Skip the navigation

Sitruuna-mustikkakuppikakut tuorejuustokuorrutteella

KitchenAid Chef

Import-Recipe - Lemony Blueberry Cupcakes

Sitruuna-mustikkakuppikakut tuorejuustokuorrutteella

KitchenAid Chef

Välineet

StandMixer
Valmistelu
25min
Ruoanlaitto
20min
Yhteensä
45min
Vaikeustaso
Keskitaso

Ainekset

250 g voita

250 g hienoa sokeria

250 g nostatusainetta sisältävää jauhoa

4 kananmunaa

1 rkl ranskankermaa

1 sitruunamehua

1 kuppia (1,75 dl) mustikoita

60 g voita

tuorejuustoa

1 rkl mustikkahilloa

200 g tomusokeria

1 1 sitruunan kuori

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita sillä välin voi ja hieno sokeri käyttäen yleiskonetta nopeudella 2 noin kahden minuutin ajan.

  2. Punnitse 250 grammaa jauhoja siivilä ja vaaka -lisävarusteella, ja yhdistä ne voiseokseen sekoittaen 2–3 minuutin ajan nopeudella 1.

  3. Sekoita neljä kananmunaa seokseen yleiskoneen nopeudella 2 kahden minuutin ajan. Kun seos on tasainen, lisää ranskankerma, sitruunamehu ja mustikat ja sekoita hieman lisää.

  4. Täytä kuppikakkuvuoat jäätelökauhalla. Laita uuniin vähintään 20 minuutiksi (uunista riippuen). Pidä kuppikakkuja silmällä. Paista, kunnes ne ovat kullanruskeita, ja anna jäähtyä.

  5. Sekoita kaikki ainekset, täytä pursotuspussi ja anna seoksen jäähtyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan, kunnes seos on kiinteää.

  6. Koristele kuppikakut kuorrutuksella ja ylimääräisillä mustikoilla. Nauti!

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Ilmainen leipäkulho!

Saadaksesi ilmaisen leipäkulhon (arvoltaan 179 euroa) kun ostat yleiskoneen - Artisan by You