Skip the navigation

Vegaaniset kuppikakut

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Vegan cupcakes

Kaikki pitävät näistä herkullisista vegaanisista kuppikakuista!

Duration
Yhteensä42min
Valmistelu20min
Ruoanlaitto22min

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

50 g

vehnäjauhoja

1/2 tsp

suolaa

1/2 tl

leivinjauhetta

1/4 tl

vanilliinijauhetta

1/2 tl

ruokasoodaa

190 ml

mantelimaitoa

130 g

hienoa sokeria

1 rkl

kasviöljyä

115 g

vegaanista margariinia

440 g

tomusokeria

1 tl

vaniljauutetta

1

kuivattuja ruusunnuppuja

Vaiheittaiset ohjeet

  1. For the cupcakes: Attach the Sifter + Scale attachment to the stand mixer. Sift the flour, salt, baking powder, vanilla powder and baking soda into the bowl of the stand mixer on speed 4. Set aside.

  2. Kuppikakkujen valmistaminen: kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste. Siivilöi jauhot, suola, leivinjauhe, vanilliinijauhe ja ruokasooda yleiskoneen kulhoon, jossa on käytössä nopeus 4. Siirrä sivuun.

  3. Laita mantelimaito, hieno sokeri ja kasviöljy toiseen lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita 4 sekuntia nopeudella 6. Alenna nopeuteen 4 ja lisää siivilöity jauhoseos lusikallinen kerrallaan.

  4. Jaa taikina kymmeneen kuppikakkuvuokaan. Paista 22 minuuttia 175-asteisessa uunissa.

  5. Anna jäähtyä kokonaan ja siirrä ritilälle.

  6. Kuorrutteen valmistaminen: Laita vegaaninen margariini lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 2 ja lisää tomusokeri lusikallinen kerrallaan.

  7. Lisää vaniljauute. Lisää nopeutta asetukseen 10 ja vispaa 5 minuuttia, kunnes kuorrutus on kevyttä ja ilmavaa.

  8. Siirrä kuorrutus pursotuspussiin ja pursota sitä kuppikakkujen päälle. Viimeistele kuivatuilla ruusunnupuilla.