i
Edellinen sivu
Helppoa ja nopeaa

Myskikurpitsarisotto

Tämä maukas risotto on koko perheen lohturuokaa.

Aloita valmistus

Tiedot

13

Ainesosat

6

Vaihetta

Aika

20'

Esivalmistelut

45'

Kypsennys

65'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 1,5 rkloliiviöljyä
  • neljännesmyskikurpitsa
  • 50 gchorizoa
  • 1/2punainen chili
  • 1/2sipuli
  • 1/2valkosipulinkynsi
  • 250 grisottoriisiä
  • 75 mlvalkoviiniä
  • 750 mlkasvislientä
  • 1/2 rklvoita
  • 5 lehteäsalviaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsuolaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • puolikasmyskikurpitsa
  • 150 gchorizoa
  • 50 gpinjansiemeniä
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 500 grisottoriisiä
  • 200 mlvalkoviiniä
  • 1,5 lkasvislientä
  • 1 rklvoita
  • 10 lehteäsalviaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • 4,5 rkloliiviöljyä
  • 1myskikurpitsa
  • 150 gchorizoa
  • 1,5punainen chili
  • 1,5sipuli
  • 1,5valkosipulinkynsi
  • 750 grisottoriisiä
  • 225 mlvalkoviiniä
  • 2,25 lkasvislientä
  • 1,5 rklvoita
  • 15 lehteäsalviaa
  • 1,5 tlmustapippuria
  • 1,5 tlsuolaa
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori myskikurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi.

  • Vaihe 2

    Aseta myskikurpitsa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskota päälle kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja kypsennä uunissa 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.

  • Vaihe 3

    Viipaloi chorizo ja paista viipaleet ruokalusikallisessa oliiviöljyä suuressa syvässä kattilassa. Aseta chorizo sivuun, mutta jätä rasva kattilaan. 

  • Vaihe 4

    Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja pilko ne hienoksi. Lisää ne chorizon öljyyn ja paista niitä 3 minuuttia. Sekoita joukkoon risottoriisi. 

  • Vaihe 5

    Kaada viini kattilaan ja odota, kunnes se on imeytynyt riisiin kokonaan. Keitä risottoa hiljalleen ja lisää 150 ml kasvislientä kerrallaan. Hämmennä silloin tällöin ja varmista, että liemi on imeytynyt risottoon kokonaan, ennen kuin lisäät uutta.

  • Vaihe 6

    Aseta jäähtynyt myskikurpitsa monitoimikoneeseen, johon on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos on tasaista muttei täysin sileää.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Myskikurpitsarisotto

Vaihe 1

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori myskikurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi.

Vaihe 2

Aseta myskikurpitsa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskota päälle kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä ja kypsennä uunissa 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.

Vaihe 3

Viipaloi chorizo ja paista viipaleet ruokalusikallisessa oliiviöljyä suuressa syvässä kattilassa. Aseta chorizo sivuun, mutta jätä rasva kattilaan. 

Vaihe 4

Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja pilko ne hienoksi. Lisää ne chorizon öljyyn ja paista niitä 3 minuuttia. Sekoita joukkoon risottoriisi. 

Vaihe 5

Kaada viini kattilaan ja odota, kunnes se on imeytynyt riisiin kokonaan. Keitä risottoa hiljalleen ja lisää 150 ml kasvislientä kerrallaan. Hämmennä silloin tällöin ja varmista, että liemi on imeytynyt risottoon kokonaan, ennen kuin lisäät uutta.

Vaihe 6

Aseta jäähtynyt myskikurpitsa monitoimikoneeseen, johon on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitoimiterä. Sekoita nopeudella 2, kunnes seos on tasaista muttei täysin sileää.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.