Vegaaniset kuppikakut
Kaikki pitävät näistä herkullisista vegaanisista kuppikakuista!
Vegaaniset kuppikakut
Kaikki pitävät näistä herkullisista vegaanisista kuppikakuista!
Välineet
Ainekset
50 g vehnäjauhoja
1/2 tsp suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl vanilliinijauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
190 ml mantelimaitoa
130 g hienoa sokeria
1 rkl kasviöljyä
115 g vegaanista margariinia
440 g tomusokeria
1 tl vaniljauutetta
1 kuivattuja ruusunnuppuja
Vaiheittaiset ohjeet
For the cupcakes: Attach the Sifter + Scale attachment to the stand mixer. Sift the flour, salt, baking powder, vanilla powder and baking soda into the bowl of the stand mixer on speed 4. Set aside.
Kuppikakkujen valmistaminen: kiinnitä yleiskoneeseen siivilä ja vaaka -lisävaruste. Siivilöi jauhot, suola, leivinjauhe, vanilliinijauhe ja ruokasooda yleiskoneen kulhoon, jossa on käytössä nopeus 4. Siirrä sivuun.
Laita mantelimaito, hieno sokeri ja kasviöljy toiseen lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita 4 sekuntia nopeudella 6. Alenna nopeuteen 4 ja lisää siivilöity jauhoseos lusikallinen kerrallaan.
Jaa taikina kymmeneen kuppikakkuvuokaan. Paista 22 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
Anna jäähtyä kokonaan ja siirrä ritilälle.
Kuorrutteen valmistaminen: Laita vegaaninen margariini lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 2 ja lisää tomusokeri lusikallinen kerrallaan.
Lisää vaniljauute. Lisää nopeutta asetukseen 10 ja vispaa 5 minuuttia, kunnes kuorrutus on kevyttä ja ilmavaa.
Siirrä kuorrutus pursotuspussiin ja pursota sitä kuppikakkujen päälle. Viimeistele kuivatuilla ruusunnupuilla.