhdessä spiraali- tai viipalointiterien kanssa. Kätevää, eikö totta?

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-2-years-guarantee-ink-blue-mixer-with-attachment-slicing

  Laadukas metallirakenne kestää keittiössä pitkään

  Tällä kestävällä lisälaitteella valmistat herkullisia muotoja vuodesta toiseen. Metallinen runko kestää käytössä pitkään, ja laitteen kahden vuoden takuu antaa kotikokille mielenrauhaa. Ja koska lisälaite kiinnitetään yleiskoneeseen, se ei pyöri keittiötasolla vaan toimii vakaasti osana yleiskonetta tehdessäsi spiraaleita.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-in-the-kitchen

  Helppo puhdistaa ja säilyttää

  Kun spiraalit on tehty, on aika siivota jäljet. Me teimme siitä mahdollisimman helppoa. Spiraalileikkurin runko voidaan pyyhkiä puhtaaksi lämpimällä ja kostealla liinalla. Kaikki terät puolestaan voi pestä astianpesukoneen ylätasolla. Puhtaat ja kuivat osat voi pakata siististi mukana toimitettuun säilytyskoteloon.

  Kitchen fan

  Upea tuote. Aikaa säästävä apuri. Rakastan sitä ja käytän sitä paivittäin. Helppo ja turvallinen laite sopii myös lapsille.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?