Skip the navigation

Bagel mustikkalevitteellä

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
blueberryspreadbagel_thumbnail.jpg

Jos kaipaat vaihtelua perinteiseen bageliin, tämä versio paahdetuilla mustikoilla ei varmasti tuota pettymystä.

Duration
Yhteensä25min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto15min

Välineet

ToasterToaster

Ainekset

Annos

150 g

tuoreita mustikoita

2 rkl

hienoa sokeria

1 rkl

sitruunan kuorta

1 rkl

vaniljauutetta

6

bagelia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kaada mustikat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele päälle sokeria. Paahda 15 minuuttia 220-asteisessa esilämmitetyssä uunissa. Ota mustikat uunista ja anna jäähtyä muutama minuutti.

  2. Sekoita paahdetut mustikat, tuorejuusto, sitruunankuori ja vaniljauute. Säilytä jääkaapissa ennen käyttöä.

  3. Puolita bagel ja aseta leivänpaahtimeen tasainen puoli sisäänpäin. Valitse haluamasi paahtoaste ja paina BAGEL-painiketta. Paina TOAST-painiketta aloittaaksesi ja lopettaaksesi paahtamisen.

  4. Levitä mustikkatuorejuusto paahdetun bagelin päälle.