Aprikoosirahkapiirakka
Tuoreista aprikooseista valmistettu mehukas jälkiruoka.
Aprikoosirahkapiirakka
Tuoreista aprikooseista valmistettu mehukas jälkiruoka.
Välineet
Ainekset
180 ml vispikermaa
45 g vehnäjauhoja
70 g hienoa sokeria
9 aprikoosia
2 kananmunaa
1 tl vaniljauutetta
ripaus suolaa
Vaiheittaiset ohjeet
Puolita aprikoosit ja poista kivet.
Laita aprikoosit uunivuoan pohjalle.
Laita jauhot, sokeri, vaniljauute, kananmunat, suola ja kerma yleiskoneen kulhoon.
Kiinnitä lankavispilä. Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4 ja sekoita 45 sekuntia.
Kaada taikina aprikoosien päälle.
Paista 45 minuuttia 175-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.