Skip the navigation

Hollandaisekastike

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Hollandaise sauce

Hollandaisekastike

KitchenAid Chef

Välineet

Blender
Valmistelu
4min
Ruoanlaitto
7min
Yhteensä
11min
Annos
4
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

170 g suolaamatonta voita

4 munankeltuaista

1–2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua

1/2 tl merisuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Sulata voi lasisessa mittakupissa mikrossa, kunnes se muuttuu kuumaksi voisulaksi. Voit myös lisätä voin kattilaan ja lämmittää sitä hellalla keskilämmöllä, kunnes se muuttuu kuumaksi voisulaksi. Siirrä sitten lasiseen mittakuppiin.

  2. Lisää munankeltuaiset, sitruunamehu ja suola KitchenAidin ARTISAN Power Plus -tehosekoittimen kannuun. Sulje kansi ja käännä säädin nopeuteen 3. Sekoita noin 20 sekuntia, kunnes seos on tasaista. Käännä säädin nopeuteen 2. Tehosekoittimen ollessa käynnissä irrota ainesten mittakorkki ja kaada lämmin voisula hiljalleen seokseen. Aseta ainesten mittakorkki takaisin paikalleen ja valitse nopeudeksi 6. Sekoita noin yhden minuutin ajan, kunnes voi on sekoittunut seokseen kunnolla ja kastike sakenee ja lämpenee.

  3. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja muita mausteita. Kastike on parhaimmillaan heti tarjoiltuna.