Limepiirakka
Herkullinen limepiirakka, jonka syömistä et voi lopettaa!.
Välineet
Ainekset
Annos
190 g
digestive-keksejä
6 rkl
sulatettua ja jäähdytettyä voita
3 rkl
hienoa sokeria
400 ml
makeutettua kondensoitua maitoa
4
munankeltuaista
330 ml
tuorepuristettua limen mehua
Vaiheittaiset ohjeet
Paloittele keksit suuriksi paloiksi ja lisää monitoimikoneeseen.
Lisää sokeri ja sulatettu voi.
Sekoita nopeudella 1 kunnes ainesosat ovat sekoittuneet.
Levitä seos paistovuokaan ja painele lusikan tai lasin avulla.
Paista 10 minuuttia 190-asteisessa uunissa, kunnes kullanruskeaa. Anna jäähtyä uunissa.
Sekoita kulhossa hellävaraisesti makeutettu maitotiiviste, munankeltuaiset ja limen mehu.
Kaada jäähtyneen pohjan päälle ja tasoita pinta lastalla.
Paista 15 minuuttia 160-asteisessa uunissa, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua.
Raasta piirakan pinnalle limen kuorta.